Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 12)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Vy jste zde možná poměrně nová , tak nevíte , ze to co je jinde bizár, tady je standardem . :-)

Co se šaška týká, nekdo by napsal stručně že je to ubožák .
Jiný méně stručně “napsat "zamindrakovany srac, mnohonasobny lhar a retardovane vemeno".
A Urza , jak šašek vhodně připomněl: “Všechny případné čtenáře varuji, že Szaszián je zhrzený autor, který dříve psal pro Stoky a Mises, dokud jsem mu neodmítl vydat článek, o kterém si myslel, že by vydán být měl; do té doby se choval normálně, od té doby zcela přestal tvořit, jen neustále stalkuje na různých sítích, spamuje a snaží se shazovat práci ostatních libertariánů (velice zrádné je, že to na první pohled vypadá jako konstruktivní kritika; až časem člověk zjistí, že o obsah tu nejde – třeba když tomu, kdo už s ním nechce dále debatovat, desetkrát za sebou hystericky boldem napíše, že prohrál).
Sám jsem mu na to hrozně dlouho skákal a na jeho spam reagoval, ale plodilo to zas jen další spam a stálo to spoustu času všechny zúčastněné; vést s ním debatu sice asi nějak pomáhá jeho zraněnému egu, leč nevede to nikdy nikam, jen to stojí mraky času. Dotyčný nic jiného nedělá, bohužel zcela přestal tvořit jakýkoliv konstruktivní obsah, jen kompenzuje své frustrace; vřele všem doporučuji s ním neztrácet čas.”
A všechno to bude pravda .
1 . A co je ti do toho Šašku co si kdo dává za čísla do nicku ? Zdraví PavelX7 (taky moje oblíbené číslo)

A) Nakopíruj so ty svoje poslední bláboly do AI za zeptej se ji jeslti jsou to ubohé reakce . Dej vedet jak to dopadlo
Smiř se s tím ze ji stejně nesbalíš a budeš incelem dal .
Oprav se a pak se můžeme bavit dál
Špatná odpověď
Chováš se zde uboze? Ano/Ne
Ne
Tak jste nepobiral Jardikovy ale moje centy , jelikož jsem odváděl daně v zápádní Evropě no . Máte zač.
“Dáta”
Gratuluju. Dostal jste se do posledního levelu ve hře na diskuzi s Norbertem . Víc se od něj nedozvíte .
Tak to ke od kontextu pěkné , že ho tu máme , trollko .
Samozřejmě . Vždyť bez kontextu je to naprosto obecný termín . Hmotnost lze vyjádřit jako objektivní hodnotu v kilogramech změřenou na váze, prodejní cena je určitá hodnota třeba v KČ a objektivně se zjistí z účtenky např . atd .
I vy chudáčku…
Jeho názory , když jsou reakci na vaše, taky nejsou vidět
Vám to ze nechápete psaný text taky komentovat nebrání …
To je pravděpodobné. A ty tabulky a vzorce nějak souvisí s vaši NTH?
A ta tabulky a vzorc nějak souvisí s vaši NTH?
Ja s vašima halucinacemi nic dělat nemůžu
Než ty ty vaše výlevy rozhodně ne .
Ani jsem si nemyslel ze je to tak zdrcující argument , ale OK .
A proč bych měl pomáhat nějaké dogme ?
Nebo taky i přesto nevyprodáte protože máte třeba špatný marketing .
ako sa kúpa prejaví na majetku predávajúceho a kupujúceho, na to žádné TH, tedy ani NTH netřeba. To je účetnictví a inventura . NTH (aspoň ta Vaše) sice řeší tohle , ale zase naprosto ignoruje jak se to projeví na užitku predávajúceho a kupujúceho.
Demagog křičí chyťte demagoga
Kdybych tě neznal . Řekl bych ze je to ubohá reakce . Vzhledem k tomu ze te znám déle nez existuji stoky, vím ze te Urza popsal dobre . A tímhle neustálým škemránim tady o nějakou validaci to potvrzuješ. Vzpamatuj se , začni se chovat jako dospělý člověk .
Neplač
Nevím co udělal s JakubemG (a je mi to jedno , takže si to nech pro sebe) Za ubohého bude případně proto , co vám přímo k té konferenci napsal . A proc ze to řešíme?
Ne
Udělat to může . Ale bude minimálně v mých očích za ubohého.
No STH vzniká tak ze někomu nedávala smysl pracovní teorie hodnoty . Tak vymysleli něco lepšího. To v podstatě popisujete v druhém odstavci, jste na dobré cestě :-).
A protože se lidi liší, liší se i jejich užitek z dané věci
Rozdíl by byl v tom ze by se choval jako Norbert a diskuze by byla jeden o voze a druhy o koze (jeden mluví o hodnotě v pojetí STH , Norbert odpovídá o ty svoji “objektivní hodnotě) Tvoje záměna terminu za jiny je proste zbytečná . Asi jako když Norbert místo náklady říká hodnota .
logo Urza.cz
kapky