Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Nízkonákladovyzivot1 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Mzdu má určovat zaměstnanec. Zaměstnavatel pak souhlasí nebo ne. Nemá to určovat třetí strana, která neví jaké má zaměstnanec skutečné výdaje.
Výpočet dělal Nerůst.
Poslano
Tak je. Vidím, že jste odborník 😆
Oni to vědí. Říkám jim to a pokud sleduji můj profil na sockach jakank šetřit a třeba swapovat slevové kódy atd. Doslova máji uctenky avidí koliki zaplatili.😆Oni to vědí. Říkám jim to a pokud sleduji můj profil na sockach jakank šetřit a třeba swapovat slevové kódy atd. Doslova máji uctenky avidí koliki zaplatili.😆
Ano. Když je někdo líný si udělat kartičku a chodit do obchodu, tak mi zaplatí muj čas.
To je jich volba. Stačí se skutečně zeptat lidi kolem sebe jestli používají kartičku a mají instalovanou aplikaci.
Ok
Může, ale nechce. 😆
Když chci vidět slepou až fanatickou víru, tak hodim na instagram text, že chci, aby stát dával přímo dotace rodičům na školní obědy a oni by s nima rozhodli co by chtěli udělat.

Dotace na školní obědy se snímá platí uvaření a místo, kde to s sní. Rodiče platí suroviny.
Psal jsem o Norbertovi
Pravda. To možná dokáže najít, že je to 15 procent.
Zasekl se u toho, že si myslí, že stát nedostane DPH ze stavebního materiálu, který tvoří minimálně 500 tisíc z 5 milionového investičního bytu. Nevěří, že pokud bude byt 20 let opuštěný, tak stejně bude potřeba rekonstrukce, tak zas se odvede DPH. Pokud to pochopí, tak si uvědomí, že investiční být vydělává i státu.

Pak je špatné, že stát si nechává peníze z DPH místo, aby to dalo městu, kde se postavil byt. Pak by města sama podporovat investiční byty, protože za 1000 bytu měla minimálně 50 milionů, tak si malá města polepšila o dost.

Nevim jak mu to vysvětlit. Pokud by to pochopil, tak můžu pokračovat s Vaší textem.
Zkouším teď, že i z investičního bytu se muselo zaplatit DPH a dělníci taky platí daně, tak stát má vždy peníze za postavení investičniho bytu. Omezování znamená, že stát přichází o peníze.
Použijí jednoduchý příklad. Vyrábí se auta. Lidé jezdí auty. A někteří lidé si koupí auta jako sběratelský kousky. I když ho má pořád v garáži, tak stejně musí dělat údržbu. Sebere to čas, i když méně než když bude autem jezdit. A čas jsou peníze.
Proto jsem pro stavění investičních bytů, protože stát každý dostane 1 milion na daních, když stojí 5 milionů. A pak minimálně 10 tisíc ročně.

Jsem, aby tu stali 7 milionů investičních bytů.
Nechápu proč vlastní gól.

Potvrdil jste, že i prázdný být dává lidem práci,i když méně než ve kterém nekdo bydlí.
Nebojte. Některé už zamítnul.
42
Jednou za čas se byty musí opravit, i když jsou prázdné. Musí se vytápět alespoň společenské prostory. Uklízet společenské prostory. Fakt prázdné byty nedávají lidem práci?? Museli je někdo postavit.
Jsem retard
V moji komunitní zahradě lidé investují odpadky neboli je vymění za kredity a je tam úročení 10 procent, tak jim zhodnocuje investice za které si můžou koupit třeba jídlo.

Investice dávají lidem práci.
Přiznávám, že jsem retard, protože i když teď napsal dlouhý text, tak pořád nechápu na co se přesně ptal.

Je proto, aby stát vyvlastnil ropná pole Moravě a půjčil je charitě. Jsem zásadně proti.

Ale jde, aby levicově smýšlející lidé koupilo všechny akcie firmy co těží ropu a výnosy dávali té charitě.
Mám u Vás problém zjistit na co se ptáte. Nevim jestli je to konstatování nebo otázka.
Provozuji komunitní zahradu jako akciovku, tak trochu o tom vím.😆
Levicově smýšlející lidé bohužel netuší co je investování. Znají jen brát lidem peníze. Mladý zelení chtějí určovat kolik kdo může mít peněz. 😆
Tomu se říká akciová společnost. Akcionáři si pak můžou rozhodnout co udělají se ziskem. 😉
K tomu slouží komunitní zahrady/centra 😉
Definujete pomoc.
Máte pravdu, koukám na druhou sérii a je slabá. Jak děti můžou uteč speciální jednotce a jak někdo může bez pomocí postavit podzemní komplex atd.
Ovesné vločky je oves
Kroupy je ječmen
Bulgur je pšenice
Jáhly je proso
Kukuřičné lupínky je kukuřice
Nemyslím, že jsou pomalejší. Je to obraný reflex, protože útočím na jejich ideologii, že chudí lidi jsou obětí bohatých a jen odstranění bohatých se chudí lidé v ČR přestanou být chudí.
Dík za upozornění. Mám v plánu ji někdy dokoukat. Asi to dám během víkendu.
logo Urza.cz
kapky