Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 2)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Psát ti ze mas zvednout prdel a začít makat mi moc času nezabírá . Neboj.
Na to stačí posunout kurzor , pravděpodobně vpravo nahoře a kliknout na křížek
To je tzv odpověď po Norbertovsku. Člověk se zeptá a dostane odpověď na něco jiného , co sice s původním dotazem nějak souvisí ale jako odpověď je to k prdu.
Chtěl bych mít tvůj čas
Zjevně na ELO 1800 není potřeba moc rozumět psanému textu. Přenos do internetové diskuze šachy moc nemají .
Z čeho odvozuješ že nechápe že tam ten ypsilon byl naschvál? Zase sis vycucal z prdele nepodložené obvinění. A pak že nejsi směšný.
Ja bych ani neřekl že to umí dobře. V politice je nemálo lidí co jsou zjevně dobrí lháři a demagogové, a daří se jim manipulovat lidi. Za celou dobu co Norberta chtě nechtě sleduju jsem nezaznamenal, že by si nějakého fandu získal. Akorát je tak vytrvalý v tom svém trollingu, že dřív nebo později každého znechutí.
Zjevně ne
Chtěl bych mít tvůj čas.
Neznám nikoho kdo by měl s chápáním psaného textu takové problémy jako vy
Chtít nestačí .
Takže sám sebe . Ok
Dekuji za info . Tím pádem to utněme a začni na ni makat . To je důležitější než film o Nashovi a nějaké anarchokapitalisticke demagogie
Kontrolní otázka: uz jsi podal ústavní žalobu ? Jak dopadla ?
nezasírejte Urzovi Stoky! To nejsou Vaše Stoky. Buď odpovězte, nebo neodpovězte, ale nezasírejte Stoky. Navíc mě otravujete.
Dohledej si .
A nezasírejte Urzovi Stoky! To nejsou Vaše Stoky. Buď odpovězte, nebo neodpovězte, ale nezasírejte Stoky. Navíc mě otravujete.
“ věděl bych co si šašek myslí o Nashovi, tom filmu a tak .”
Debile.
Detaily si dohledej , ať víš o čem tehdy byla řeč . Vysral ses na to , ani už nevíš na co. Ja tu tvýma sračkama skcrollovat nebudu .
“ věděl bych co si šašek myslí o Nashovi, tom filmu a tak .”
Debile
Takze to je i odpověď na to zda teď někdy . Ne uz ke to kurva dávno . Ale tím ze něco necháš roky vyhnivat to neuzavřeš . Možná kdyby na to lidi zapomněli. Ale to u mě nefunguje . Mam totiž docela dobrého pamatováka na takové věci .
Dobrý , už se ptáš mě . No těžko říct co by to uzavřelo , možná bych měl další dotazy . Ale věděl bych co si šašek myslí o Nashovi, tom filmu a tak . Uz je to tak dávno ze si ani nepamatuju o čem přesně tehdy byla řeč a hledat to nebudu .
Co se týče ústavní žaloby , tam mas jasno nebo taky potřebuješ vysvětlit co by to uzavřelo ?
Co by podle tebe uzavřel fakt nevím .
Ja bych taky rad spoustu věci uzavřel . Treba bych si přečetl článek o Nashovi co jsi už před roky slíbil . Nebo bych rad uzavřel ze jsi podal úspěšnou ústavní žalobu . A pak dalších X tvých restů co už si ani nepamatuju. Tak co kdybys začal od sebe nez budeš dal žadonit o pozornost .
Schvaluji. Ale To ti nevydrží moc dlouho :-P
Oni tu totiž reálně generují prakticky všechen obsah diskuzí.
To bys nepochopil. Musel bys mít nějakou inteligenci, kterou tě zjevně ani státní škola nenaučila xD.
Tady tagovani neni jestli sis nevšiml. A zjevně to čteš , takze za tvými zády je akorát kulové .
Vzhledem k tomu ze si tu “pravdu “ akorát cucáš z prstu tak je
Tak asi nekde dohledal tvůj rating . Jsem tě teď zkusil zadat do Google a je to první co se objeví . Mas ELO kolem 1800 a setrvale to klesá s věkem . Což odpovídá . Taky mi přijde ze se tu chováš čím dál méně chytře. :-)
Zase Norbert nemá takovou výdrž . Me uz se to taky vlastně stalo . Spustil na me totální hovnomet , na cokoliv co jsem napsal komentoval ať ho neotravuju a nějakou nadávku . Myslím ze tak po měsíci ho to přestalo bavit a sám začal dolízat a jakoby slušně diskutovat.
A zase ty vaše trapné pomluvy a z prstu vycucané obviňování , LOL
No oni těch Urzových trollů asi bylo víc . Mate pořád o co se snažit ;-)
xD
Jinak tedy vy jste o třeba o mě taky nakydal už spoustu nesmyslů a nepdoložených pomluv, ale že bych měl potřeba vám vypisovat úplně všude, to teda nemám. Spíš jen tak občas :-).
logo Urza.cz
kapky