Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele kezoor (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Mně drogy život zlepšily, beru je rekreačně, mám mezi užíváním několikadenní až týdenní mezery, praktikuji to takto již cca 20 let. Díky drogám jsem prožil nepopsatelné věci, ze kterých dodnes těžím, prohloubily moje vztahy s ostatními lidmi, udělali mě pokornějším a tolerantnějším, a nespočet dalších věcí.
Drogy můžou mít oběti, ale taky nemusí. Někomu třeba taky můžou zásadně zlepšit život, oproti např. násilnému zločinu, který má z definice vždy oběť, asi nikomu nepomůže a nejpodstatněji - je nedobrovolný.
Obávám se, že Horáková je považována za hrdinku právě kvůli tomu konci...
Autor: kezoor Čas: 2025-10-20 17:30:32
Poměrně dlouze jsem obsah videa popisoval Gemini a ptal se, jestli by porušovalo pravidla a bylo smazáno, a závěr je, že spíš ne. Klíčové faktory jsou nenásilnost a to, že video poskytuje kontext ke konkrétním činům a vysvětluje je jako politický protest. Ale chápu, že za ten risk to asi nestojí... co udělat nějaký burner account?
Autor: kezoor Čas: 2025-10-19 18:07:53
Fantastická práce Urzo, díky!
Otěhotnění v jakémkoli věku může být fyzicky poškozující, resp. v podstatě vždycky do nějaké míry je.
Autor: kezoor Čas: 2025-10-18 23:48:03
Video kde?!
Autor: kezoor Čas: 2025-04-24 12:19:04
Také bych velmi ocenil střet Urzy a Jana Špačka.
Autor: kezoor Čas: 2024-09-10 19:13:37
Projekt 2025 není Trumpův program.
logo Urza.cz
kapky