Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Argument zase žádný . Přej “chci konstruktivně diskutovat “

Chci prodávat koláče v ankapu : nepotřebuji nic , troubu a plech uz mám .
Chci prodávat koláče teď : potřebuju: provozovna splňující predpisy , Živnostenské oprávnění , k tomu potřebuju kvalifikaci nebo garanta , vést účetnictví , vyřizovat všechnu byrokracii a strpět kontroly od kde jakého orgánu a beztak jsem na něco zapomněl .
0 vs tohle neni 100x ale nekonečněkrát víc .
Na akoukoliv vaši odpověď jsem vám vysvětli proč mi to přijde jako demagogie . Místo abyste tomu věcně oponoval , akorát jse začal plácat a hysterických výkřicích. Tak opravdu konstruktivní diskuze nevypadá.
A vedle u Jozky to samé . Ptá se vás na jednoduché vysvětlení , které by me taky zajímalo. A místo jednoduché odpovědi jste tu splodil asi tak 20 komentářů vymluv , odvádění tématu jinam a ještě jste u toho začal sprostě nadávat. Tak taky konstruktivní diskuze opravdu nevypadá .
No vidíte a já s s vámi přesto snazim konstruktivně bavit přestože vy se zjevně konstruktivně bavit nechcete nebo neumíte .
Říkám snad ze jste povinny mi odpovídat ? To jste si vycucal z kterého prstu ?
Pokud se tu chcete údajně konstruktivně bavit , tak byste sám snad měl ujasnit pojmy se kterými šermujete a o kterých se i se mnou hádáte .
Sněte dál
Může mi dotoho být co chci . Nepíšete si soukromá psaníčka , jste na verejne dostupném fóru
tak vyjasněte co podle vás dobrovolnost znamená a teda odpovězte na Jožkův dotaz. Zde: https://stoky.urza.cz/texty/kanal-svobodneho-pristavu-ja-nejsem-stat-3027#comment109800
Trefit se do toho jak nezvládnete odpovědět ma jednoduchou otázku , protože je nepříjemná , ke zjevně ještě jednodušší než trefit vrata do stodoly .
Nie. Kapitalisti jim nabízí , lidi můžou odmítnout se zaměstnat , nikdo je za to nepotrestá . Je to tedy dobrovolné oboustranně . A než budete pokračovat v standardním kolovrátku , tak vyjasněte co podle vás dobrovolnost znamená a teda odpovězte na Jožkův dotaz. Zde: https://stoky.urza.cz/texty/kanal-svobodneho-pristavu-ja-nejsem-stat-3027#comment109800
Nidko nenutí zaměstnance nechat se zaměstnat na mizerne placených pozicích
Bla bla bla. Trefil jsem se. Místo odpovědi na jednoduchou Jožkovu otázku akorát výmluvy a uhýbání .
Bla bla bla. Trefil jsem se. Místo odpovědi na jednoduchou Jožkovu otázku akorát výmluvy a uhýbání .
Asi s vama další kolečko začínat nebudu . Myslím ze s Norbertem to stačilo . Demagogie je to tvrzeni na začátku “my jsme stát , takze i vy pane Urzo”. “Ja Urza ne , to vy (pl.)….” je pak korektní odpověď . Chápu že to nechápe Norbert , ale od vás bych čekal trochu víc .
Podobný kydy o ničem vám jdou skvěle . Kdybyste podobné skvěle zvládl i diskutovat a neuhýbal nepříjemným otázkám možná by s vámi chtělo korektně diskutovat i víc ankapistickych mrdek
Projektujete si do mě zjevně vlastní emoce . Zkuste to rozdýchat než budete pokračovat .

Když někdo tvrdí ze “my, tedy i vy jste Urrzo stát “ tak Urza pak řeší zeteda “ ja Urza nejsem stát , vy (zastánci státu) jste stát“ . Jen se mění osoba ve větě , základy gramatiky .

Ideálně mluvte za sebe a nevymýšlet si ostatní lidi mysli , když se vám to hodí .

Taky neni jasné kdo to “my” ma byt . Jen to tak plácáte . Treba Ja jsem při tom zakládání státu ještě ani nežil . Rakusak možná jo ale pochybuju ze dobrovolně chtěl vás stát . Takze reálně jste ho vy (pl.) nám nanutili .

