Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pan Jardík (strana 18)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Nepřipodobňuju daně ke komerčnímu pojištění, neb je to princip zcela rozdílný. V tom daňovém způsobu financování platíš i to, co nevyužíváš.
Neříkám, že žiješ, ty debile.
Znovu, ty debile, ta citovaná věta je straw-man!

On nenapsal, že je pro něj důkazem to, že si nenecháš vymýt mozek.
Odpověď viz níže.
Ty se ale daněma pro případ soudu pojišťuješ.
Nezabudni.
To je vyjádřeno tímto spojením:

to (…) je pre teba

Zdroj: https://stoky.urza.cz/texty/kdo-dodrzuje-zakony-nema-se-ceho-bat-3571#comment127871
Norberte, ty debile, ta citovaná věta je straw-man!

On nenapsal, že je pro něj důkazem to, že si nenecháš vymýt mozek.
Ne.
Zde:

To že si niekto nenechá vymyť mozgy stupídnou propagandou je pre teba dôkazom že sa v danej problematike dotyčný človek nevyzná.

Zdroj: https://stoky.urza.cz/texty/kdo-dodrzuje-zakony-nema-se-ceho-bat-3571#comment127871
To bys stejně nepochopil. Máš plnou hlavu justičních vražd nevinných ženskejch.
Zde:

Ty si úplný magor, to že si niekto nenechá vymyť mozgy stupídnou propagandou je pre teba dôkazom že sa v danej problematike dotyčný človek nevyzná, absurdné.

Straw-man, lháři.
Zase jsi zapomněl okomentovat to nakupování práva. To bude tou tvojí hlubokou znalostí.
Já ti taky na nic neodpovídám.
Norberte, proč jste zabili tu paní?
A pokud jede na dluh, pak to vlastně ani není průběžný systém.
Já jsem tím myslel to, že důchody jsou mandatorní výdaj. Ty stát na rozdíl od investic neškrtne. Důchody se vyplácejí za všech okolností a ještě je lákavé přidávat, protože je to největší voličská skupina, viz 13. důchody tam u vás, ačkoliv je vaše ekonomika v zásadě v prdeli.
Pochopitelně.
Fotbalu říkáme kolektivní sport, ne kolektivistický a už vůbec mu neříkáme kolekce, přestože to všechno spolu nějak souvisí. Ale nejsme dementi, abychom psali poloramdom bláboly pouze na základě etymologický podobnosti. Teda někdo.
No ty seš taky přidementnělej válečník.
Ne, kolo s nimi nesouvisí, blbče. Kolekce ano. Má to stejný latinský kořen collectio znamenající dát dohromady.
Pojmy kolektivní, kolektivistický a kolekce spolu souvisí. Blbče.
Ale na náš úkor.
*oba dva
Ano. A všechny tři souvisejí se slovem kolekce. Blbče.

Ty jak chceš za každou cenu útočit, tak každým druhým komentářem oponuješ něčemu, co nikdo nenapsal. Stejně jako ses mě včera snažil setřít, že akciovka nemá žádný finance z toho, že si já na sekundárním trhu koupím akcii. No nemá. A co jako. Neříkám jsem, že má, tak si to strč do prdele.
Tak seš fakt asi v tom svým neustálým bojovým módu úplně vylízanej.

Komentář nad tebou praví, že kromě jiných příkladů třeba sportovnímu klubu snad nikdo neříká kolektivismus a ty napíšeš, že ve sportě i ano, protože jim říkáme kolektivní.

Tak ti píšu, že jim říkáme kolektivní, ne kolektivistické. Blbče.
Kolektivní ≠ kolektivistické. ;)
Tak děkuju za diskusi, to mě zase hluboce obohatilo.
Mně to je ale úplně jedno, děláš to zbytečně.
Dělej, jak myslíš. Hlavně se co nejvíc vztekej na internetu. V šedesáti tě trefí šlak, takže ten důchod ani potřebovat nebudeš. Taky strategie.
Psal jsem, že je to schopnost uspokojovat potřeby. Nepsal jsem svoje. Tos napsal ty.

I podle definice z Wikipedie. Pokud jedinec nebo společnost umí uspokojit svoje potřeby bez zásadních kompromisů, je bohatý/á. Pokud nemá vysoké potřeby a zároveň nemá valné zdroje, je z té definice bohatá taky.

Negramote.
logo Urza.cz
kapky