Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 3)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Autor mel asi hned na začátku pro některé pomalejší zdůraznit , ze to neni vše nutné smíchat a povařit do jednoho jídla.
Nemalá část lidstva se stravuje na podobné bázi , s tím rozdílem že jejich strava často není zdaleka tak rozmanitá a vyvážená. Většinu jejich stravy tvori jednodruhová obilná kaše , při nejlepším nějaké luštěniny . Tak mi přijde az trochu uražlivé, označovat to za potravu pro prasata ( zvlášť od těch co to za chudé rádoby bojují).

No ale každopádně bych osobně pracoval ještě o minutu déle a koupil si i nějaké koření . :-)
Problém průběžného důchodového systému je hlavně nízká porodnost , tedy v budoucnu bude málo lidí do toho letadla přispívat.
Tak to já jsem proste rád ze to tak tady nemáme a do lesa si můžu chodit téměř bez omezení.
Jinak teda rozporujes neco? Me prijde ze jsi nam dal za pravdu . Majitelé by si chránili svoje pozemky , a kdyz jsi na cizím pozemku platí majitelova pravidla . V tom okamžiku jsou všechny tvoje movitosti prakticky irelevantní .
No dost možná, nebo by si tam dal aspoň ceduli a narušitele by třeba střílel.
Je svobodný jen do té míry, co mu dovolí vlastníci pozemků, na kterých se nachází. Nebo co mu projde.
Koukám že sis našel další oběť k šikanovaní .
Vždyť ho tu ohováráš ty “za jeho zády “ , na což sis tu sám stěžoval btw. Jakoby s ním nediskutuješ a místo toho do něj rýpeš a pomlouváš ho u cizích komentů.
Služebna gestapa je vedle šašku .
K ničemu. Svoji slaboduchost asi nenapraví.
To teda znamená, že nás přestaneš trollit, urážet, lhát a neoprávněně nás obviňovat? To bych bral pozitivně. Jen je teda smutné, že jsi k tomu nepřistoupil za ten víc jak rok, co jsem se s tebou bavil slušně a musel jsme se k tobě začít chovat podobně jako ty ke mně.
Nevím jestli ti dám šanci, už jsem si tě zařadil do škatulky sporsté hovado a trollko a znáš to, z takové škatulky se jen tak nedostaneš. To bys to musel fakt delší dobu vydržet a o tom trochu pochybuju.
len tak nekonkrétne a bez dôkazov dokáže svojho oponenta obviniť z klamstva kde-kto. Napríklad aj tunajší troll TY.
Např zde https://stoky.urza.cz/texty/anti-urza-wanted-3592#comment128502
Už s nám nediskutuješ dávno, jen trolíš.
Obvinil jsi me před nedávnem ze lži, ani si nebyl schopny říct co konkrétně by ta lež měla být, když jsem se opakovaně zeptal. K tomu že bys doložil proč, k tomu jsme se tedy ani nemohli dostat. Takže proto "neopávněně obviňuješ", to je důvod proč je moje obvinění oprávněné.
Druho obvinění se týkalo tvého strawmanování, jeden před chvíli vypíchnul Lojza, já i ostatní jsme tě na konrkétní příapady tvého strawmanování myšlenek RŠ upozorňovali opakovaně, včetně zdůvodení. Nevidím důvod to tu znova vypisovat, dohledej si to sám. Proto i tohle moje obvinění je oprávněné.
Závěr: neprávem mě obviňuješ, že tě neprávem obviňuju. Nasrat.
Mas , jinde než ve tvé fantazii ty různé strawmany a nepodložená obvinění nevznikají .
Chlastá
Co má být to klamstvo v tom komentu ?
Takze za tebou, dekuju ale nemam zájem .
Obvinil jsi me ze lži , tak to dolož .
Za tebou ? Ne dekuji . Kde lžu?
Tohleto bačovo překrucování tu čtu už asi po 158. Třeba na po 159. uz hovadiny mlet nebude :-)
Ne asi šašku
Ne, když už tak výpalné
Kde lžu zmrde ?
Kdybych nebyl trochu kokot , vůbec sem nelezu
Takovej slušňák jsem byl nez me ten zmrd konečně vyprovokoval .
Choď se svými vylhanými obviněními do prdele zmrde .
V čem lžu?
Klamal bych kdybych si to přesně pamatoval (což ne ) a tvrdil ti něco jiného . Od kdy tu píši sis hledal nedávno sám, takže to vis .

No každopádně , spamuješ mě tu nadávkami prakticky celou dobu , ne posledních pár měsíců kdy ti údajně došla trpělivost. Ja s tebou téměř celou dobu komunikoval slušně, ale už ta trpělivost došla mě.
09/24 mam první koment , takže píšu druhým rokem . Me je to jedno, nepamatuju si kdy sem sem začal psát . jen jsem chtěl zkontrolovat jeslti zase nepíšeš voloviny a ono jo.
Tak to by vycházelo na letošní březen cca, ne? No a to teda úplně neodpovídá tomu jak jsi na mel byl sprostý předtím, jednu doby jsi me vyloženě spamoval nadávkami na cokoliv jsem ti napsal .
Vsak jsem se ptal víceméně jen abych si ověřil jeslti zase napíšeš nějakou hovadinu a samozřejmě ze jo , zase lžeš zmrde. Čas si dát tu pauzu .
Taky to neni špatná možnost
Chce si to občas dat pauzu a pak se vrátit s načerpánymi silami :-)
Jen pro zajímavost . To “dlho “ snášel je přibližně kolik času ?
Myslíš ty dva roky co jsem se s tebou bavil slušně zatímco tys mě opakovaně zasypaval nadávkami a trollil mě ? Tak určitě.
Ja bych te rad od trolleni a tvého zmrdskeho chování rad odradil , a místo toho tě viděl slušně diskutovat . To jo . Ale samozřejmě vím ze je to naprosto bez šance .
logo Urza.cz
kapky