Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 3)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Zapomněl jste odpovědět na tu otázku .
Ten s menšími náklady má menší náklady. O tom není pochyb. Nekomplikoval bych to dalšími redundantními termíny.

Uričtě klidně až 8 miliard lidí má na jeden výrobek 8 miliard do nějaké míry různých názorů, vnímání užitku, ochoty za něj zaplatit atp. A určitě se můžou měnit průběžně. Ale nemyslím že by to mělo být úplně náhodně, to bude nějaký váš strawman. Lidi se netvoří názory házením kostkou.
No hej. Je to úplně zjevné , taky nevím co tu furt dokola řešíme. ;-)
Nejakej sprostej spam jsem zaregistroval. Ked se chcete nehádat , tak s tím hádáním a sprostými útoky přestaňte . Je to easy. Skoro tak easy jako spočítat objektivní hodnotu.
No ano , hádáte se se mnou . Tak příště zase zkuste nějaký argument , ju?
Ano , jinak by došlo k obohacení na něčí úkor .
Alternativní argument je ze cherrypickujete vy blbej trolle
Proste náklady, objektivně . Až ma situace kdy se mu to nehodí , třeba rozbitý krumpáč . To jsi pak blbecek , troll , cherrypicking atd .
Tak až tu abecedu zvládnete celou , můžete pokračovat v čtení psaní a počtech . Časem třeba budete umět pochopit jednoduchý text a tak ;-)
Je to o jakémkoliv příkladu . Náklady = hodnota , Vic nakladu = víc hodnota , bez ohledu na cokoliv dalšího . Je to úplně zjevné , tak nevím co tu furt dokola řešíte
Jsem to už říkal ze subjektivní hodnota bije černochy
B!
Časem třeba přijdete i na to ze je prodávají a kupují různí lidé
Protože subjektivni hodnota bije cernochy
Takže ako spotřebitel to nerozliším. Další úplně jasná a jednoduchá odpověď , kterou kdoví proč nejste schopný napsat .
Tak si nezapomeňte postěžovat ze vás moje úplně normální odpověď trollí a zanadávat si. Ať je to komplet :-D
Nechci se rouhat. Ale že třeba ty nekonečné rodokmeny v Numeri jsou kvalitní literatura, to nemohu říci :-).
Vy musíte mít velkou výdrž, když vás to začalo unavovat až teď, a ještě k tomu jen malinko. Neběháte ultramaratony nebo tak něco?
generátor spamu mě tu chce poučovat o diskuzi
Ze nezvládnete slušně a korektně odpovídat je vás problem a vaše vizitka
Přesně tak .
Však se ztrapňujte dál, když na nic lepšího nemáte. Argumenty ode mě máte. Hádání a trolling tu předvádíte jen vy. To bude asi ta vaše moudrost.
Kedže to že je někdo vykořisťovaný je vždy jen akorát něčí subjektivní pocit, tak je i to že kapitalismus na tom má být postavený jen subjektivní pocit. Ani milion pocitů levicových ekonomů nevytvoří objektivní skutečnost.
Až na to že já se s váma celou dobu bavím slušně a korektně. Takže jediný trolling tu předvádíte vy, svými nadávkami a kopírováním tohohle cancu. Ani se toho neumíte držet, když stejně furt reagujete vy "Pá". Takže já vám budu ty vaše nesmysly opravovat klidně dál. Váš problém že se nezmůžete na žádný argument.
Nič nehovorici vseobecne fráze nejsou popsání principu. Takže nepopsal.
Kedze je nepoznáte, tak nemůžete tvrdit že je nějaká vyšší nebo nižší. Jak prosté.
Ty jevy jsou někde popsané i s temi vzorci a dá se na ně odkázat. Třeba pokud vás zajímá Newtonův gravitační zákon, můžete si počíst v Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica. Kde si můžeme přečist ten váš vzorec? Nikde.
Protože kapitalisti bohatnou, to se mi nelíbí , tak jsem si vycucal z prstu ze to tak je . Precik…
A to už se teda definitivě s tím blbecem přestanete hádat, nebo to tu ještě desetkrát vykopírujete?
V Německu je nošení půlitrů náročnější než na Slovensku ? Kde je tam úměra mezi prací a její hodnotou ?
Tak se s ním nehádejte . Pá pá.
Přišel. Nijak. Proto jen mlží nebo nadává .
Mi víme ze argumenty nemáte a proto bud jen dokola mlžíte nebo rovno sprostě nadáváte . Lez byste s tím hádáním dodopravdy přestal . Všem by tu bylo líp .
Takže platí co jsem napsal . Nijak .
Jen to zvládnete furt dokola vobkecavat . Ale na takové nič nehovoriace všeobecné frázy tady nejsme zvedavý.
Takže nijak.
logo Urza.cz
kapky