Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 7)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Přednášíš o sobě ?
Na tom co si mysli nezáleží . Lžeš a neumíš se omluvit
Z nudy, prokrastinace , pro zábavu … samozřejmě , je to marnění času i z moji strany to nepopírám .
Zbytečné je hlavně s tebou diskutovat , jelikož i na slušnou kritiku a argumenty reaguješ běžme vulgárně , trollenim, uhýbáním nebo ji prostě jenom nechápeš .

Kdyby to nebylo zbytečné , určitě by ses pochlubil těmi úspěchy : přesvědčenými bývalými fandy ankapu , nebo odrazenými zájemci , fanoušky které jsi získal ty… No nemáš čím se pochlubit, proto jsi zase “zapomněl “ odpovědět když jsem se te nedávno ptal.
A zase nám předvádíš jak nechápeš úplně jednoduchou větu .
Nejsi tu zbytečný . Uz 8 let tu děláš pozitivní reklamu na ankap.
Ani nedokážeš srozumitelně napsat větu , ani ji vysvětlit, když ji někdo nerozumí trolko .
Me to tvoje taky ne .
Tak fakt je , kdyz to takhle cele popíšete tak to zni az absurdně . Ale asi se to v českém školství stát mohlo .
Ja jsem chodil na docela standardní vesnickou ZŠ a pak gympl , a až takové idioty v učitelském sboru jsem tam naštěstí nepotkával
Za prvé , ze jdu kolem , zase lžeš
Za druhé , Kdybych měl vypisovat co všechno nechápeš a proč je s tebou bavit se ztráta času , Urzovi by z toho množství dat spadl server .
Lepší vtip nemáš ?
Kdyby nebylo regulaci, už dávno bydlím ve vlastním domě. Pozemek mám , jen obci trvalo skoro deset let schválit nový územní plán , který n nej dělá stavební pozemek . Nicméně ke stavbě je stále potřeba splnit další podmínky (které ani nemůžu ovlivnit), takže odhaduji ze kopnout do země budu moct nejdřív za dalších deset let. Pro ilustraci. Opravdu to není chyba developera, čistě jen důsledek toho ze stát zakazuje lidem stavět .
K čemu by ti byli , trollko
Neztrapňuj se už prosím
Tak v tom případě jsme se nepochopili. Tou blbosti co by vymyslel jen Norbert , jsem nemyslel tvoje výroky , ale tu blbost co napsal Norbert - kecy o tom ze pro developery je výhodné stavět pomalu atd . ;-)
OK. Jeslti jsem tě tím otravoval tak se omlouvám. Myslím že se tu nemusíme hádat ještě navzájem .
Autor: PavelX7 Čas: 2026-04-22 16:04:26
Co chceš . Treba vytisknout a zarámovat . Nebo nic .
To může vymyslet jen Norbert takovou blbost.
Věř si čemu chceš trolko .
Ze mám komentář az z 2024 neznamená ze jsem to tu do te doby nečetl . Nezačínej další kolečko svých z prstu vycucaných nesmyslů, jo?
Nevymýšlej si . Ja to tu čtu už dlouho a myslím že si vybavuji i ten okamžik kdy jsi zešedl. Bylo to , kdyz jste tu s Lojzou “diskutovali” tím stylem , ze jste si navzájem nadavali . Bylo z toho X příspěvku dlouhé vlákno stylu “ty jsi blbec “ , “ne, ty jsi blbec “ a takhle furt dokola . Takze šedivý jsi naprosto zaslouženě proto , ze jsi sprosté hovado , navíc ulhané . Jediná “nespravedlnost” je ze jiní ankapsiti , co se chovají podobně , šedí nejsou .
A proč by tam měli mít rozdíl?
Jelikož to nechápeš tak ti to vysvětlím. Ten důvod je ze jsi lhal .
Uz ses omluvil z svoje lži ze neoprávněně obviňuješ ostatní ?
Který bankám vyloženě přikazoval poskytovat hypotéky rizikovým klientům
No neni no . Kdybys ho vymyslel ty byla by to mnohem větší hloupost než je to teď
Což už jsem ti ukázal na protiprikladu ze nemusí být pravda.

Existuje třeba křesťanská TV noe , která žije z doborovolnych darů, přestože se na ni může dívat každý bez zaplaceni . Takze jde jen o to jak moc o to lidi stoji .

Nebo třeba Urza , že…
Ne to je jen tvůj výmysl. Čistě jen to ze ty se odlifruješ někam do háje a nebudeš už prudit svoje spoluobčany.
Tak to by mel ankap aspoň nějaké pozitivum
Nápodobně
Protože někomu to nevyhovuje, parazite
Tak si to dejte za paywall . Nebo ne . Jak chcete .
Existuje třeba křesťanská TV noe , která žije z doborovolnych darů, přestože se na ni může dívat každý bez zaplaceni . Takze jde jen o to jak moc o to lidi stoji .
To možná taky ale silně je to způsobené i tvým sprostým chováním.
logo Urza.cz
kapky