Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 3)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Nemůžu za to ze vás otravuji argumenty a námitky . Na rozdíl od vás jsem u toho ovšem slušný
Není . O STH, na rozdíl od toho vašeho guláše, existuje množství literatury různého rozsahu . Tak jestl o ni chcete diskutovat , tak si to doprčic už nastudujete , ať tu furt nestrawmenujete .
Tak těch útoků a faulů už nechte . Stejně je to už docela nuda
Oprava . Myšleno ze to nedává smyls . Nadává Norbert samozřejmě furt :D
Nenadává .
Měl by . Vsak to je taky důvod proč jsme se ještě nedočkaly žádného odkazu na literaturu . Takové rozporuplné blbosti totiž netvrdí ani ti levicoví ekonomové .
Mzdy zaměstnanců jsou taky jejich příjem a platí sz toho třeba dovolenou nebo nafukovací člun . Z hlediska účetnictví firmy je to výdaj , tak ho počítáme jako náklady . Akorát u výplaty kapitalisty používáte najednou dvojí metr. Ačkoliv jsme se už shodli ze rozdělen na zisk a výplatu je jen technicky, připomínám .
Hodnota zavisí od práce!
A zase jen osobní útoky . Tak nelžete ze se nechcete hádat .
A co jako?
Už jsem to psal
Nijak
Tím ztrapňujete jen sebe , takže mě to neva, že akorát trollíte
Praveze rozumím . Otázka to byla ano/ne .
Nic o zaměstnávání lemplov len aby mali čo najvyššie náklady
Je zjevne ze odpověď by mela byt “ano”, tak proč to se furt vykrucujete ?
STH to řeší tak ze krabičky můžou byt rovnake , ale lidi a jejich vnímání krabiček je různé . Což , zase , je docela zjevný fakt . Tak nevím co by na faktech mělo někomu vadit . Btw ani to ze v ty vaši teorii mají stejne krabičky různé hodnoty tu nikomu nevadí . Aspoň mě rozhodně ne . Zjevně to vadí hlavně vám, protože se z toho neustále akorát vykrucujete .
Takže zase argumentace kruhem .
Zapomněl jste odpovědět na tu otázku .
Ten s menšími náklady má menší náklady. O tom není pochyb. Nekomplikoval bych to dalšími redundantními termíny.

Uričtě klidně až 8 miliard lidí má na jeden výrobek 8 miliard do nějaké míry různých názorů, vnímání užitku, ochoty za něj zaplatit atp. A určitě se můžou měnit průběžně. Ale nemyslím že by to mělo být úplně náhodně, to bude nějaký váš strawman. Lidi se netvoří názory házením kostkou.
No hej. Je to úplně zjevné , taky nevím co tu furt dokola řešíme. ;-)
Nejakej sprostej spam jsem zaregistroval. Ked se chcete nehádat , tak s tím hádáním a sprostými útoky přestaňte . Je to easy. Skoro tak easy jako spočítat objektivní hodnotu.
No ano , hádáte se se mnou . Tak příště zase zkuste nějaký argument , ju?
Ano , jinak by došlo k obohacení na něčí úkor .
Alternativní argument je ze cherrypickujete vy blbej trolle
Proste náklady, objektivně . Až ma situace kdy se mu to nehodí , třeba rozbitý krumpáč . To jsi pak blbecek , troll , cherrypicking atd .
Tak až tu abecedu zvládnete celou , můžete pokračovat v čtení psaní a počtech . Časem třeba budete umět pochopit jednoduchý text a tak ;-)
Je to o jakémkoliv příkladu . Náklady = hodnota , Vic nakladu = víc hodnota , bez ohledu na cokoliv dalšího . Je to úplně zjevné , tak nevím co tu furt dokola řešíte
Jsem to už říkal ze subjektivní hodnota bije černochy
B!
Časem třeba přijdete i na to ze je prodávají a kupují různí lidé
Protože subjektivni hodnota bije cernochy
Takže ako spotřebitel to nerozliším. Další úplně jasná a jednoduchá odpověď , kterou kdoví proč nejste schopný napsat .
Tak si nezapomeňte postěžovat ze vás moje úplně normální odpověď trollí a zanadávat si. Ať je to komplet :-D
Nechci se rouhat. Ale že třeba ty nekonečné rodokmeny v Numeri jsou kvalitní literatura, to nemohu říci :-).
Vy musíte mít velkou výdrž, když vás to začalo unavovat až teď, a ještě k tomu jen malinko. Neběháte ultramaratony nebo tak něco?
generátor spamu mě tu chce poučovat o diskuzi
Ze nezvládnete slušně a korektně odpovídat je vás problem a vaše vizitka
logo Urza.cz
kapky