Komentář 112371
» odpovědět «
Autor: PavelX7
Čas: 2025-01-23 21:55:17
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
Já si vybavuju spíš že jste to přestal dělat vy. Protože jste tu akorát dokola publikoval kritiku citátů Hörschla, což vám Urza zatrh', načež jste se urazil a nějakou dobu se choval jako úplný magor a hulvát. A když se podívam pod Ondrovy texty, pokračujete v tom stále, i když s menší intenzitou. Jsem přesvědčen že kdybyste se zvládl ovládat a choval se slušně, mohl byste tu rozumně psát o psychiatrii dál. Prostě jste to posral. Ale nechme být minulost. ro Urzu to nikdy nebylo stežejní, věnuje se spíš jiným tématům, nicméně dlouho vám dával výrazný prostor a i Tereza vaši textům děla korektury (pamatuju si to protože jste se kvůli jednomu asi chybně opravenemu slovičku strašne nasral a neskutečně hulvátsky jste se v komentech vyblil). Takže zjevně to není nejaký principiální problém s psychiatrií. Ale uznávám že by to bylo fajn kdyby se tomu někdo víc věnoval, ptal jsem se na to Mlíčka, ale nechtělo se mu.
Jasně můžete si věřit čemu chcete. A jestli je to lísání nebo upřímný postoj ví jen jeho autor. Pokud neumíte číst myšlenky, což neumíte, je to jen spekulace. Vidím v tom analogie k psychatrii nebo psychoanalýze - ti (dle vaší interpretace) taky pozorují nějaké chování a pak si vymyslí že je to nemoc, důsledek traumatu nebo tak něco. Zamyslete se nad tím
Jasně můžete si věřit čemu chcete. A jestli je to lísání nebo upřímný postoj ví jen jeho autor. Pokud neumíte číst myšlenky, což neumíte, je to jen spekulace. Vidím v tom analogie k psychatrii nebo psychoanalýze - ti (dle vaší interpretace) taky pozorují nějaké chování a pak si vymyslí že je to nemoc, důsledek traumatu nebo tak něco. Zamyslete se nad tím