Demokracii si vycinkala nějaká část obyvatel (vaše my) , jiná s tím nesouhlasila (druhé my), někdo chtěl ponechat socializmus (další my , podmnožina toho druhého ) někdo třeba chtěl anarchii (další my , jiná podmnožina toho druhého . A tomu vašemu “my” co chce stát a prý “je stát “ se Urza vymezuje , ze neni jeho součástí . Takze to pravé neni “vsetci “ my, to je to vaše mluveni za ostatní .
Než byste uznal možnou chybu, radši utečete a ještě u toho ostatním sprostě vynadáte . Tak nekecejte ze chcete konstruktivně a věcně diskutovat.
Napsal jsem tu několik odstavců kde ta svoje “nepodložená obvinění “ podkládám a vysvětluji , slušně . To je asi tak opak údajného hysterického výkřikovani. Co si mam vymyslet? Ze na vzniku nového státního zřízení po 89 nebyl 100% konsenzus (to ke totiž jinými slovy to co popisuji )? Nebuďte směšný
To by musel uznat vlastni nekonzistenci. Takže spis ne . Ale třeba ještě vymysli jak to překroutit, pokusit se odvést téma jinam nebo tak podobně .
Standardní výmluvy nestačí , tak ještě přibyly výmysly o hysterii. Akorát nejste schopen unést kritiku . Stavilo abyste konstruktivně vysvětlil , kde se moje věcné vysvětlení Vaši demagogie mýlí a uznám ze to není demagogie .
Akorát opakujete demagogii . Demokracii si vycinkala nějaká část obyvatel (vaše my) , jiná s tím nesouhlasila (druhé my), někdo chtěl ponechat socializmus (další my , podmnožina toho druhého ) někdo třeba chtěl anarchii (další my , jiná podmnožina toho druhého . A tomu vašemu “my” co chce stát a prý “je stát “ se Urza vymezuje , ze neni jeho součástí . Takze to pravé neni “vsetci “ my, to je to vaše mluveni za ostatní .
Tvrdí se ze “ja , resp Urza , je(taky ) stát “ a proti tomu Urza argumentuje proč on stát neni . Jem demagogicky slovíčkaříte , ostatně nic jiného to “my /vy jsme/jste stát “ není.
Když někdo tvrdí ze “my, tedy i vy jste Urrzo stát “ tak Urza pak řeší zeteda “ ja Urza nejsem stát , vy (zastánci státu) jste stát“ . Jen se mění osoba ve větě , základy gramatiky .
Tak co jste zakládal když to tu bylo 1000 let ? Jen zase plácáte demagogie . Co se vám hodí děláte doborovlne , ostatní vám všichni vnucují. Ale to ma někdo jinak tak mu vy zásadně nic nevnucujete a je to akorát jeho problem . Na takový dvojí metr vám neskáču vy pokrytče
Ideálně mluvte za sebe a nevymýšlet si ostatní lidi mysli , když se vám to hodí . Jinak demagogie ke to i proto , ze neni jasné kdo to “my” ma byt . Jen to tak plácáte . Treba Ja jsem při tom zakládání státu ještě ani nežil . Rakusak možná jo ale pochybuju ze dobrovolně chtěl vás stát . Takze reálně jste ho vy (pl.) nám nanutili .
Reálně jste žádný argument který by vyvracel to co Urza ve videu říká nedodal .
Neklamu . Špatně jste to pochopil. Ale když už jste se jako potrefená husa ozval , vy jste akorát si na to kradení udělali ty státní orgány . Abyste si nešpinili ruce .
Opravdu jsem od vás necekal , ze byste zvládl na můj komentář k věci konstruktivně reagovat . O věcnou a konstruktivní diskuzi totiž zájem nemáte. To je dávno známá věc .
Věcný argument zase žádný . Takový trapný úhyb od tématu je ovšem trapný i na vás .
Kdybyste místo demagogickho “my” mluvil o konkrétně specifikovaných lidech , nemusel byste se dohadovat o tom kdo to my a vy ma byt . Počítejte ze kdyz někomu budete nutit stát , bude se bránit . Akorát jste na straně silnějšího co utlačuje a šikanuje slabší , tak to pro ne většinou dopadne špatně no.
Jasně . Pro zloděje je taky výhodné krást a dělá to doborovolne . Stejně jako vy.
Jistě že nevidíte důvod si necucat z prstu co si ostatní lidi mysli , když se vám to hodí . Jinak demagogie ke to i proto , ze neni jasné kdo to “my” ma byt . Jen to tak plácáte . Treba Ja jsem při tom zakládání státu ještě ani nežil . Rakusak možná jo ale pochybuju ze dobrovolně chtěl vás stát . Takze reálně jste ho vy (pl.) nám nanutili .
Reálně jste žádný argument který by vyvracel to co Urza ve videu říká nedodal .
Ze oni musí byt nějaká vyvolena třída . Oni jste treba vy , kdo jste nám nanutili váš stát .
Falešné dilema.
Stát není žádné “my” , to jen takový demagogický kec .
logo Urza.cz
kapky