Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pan Jardík (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Och, Szasziánku. Nesrovnává se stát a ankap. Ono takové srovnání je i poměrně k hovnu. Srovnává se státní řešení problémů s tím tržním.
Tam jsem odešel v momentě, kdys nevyvrátil, že neplatí implikace konkurence na trhu s násilím => ankap.

Spíš mě ale v tenhle moment zajímá, proč tady rozvíjíš nějakou novou debatu, která ani nemá vést k pointě?

Tak nějak celkově mám pocit, a pročítal jsem si i tvoje starší diskuse, že tvoje strategie konverguje k poslání tě do prdele, zatím se tak asi vždycky stalo. Jak jsi chytrej, tak jsi stručnej, abych tak řekl.
Hej!

1) Stát je mafie.
2) Česko je ankap.
3) Stát ZNAMENÁ špatné společenské zřízení.
4) Ankap ZNAMENÁ dobré společenské zřízení.
5) Kategorický rozdíl mezi dobrým a špatným společenským zřízením neexistuje.

A dál?
Nemyslím si, že tohle chce. Většinu času se "snaží". V rámci svejch schopností. Pak mu ale ujedou nervy, začne dělat chyby a srát neřízeně na šachovnici. Jindy v sobě najde sílu a ve slepý uličce nezačne nadávat, ale přestane reagovat (viz náklady na hotdog). Takovej je můj pocit z něj. Spíš ho mám v jádru za hodnýho člověka než programovýho vysírače.
Přiznám se, že jednou jsem si ho na Orlenu dal (za body, ne cash). Dekel mi to teda neodjebalo, takže pro mě to tu hodnotu nemá. Pro tebe jo, za to se přece nestyď.
Je to předem vyuzenej párek, kterej se tam chudák půl dne točí na těch válcích a ten pak obsluha vezme a strčí ho do předem připravený díry v předem upečeným rohlíku. To celý pak na pár sekund strčí do kontaktního grilu. To všechno obsluha stíhá dělat mezi tím, co markuje tatranky a naftu. Jaký bys tak tipoval výrobní náklady? Náklady nízké, marže vysoká. Jako u všeho na benzince.
logo Urza.cz
kapky