Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Nízkonákladovyzivot1 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Proč musí člověk pracovat pro boháče? Nemá podle Vás na vybranou?
Je to jejich volba jestli budou jíst zrní nebo makat pro zlého boháče, aby si koupili něco lepšího.
Je to super, že souhlasíte, že lidé můžou jíst zrní. Myslel jsem, že budete tvrdit, že lidé nemůžou jíst zrní. Tak pak člověku stačí pracovat třeba dva dny v komunitní firmě, aby měl zajištěné potřeba na měsíc. Super

Kolik by měla stát pšenice?
Super. Už jsem si myslel, že tvrdite, že lidé nemůžou jíst zrní. Tak můžou jíst zrní.

Fakt 7 Kč/kg bio pšenice je podle Vás dráha?
Naši předkové. Tedy na území Čech jedli kaše. A kaše jsou že zrní. Nevím jak na Slovensku. Tam jste nejedli kaše?

Věnuji se komunitnímu podnikání, tak zaměstnanci jsou sami zaměstnávale, tak sami sebe vykořisťují.
Je to Vaše volba,že nechcete jíst zrní. Sám jste si zvolil, že budete tedy pracovat pro někoho, abyste nemusel jíst zrní. To je svobodné rozhodnutí. Nemůžete umřít, tak jste nebyl pod tlakem smrti, ale pod tlakem nenažranosti.
Nemusí Vás bavit jíst zrní, ale víte, že v ČR si člověk zajistí základní potřeby za 1500 Kč + zdravko, tak může třeba pěstovat rajčata a uživí se. Tak není v ČR žádný otrok kapitalismu. Jen lidé co jsou nenažraný a chtějí více a více. Třeba jíst pořád kurata místo zrni.😁
Tak nejsou. To je fuk.
Mně baví témata jak žít s 1500 Kč měsíčně, lokální měna, komunitní zahrada, komunitní podnikání.

Na tema jestli policie a zdravotní pojištění jsou stejné nebo jiné služby jako operátor nebo elektřina je na to odborník Urza a někdo kdo se věnuje ankapu. Chtěl jsem jen ukázat, že si člověk vybere poskytovale dané služby a pak třeba 4 roky ho nemění.
Měníte ho každý týden nebo třeba za dva roky? Jsou to služby jako policie, zdravotní pojišťovna,...
Máte telefon na paušál nebo platíte elektřinu?
Řekněte mi tři služby co zajišťuje stát. A pak možná pochopíte, že služby a věci jsou stejné. Potřebujete a koupíte je. A frekvence záleží jak často je potřebujete. A volíte nákup některých věcí podle nějakých kritérií.
Chtěl jsem ukázat, že některé služby potřebujete každý den a některé jen jednou třeba za dva roky.
Jednou týdně?
Pokud máte auto, tak jak často kupujte pneumatiky?
Vy chodíte vždy do jiného obchodu nebo chodíte pravidelně do stejného nakoupit konkrétní věc?
Bude to méně složité než teď.
Můžete definovat, ať Vám můžu odpovědět?
Když nechapu co je ankap podle Vaší definici, tak nemůžu odpověď.
Nechápu
Nechápu vaší otázku.
Neumím.
1,Říkali to v jednom podcastu v politické šikaně. Já mám jen uloženou část, kterou jsem dával na instagram a nechce se mi hledat celé video, protože řekněte, že lžou a i Nora Fridrichová a a spol. Tak je to jedno. Mně přijde ČT zbytečná.
https://youtu.be/qPNmKY-GOUQ?is=UfQIfPSnjXfHxIaH
2, Chcete nutit mně platit ČT, když mi přijde zbytečná. Proto.
Odpověděl jsem na vaši otázku
Souhlasím. Chvilkari se ani na ČT nekoukaji, ale myslí si, že bez ní tu bude totalita.😁
Nemaji. Odkdy je produkují?
1, fakt se podívejte na YouTube podcast politická šikana, kde už 5 let je pod palcem. To říkají lidé co podporují poplatky ČT.
2, protože lidi přemýšlí jinak. I vy to víte.
Peníze se vždy dají půjčit. Vzdy to vidíme. Teď Ano chce zcela financovat ČT. Tak archiv co stojí myslím 700 milionů ročně půjde.
ČT není nezávislá. To ví pan Bartoníček z aktuálně, kdy se o tom bavili v politické šikaně. Řekl mu to jeho kolega a on jen přikývl.

Když lidé si myslí, že supermarkety mají monopol v potravinách, tak těžko může nastat ancap. Je to o myslí člověka.
Ty demosmtanti chtějí nezávislá média. Kvůli žádné debatě o privatizaci není zájem. Možná můj článek otevře toto téma a demosmtanti začnou o tom přemýšlet.
Ancapu se nedožijí. Tak alespoň žijí ve svojí bublině a ukazují jak žít s 1500 Kč+ zdravko měsíčně nebo jak můžou lidé společně založit firmu a podnikat.
To je otázka přímo na mně?
Nevím
logo Urza.cz
kapky