Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Jakub G (strana 61)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 21:07:57 Titulek: Re: Příklad [↑]
Web: neuveden Mail: neuveden
Tak tos fakt uhod! :-D Fakt budu dohledávat nějaký zákon závaznosti tohoto dokumemtu. :-D

To po tobě ani nikdo nechtěl. Ale už nemám nervy reagovat na takového blba. Odpověď z tebe stejně nevypadne, tak bude lepší tě ignorovat.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:54:16 Titulek: Re: Příklad [↑]
Tak mi ukaž, kde jim to nařídil!
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:53:15 Titulek: Re: Příklad [↑]
Vždyť ani ty sám nevíš, zda to v tom odkazu je. Jen jsi někde zaslechl, že by to tam mělo být, tak to pořád opakuješ, aniž bys věděl, co tam doopravdy je.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:43:36 Titulek: Re: Příklad [↑]
Já jsem položil v tomto vlákně otázku. Pokud na ni odpovídat nechceš, nikdo tě nenutí. Ale vysvětli mi, proč máš tu potřebu mi tu neustále psát, že mi na ni odpovídat nechceš?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:40:25 Titulek: Re: Příklad [↑]
A tuhle indoktrinaci jim nařídil stát, nebo se k tomu ta škola rozhodla sama? Musí nějaké dítě jít povinně do této školy a nesmí do jiné?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:37:16 Titulek: Re: Příklad [↑]
Tak když už jsi snad pochopil, že celý ten text není o indoktrinaci, tak snad i pochopíš, že po tobě nikdo nechce, abys sem okopíroval ten text celý, ale abys uvedl příklad, kde se tam požaduje po školách provádění nějaké konkrétní indoktrinace!
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:34:21 Titulek: Re: Příklad [↑]
Jste tedy schopen uvést příklad nějaké konkrétní indoktrinace, kterou každá škola musí povinně provádět?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 20:30:15 Titulek: Re: Příklad [↑]
A pořád nejsi schopen uvést příklad konkrétní indoktrinace.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 19:58:42 Titulek: Re: Příklad [↑]
Fiala, ne vše, co je pro ně ale závazné, je hned propaganda a indoktrinace. Pokud je tam třeba napsáno, že studenti se mají učit kriticky myslet, tak je to důkaz indoktrinace kritickým myšlením?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 19:50:19 Titulek: Re: Příklad [↑]
Podle sebe soudím tebe, co?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 19:38:42 Titulek: Re: Příklad [↑]
Víš, on bude důvod nejspíše ten, že ty odpověď prostě neznáš. Jen jsi někde slyšel spojení "Bílá kniha" a tak to jako užitečný idiot neustále opakuješ. Jinak bys pořád neopakoval, kde je, ale prostě bys řekl, o jakou konkrétně jde.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 19:18:09 Titulek: Re: Příklad [↑]
Jsi schopen uvést KONKRÉTNÍ příklad, nebo budeš jen do zblnutí opakovat "Bílá kniha"?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 19:00:09 Titulek: Re: Příklad [↑]
Ne stále nic nechápeš! Já se ptám, pokud si nyní anarchokapitalisté založí soukromou školu, tak jakou konkrétní indoktrinaci a propagandu je tam stát bude nutit provádět!?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 18:33:49 Titulek: Re: Příklad [↑]
Ptal jsem se na konkrétní příklad. Ptal jsem se, pokud si anarchokapitalisté založí soukromou školu, jakou propagandu a indoktrinaci tam budou muset konkrétně povinně provádět? Pokud odpověď neznáš a dovedeš jen papouškovat spojení "Bílá kniha", které jsi někde zaslechl, tak prosím už do tohoto vlákna nepiš.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 17:06:52 Titulek: Re: Příklad [↑]
A víš, jaká je to konkrétně? Nebo umíš jen papouškovat "Bílá kniha"?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 17:05:43 Titulek: Re: Příklad [↑]
No a konkrétně jaká indoktrinace a propaganda je tam nařízena?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 16:38:04 Titulek: Re: Příklad [↑]
Fiala, ty asi také nevíš, co znamená konkrétně, co?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 16:37:33 Titulek: Re: Příklad [↑]
"Úlohou školy – tj. nejnižší úrovně systému - je co nejlépe realizovat na základě své profesionální zodpovědnosti ty vzdělávací cíle, které si v rámci pravidel předepsaných státem (a do jisté míry modifikované regionem či obcí) sama stanoví."

Co Vám nebylo jasné na slovu "konkrétně"? Kde se v té citaci říká něco o povinnosti školy provádět nějakou indoktrinaci? Když si anarchokapitalisté založí soukromou školu, tak konkrétně jakou propagandu a indoktrinaci tam budou muset povinně provádět?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 15:28:56 Titulek: Příklad
Můžete uvést nějaký konkrétní příklad, kde povinné osnovy předepisují provádění indoktrinace?
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 14:12:20 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Ano, je smutné, že jsi tu začal psát čím dál tím více nelogické hlouposti, až jsem je začal komentovat osobně. Ale při tak vysoké úrovni indoktrinace a neschopnosti logického myšlení jsem již nemohl předstírat nějakou úctu.

