Komentář 108618
» odpovědět «
Autor: Hrosik1
Čas: 2024-10-08 15:34:32
[↑]
Web: neuveden
Mail: schován
prave ze ne. vy si nevybirate podle obsahu, vy si vybirate podle vzhledu, coz je uplne mega trapne a ve vysledku to strasne omezuje právě vás. Teri je to samozřejmě u prdele... každopádně je to projev netolerance (na ktery samozrejme mate pravo, jen mi to prijde fakt ubohe)
nechcete nikomu škodit ani slovy? :) nebo to nepovažujete za škození...
kdyby nekdo řekl, že nechce poslouchat treba bílé muže nad 50let, tak by vám to přišlo normální a v souladu s respektem k nim?
ignorovat, ale za každou cenu se k nim vyjadřovat... :)
nidky se vám nestalo, že vám neco vadilo, a pak jste si na to zvykl a pak jste zjisti, že vám to už nevadí nebo je vám to dokonce sympatické? mě se to děje s lidmi celkem běžně... nebo s jídlem, alkoholem atd.. :))
já ani ted nemám uplne v plánu vás presvedcit, ale spíse me fascinuje, kde se ve svobodomyslném cloveku berou negativní emoce ze svobodného rozhodnu jiného. ktere vás nijak neomezuje... dokátete to nejak popsat? proste strach s cizího?
nechcete nikomu škodit ani slovy? :) nebo to nepovažujete za škození...
kdyby nekdo řekl, že nechce poslouchat treba bílé muže nad 50let, tak by vám to přišlo normální a v souladu s respektem k nim?
ignorovat, ale za každou cenu se k nim vyjadřovat... :)
nidky se vám nestalo, že vám neco vadilo, a pak jste si na to zvykl a pak jste zjisti, že vám to už nevadí nebo je vám to dokonce sympatické? mě se to děje s lidmi celkem běžně... nebo s jídlem, alkoholem atd.. :))
já ani ted nemám uplne v plánu vás presvedcit, ale spíse me fascinuje, kde se ve svobodomyslném cloveku berou negativní emoce ze svobodného rozhodnu jiného. ktere vás nijak neomezuje... dokátete to nejak popsat? proste strach s cizího?