Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 3)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
To by bylo milé , ale vy Norberti to většinou nevydržíte
Praveze nikde neni rozdíl
Ty ses pěkněj Norbert píčusi
Trochu rozdíl když si zažádáš o dotaci jako každý jiný a když ses roky ve vládách co ty dotace rozdělují .

Ptal jsem se na Babise, ne na Fialu
Mysli si co chceš . Pokud si chceš myslet něco o mých názorech , drž se toho co píši , místo domyšlení blbostí které nepíši .

Nevím jak ma fungovat to kývání premiéra ČR v evropském parlamentu ale ok . Nejakej příklad za těch 8 let vlády Babise kdy něco EU neodkýval ? Napadá me akorát dotace pro Agrofert který si odkýval i kdyz nám je kvůli jeho střetu zájmů EU možná neproplatí (jeslti to chápu správně , zas tak me to nezajímá).
A ze je po 8 letech vlády pro většinu voličů neznáma (a proto ho asi zvolili ) je jistě zajímavá úvaha . Jako nemám o voličích žádné iluze , takže asi klidně .
Co to meleš za píčoviny? O Agrofertu ani stretu zájmů jsem nepsal nic . Zatímco ty jsi psal ze Babiš (který vládl už bezmála osm let ) má být oproti Fialovi a spol nějaká “velká neznámá”
Babiš má být velká neznamená? Ty máš tak krátkou paměť ? Vždyť ten člověk byl ve vládě déle jak Fiala . Jedno (necelé jeslti si to dobře pamatuju ) období ministr financí , druhé premiér .
Že se na to nevyserete oba
Jeslti se objeví ještě aspoň deset lidí co mají u pz problém pochopit, co po nich chce, začnu si myslet ze je chyba na jeho straně.
No tak to můžeme ukončit pozitivně, že aspoň v názoru na Norberta se shodneme.
Nějak se ti Norberti namnožili…
Dekuji, vyřídím to svoji mamince, bude mít radost
K čemukoliv . Chybí ti důkazy, tak asi bude dobre se podívat tam kde se důkazy řeší , typicky vědecké publikace a ne až tolik mediální výstupy hlavovounů z EU nebo o čem plácáš. Kdyz vědecké publikace nedáváš , tak můžeš začít někým kdo je vysvětluje srozumitelnější formou .
Zvládneš zplodit i něco jako argument, nebo už bys pokračoval jen takto v norbertovskem módu?
Pro zajímavost , co konkrétně máš od těchto institucí nastudováno, že to v tobě vyvolalo tento dojem ?
Ale jako tak jde o politické instituce, vědeckých článků na tato témata najdeš spoustu . Určitě najdeš i nějaké reviews nebo nějakého vědce “influencera” co ti je překouše do nějaké srozumitelnější podoby
"A že VŠICHNI mluví nikoli odůkazech, ale o „vědeckém konsensu“?" Ale prd
Autor mel asi hned na začátku pro některé pomalejší zdůraznit , ze to neni vše nutné smíchat a povařit do jednoho jídla.
Nemalá část lidstva se stravuje na podobné bázi , s tím rozdílem že jejich strava často není zdaleka tak rozmanitá a vyvážená. Většinu jejich stravy tvori jednodruhová obilná kaše , při nejlepším nějaké luštěniny . Tak mi přijde az trochu uražlivé, označovat to za potravu pro prasata ( zvlášť od těch co to za chudé rádoby bojují).

No ale každopádně bych osobně pracoval ještě o minutu déle a koupil si i nějaké koření . :-)
Problém průběžného důchodového systému je hlavně nízká porodnost , tedy v budoucnu bude málo lidí do toho letadla přispívat.
Tak to já jsem proste rád ze to tak tady nemáme a do lesa si můžu chodit téměř bez omezení.
Jinak teda rozporujes neco? Me prijde ze jsi nam dal za pravdu . Majitelé by si chránili svoje pozemky , a kdyz jsi na cizím pozemku platí majitelova pravidla . V tom okamžiku jsou všechny tvoje movitosti prakticky irelevantní .
No dost možná, nebo by si tam dal aspoň ceduli a narušitele by třeba střílel.
Je svobodný jen do té míry, co mu dovolí vlastníci pozemků, na kterých se nachází. Nebo co mu projde.
Koukám že sis našel další oběť k šikanovaní .
Vždyť ho tu ohováráš ty “za jeho zády “ , na což sis tu sám stěžoval btw. Jakoby s ním nediskutuješ a místo toho do něj rýpeš a pomlouváš ho u cizích komentů.
Služebna gestapa je vedle šašku .
K ničemu. Svoji slaboduchost asi nenapraví.
To teda znamená, že nás přestaneš trollit, urážet, lhát a neoprávněně nás obviňovat? To bych bral pozitivně. Jen je teda smutné, že jsi k tomu nepřistoupil za ten víc jak rok, co jsem se s tebou bavil slušně a musel jsme se k tobě začít chovat podobně jako ty ke mně.
Nevím jestli ti dám šanci, už jsem si tě zařadil do škatulky sporsté hovado a trollko a znáš to, z takové škatulky se jen tak nedostaneš. To bys to musel fakt delší dobu vydržet a o tom trochu pochybuju.
len tak nekonkrétne a bez dôkazov dokáže svojho oponenta obviniť z klamstva kde-kto. Napríklad aj tunajší troll TY.
Např zde https://stoky.urza.cz/texty/anti-urza-wanted-3592#comment128502
Už s nám nediskutuješ dávno, jen trolíš.
Obvinil jsi me před nedávnem ze lži, ani si nebyl schopny říct co konkrétně by ta lež měla být, když jsem se opakovaně zeptal. K tomu že bys doložil proč, k tomu jsme se tedy ani nemohli dostat. Takže proto "neopávněně obviňuješ", to je důvod proč je moje obvinění oprávněné.
Druho obvinění se týkalo tvého strawmanování, jeden před chvíli vypíchnul Lojza, já i ostatní jsme tě na konrkétní příapady tvého strawmanování myšlenek RŠ upozorňovali opakovaně, včetně zdůvodení. Nevidím důvod to tu znova vypisovat, dohledej si to sám. Proto i tohle moje obvinění je oprávněné.
Závěr: neprávem mě obviňuješ, že tě neprávem obviňuju. Nasrat.
Mas , jinde než ve tvé fantazii ty různé strawmany a nepodložená obvinění nevznikají .
Chlastá
Co má být to klamstvo v tom komentu ?
Takze za tebou, dekuju ale nemam zájem .
Obvinil jsi me ze lži , tak to dolož .
logo Urza.cz
kapky