Ale řešení se nabízí. Odteď na tvé komentáře, které se mne budou týkat, budu odpovídat pouze "Komentář ignorován pro setrvale nelogickou argumentaci autora" a bude to. Ostatně věnovat ti více pozornosti je stejně jen ztráta času, k žádnému pokroku to u tebe nikdy nevedlo. Tuším sice, že se mne asi opět budeš pokoušet vyprovokovat k reakcím, jako jsi to tu předváděl před časem, když jsem se tě pokoušel ignorovat, ale tentokrát je třeba vydržet!
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-02 13:55:51 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Akorát že to první platí kdežto to druhé neplatí.

Platí to pro oba stejně, což jsem ti už několikrát dokázal. Dokázal jsem ti také, v čem je nelogičnost tvé proti-argumentace. A tehdy jsi opět srazil uši a ocas a utekl z diskuze.

Zkuste si jen tak myšlenkově ve státě založit ankap a podívat se, co se stane.

Kdyby sis ty hlupáku zkusil v ankapu myšlenkově založit stát a opravdu se podíval, co se stane, tak bys nemohl dál plodit tyhle sračky. Ten stát by byl nucen dodržovat pravidla fungování ankapu! Jenže to bys musel použít mozek a ne tu indokmtrinovanou věc, co tam máš místo něho!

Není to symetrické.

Nesymetrické je pouze tvá argumentace. Ale vzhledem k tvé hlouposti ti už tvůj doublethink nebudu opět vysvětlovat.

Jsem osobní

Nechceš, abych byl osobní? Tak na mne nereaguj!

Takže asi budete mít nějaké osobní problémy.

Vzhledem k tomu, jakou máš potřebu vyhledávat zde mé příspěvky a reagovat na ně (i přesto, že jsem ti opakovaně psal, že s tebou už diskutovat nechci), tak spíše budeš mít nějaký osobní problém ty.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-01 15:28:53 Titulek: Re: [↑]
Takže tu máme dalšího prosťáčka, který reaguje na něco, co vůbec nepochopil. Ale tak chápu, s ironií má většina primitivů problém.
Autor: Jakub G Čas: 2019-09-01 10:23:13 Titulek: Re: [↑]
Neměl bys komentovat argumenty, které nedokážeš pochopit.
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 21:24:26 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Číst asi neumíš ty, protože se tě opakovaně ptám, v čem spočívá to vynucováni, když to dělají dobrovolně!?
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 20:11:58 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Ty máš nějaký odpor k tomu používat mozek? Já přece neříkám, že se ti to musí líbit! Pouze říkám, že to, že se ti to nelíbí, neznamená, že to ti lidé nedělají dobrovolně!
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 19:18:58 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
A kazdy se muze dobrovolne rozhodout, jestli si to necha ci nenecha vnucovat tim, ze tam pujde ci nepujde.

Dobrovolnost snad u tebe nehraje roli ...
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 19:16:01 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Stat potencialne me.

To těžko, jsi přece jen vnější pozorovatel, sám jsi to říkal.

Jinak Z MEHO POHLEDU stat svym obyvatelum. Ackoliv ti to tak neberou.

Tvůj mozek asi není schopen pochopit, co to znamená dobrovolně se rozhodnout.
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 18:26:46 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Zakony = vnucovani. I kdyz s nimi vsichni ze 100% souhlasi a dobrovolne se jimi ridi.

V tom případě i pravidla = vnucování. Takže když si vlastník pozemku v ankapu třeba určí, že se u něj na pozemku nesmí kouřit, je to pak také vnucování, že?
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 18:23:37 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Pokud si lide dobrovolne zvoli neco, co se mi nelibi, je to PRO ME(opakuji pro dementy - PRO ME!!!) vnucovani.

Ale kdo tam komu něco vnucuje!?
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 17:33:09 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Na co se presne ptas?

Ověřuji si, zda jsi fakt až tak moc hloupý. Protože zatím pořád jen opakuješ, že pokud si lidé dobrovolně zvolí něco, co se tobě nelíbí, tak je to vnucování. Ale kdo komu tam co vnucuje, když si to zvolili dobrovolně?!

ze se lide dobrovolne smiri s 1-2 pravidly

Těch pravidel bude mnohem více, každý vlastník pozemku bude mít nějaká svá pravidla ...
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 07:58:08 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
tak me, jakozto pozorovateli s urcitou moralkou to otroctvi prijde SPATNE

Takže pokud si lidé dobrovolně zvolí něco, co Lojzovi přijde jako špatná volba, tak je to podle Lojzy vnucování. To jako fakt?!

Ja v pripade toho statu samozrejme vyhruzkynasilim pozoruju, a to I pres to, ze je nepozoruji lide uvnitr.

V případě utopistického státu to můžeš pozorovat fakt těžko. Maximálně pozoruješ to, že lidé tam dobrovolně chtějí něco, co ty bys nechtěl.

Ty predpokladas stat, kde by nebyly zakony?

A ty snad předpokládáš ankap bez pravidel?
Autor: Jakub G Čas: 2019-08-31 00:54:35 Titulek: Re: O zničení předmětu přece nej [↑]
Tvrdim to na zaklade pozorovani.

Na základě jakého pozorování!? Nepozoruješ žádné užití násilí, žádné výhrůžky násilím, nic takového! Ti lidé to dělají dobrovolně! Tak na základě jakého pozorování sakra tvrdíš, že je to vynucování?
logo Urza.cz
kapky