Komentář 111227
» odpovědět «
Autor: PavelX7
Čas: 2024-12-18 16:33:24
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
1. Spousta léčiv je blackbox, proto se právě dělají klinické studie na které se vás ptám. Kritizujete metodické problémy a přitom máte zdá se poněkud neznalost co se vědecké metody týče. U spoustu léčiv se při testování ukáže že nefungují, přesto že teoreticky by měly nebo fungují v nějakých omezených laboratorních podmínkách, to právě odhalí tyto podrobné studie. Člověk je prostě přílíš komplexní organizmus, to "mainstreamová věda" akceptuje. Pro stručný přehled dodporučuji toto video https://youtu.be/kHNsDEkteTk?t=276
2., 3. vysvětlení může být, věda se vyvíjí, třeba pro vaše hypotézy bude časem více důkazů.
Jo toho jsem si tam všiml že se nehodností zdravotní stav, to beru jako omezení. Nicméně je to lepší než nic, a nevím jak to teda vysvětlujete vy. Pochopitelně když evidence based "mainstreamová věda" nemá pro něco dostatenčné evidence, tak se mainstream docela shodne, že je to nejasné. Tak to má být. Ono taky mdpi není moc kvalitní vydavatelství, jen tohle není vůbec můj obor takže jsem v rychlosti nic lepšího nedohledal.
2., 3. vysvětlení může být, věda se vyvíjí, třeba pro vaše hypotézy bude časem více důkazů.
Jo toho jsem si tam všiml že se nehodností zdravotní stav, to beru jako omezení. Nicméně je to lepší než nic, a nevím jak to teda vysvětlujete vy. Pochopitelně když evidence based "mainstreamová věda" nemá pro něco dostatenčné evidence, tak se mainstream docela shodne, že je to nejasné. Tak to má být. Ono taky mdpi není moc kvalitní vydavatelství, jen tohle není vůbec můj obor takže jsem v rychlosti nic lepšího nedohledal.