Komentář 113881
» odpovědět «
Autor: PavelX7
Čas: 2025-02-24 18:26:44
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
Nebo z ní vyplývá že by měl dostat poloviční hodinovou mzdu. Takže pokud dostává stejnou, tak se obohacuje na úkor ostatních. Nebo taky klidně opačně, dostává tu správnou a ti rychlejší ostatní jsou obírání o nadhodnotu, někým. Nedá se rozhodnout kterak to je, protože je to furt ta jedna rovnice o více neznámých.
Jen teda co mi vrtá hlavou. Minulý režim jsem nezažil, ale úplně nemám pocit že by tam byli lidi placení zrovna moc podle výstupů. Což si teda myslím že by měli, pokud se tam plánovalo na základě této teorie. Stejně jako ostatně dens ve státní správě dostavají spíš plat dle nějaké tabulky, bez ohledu na skutečně vyprodkované výsledky. Max se to někde drobně koriguje nějakým osobním hodnocením.
Jen teda co mi vrtá hlavou. Minulý režim jsem nezažil, ale úplně nemám pocit že by tam byli lidi placení zrovna moc podle výstupů. Což si teda myslím že by měli, pokud se tam plánovalo na základě této teorie. Stejně jako ostatně dens ve státní správě dostavají spíš plat dle nějaké tabulky, bez ohledu na skutečně vyprodkované výsledky. Max se to někde drobně koriguje nějakým osobním hodnocením.