Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 3)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
To že něco označujete za vykořisťovaní zavisí od vašich dojmů. To je fakt plynoucí z toho že ty vaše rádoby objektivní úvahy nejste schopen objektivně provést a dokázat. Kdo tu vaši teorii první vymyslel (ačkoliv o myšlení se dá pochybovat) či objevil je úplně jedno.
Ale kecáte tu o něm vy, z vykořisťování, okrádání apod obviňujete vy. Tak si nechcte takové alibistické výmluvy.
A princip že tržby-náklady=zisk je starý tísíce let. Že tomu začnete říkat vykořisťování není žádný objev ničeho.
Přičemž to že někdo "zarábá na úkor druhých" určíte tak že se máte dojem že má moc peněz a vycucáte si z prstu že hodota jeho práce tomu neodpovídá.
Dodatek :
Příklad studie k antibiotikům : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8760738/
Příklad k vakcinaci zde: https://www.mdpi.com/2076-393X/10/6/916#
Bude jich ale určitě spousta
Napsal jste toho hodně ale úplně jste zvládnul minout to podstatné . Jak si vysvětlujete efekty léčby prokázané v randomized controlled trials , minimálně co se týče antibiotik? nevím jeslti existují i ohledně očkování nebo antivirotik , věřím že máte lepší přehled o odborné literatuře než já .
A kdy budou všechny ty slíbené důkazy , články a ústavní žaloba ? :-)
:-) No jistě , tak já mu to prostě po 158. zkusím taky vtlouct , že. Ale naději to ne , tak naivní nejsem .
Abych řekl pravdu, proč se vlastně bavím s Norbertem, to nevím. Guilty pleasure nebo tak... Omlouvám se.
OK, máte pravdu. Platbu v obchodě je řádově jednodušší odmítnout a jit jinam narozdíl od daní, které jsou tedy vydírání mnohem blíž.
je to podobné vydírání nejméně stejně jako výběr daní
Ani že jste to obhájil. Takže další váš zbytečný komentář, NÚÚDÁÁ
Nejsem schopný si teď udělat širokou rešerši virologických publikací abych si ověřil na co se odkazují a jakou mají metodiku a jestli máte pravdu. Úpřímě mě nepřijde tolik podstatné jeslti tato teorie opravud tak je, ale spíš jestli fungují její další aplikace a pak se spokojím s vysvětlením v souladu s Occamovou břitvou.

Jak si tedy vysvětlujete funkčnost antibiotik (vedle tvrdíte že není prokázaná ani příčiná souvislost bakterií a onemocnění) případně očkování nebo antivirotik? Zase, nejsem schopny vám dohledat studie a ověřit si jejich metodiku, ale tipuji že minimálně pro antibiotika existují metodicky korektní randomized controlled trials.
Stejně tak není jasné kdo vlastní klub zahrádkářů nebo katolickou církev.
To vám neberu, ale nevím proč to publikujete veřejně když to nejste ochotný obhájit.
Jste tu nový, takže nevíte, že chtít po Norbertovy vysvělit či doložit jeho obvinění a útoky je trolling.

Disclaimer pro ty co nechápou psaný text: toto není obhajoba vaši teorií
Tak pokud je ptát se mimo , pak i odpověď “stát je vlastník” mimo . No a právě o tom zastírání zodpovědnosti a řízení skrze “veřejnoprávní “ charakter autor mluví
Hledal jsem kdo by mel byt vlastkem ČT ale nic, ani jako ze by to mel byt stát jsem to nenašel . Takze to asi budete muset lépe zdůvodnit . Pokud tedy chcete rozporovat autorovo tvrzení.
Příklad studie a vysvětlení chyby byste nám sem dal ? Co různé randomized control trials testující léčbu ?
A na to jste přišel jak ze ji vlastni stát ?
A další …
A ještě jeden! :-D
A další argumentu prostý kec jste tu napsal :-)
Tak si běžte třeba přečíst nějakou zábavnou pohádku , místo toho nudného argumentu prostého kecání tady ;-)
Tak si ho opravte a nevozte je sem ;-)
A ještě jeden argumentuprostý útok xD
A další :-D
A další argumentuprostý útok :-)
A další argumetuprostý kec o ničem :-D
Ty dvě možnosti se nevylučují ;-)
A další argumentuprostý útok
Jen necherrypickuju a neignoruju fakta jak se mi hodí
Co má být ta moje konspirace? .Ze ČR s drakonickými opatřeními na tom byla hůř nez Švédsko s výrazně menšími omezením je realita . Zato vaše uhýbání je taky realita . A kde je moje fandění tomu “druhému konspirátorovi “ a kde jsou moje antivaxerske příspěvky “? A odkud jste si vytáhl ze je Urza můj guru ? A vidíte mi snad do hlavy ze víte ze k tomu co píšu nemám důvod ?
logo Urza.cz
kapky