Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele RJ (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: RJ Čas: 2025-11-06 12:42:31 [↑]
Web: neuveden Mail: schován
Ok, škoda, díky.

Pak ještě jedna zpětná vazba. Asi jediná věc, které se mi na přednášce nelíbila, byla volba hned prvního příkladu na slidu o nemluvení s policií. Asi bych nezačínal tím, že někdo doslova přejel dítě a teď se chce "vyhnout trestu", i když samozřejmě chápu, jak to bylo myšleno – neznáme okolnosti, nemluvit v šoku, atd., atd.

Příklady s cyklistou ve škarpě a s autobusem byly skvělé!
Autor: RJ Čas: 2025-11-06 02:05:42
Web: neuveden Mail: schován
Ahoj, v první řadě moc díky za skvělou přednášku a hosta! Protože se na mě nedostalo v závalu otázek, rád bych se zeptal tu, kdyby to zajímalo i někoho dalšího.

Mohou mě policajti při zákroku odloučit od někoho dalšího v autě, kdo je odkázán na moji pomoc? Např. pokud vezu kojence a jsem s ním v autě sám, jak probíhá např. vzatí na krev, pokud by orientační dechová zkouška ukázala nějaké hodnoty (i třeba omylem)? Ale nejde jen o děti, mohu jet s hendikepovaným spolujezdcem, s nemocným prarodičem, se zvířetem, ...

Mohou mě i v případě, že nikdo nedošel k újmě, odloučit od zbytku auta?

Moc díky!
logo Urza.cz
kapky