Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Tak k tomu nám určitě můžet ukázat ta konkretní data. Jestli ne tak mě vaše plácání nezajímá.
Nechci. Proto o tom jen rádobyanonymně žvaním tady. Třeba přijde někdo novej. Mladej. Ale to bude sekáč, pánové! Ne jako já. Ten se nezakecá…
Tak teď se můžete zamyslet vy. Proč ty diskuze s váma, přestože se oponenti snaží být slušní a konsturktivní, nikdy nikam nevedou? Proč se za celou dobu co diskutujete nikdy nestalo, že byste uznal nějakou principiální chybu ve svých úvahách a změnil názor? Proč i když diskuze skončí tak že nemáte ždáné arguemtny kterými byste se obhájil, za pár dnů až měsíců začnete s tím samým dokola? Proč to většinou skončí tím že se navzájem pošlete do prdele? Nápověda: aspoň půlka aktuálních diskutujících explicitně nejsou fandové Urzy a ankapu, takže tím že by chtěli všichni mermomocí šířit ankapistickou propagandu to nebude.
Tak teď se můžete zamyslet vy. Proč ty "konstruktivní" diskuze s váma nikdy nikam nevedou? Proč se za celou dobu co diskutujete nikdy nestalo, že byste uznal nějakou principiální chybu ve svých úvahách a změnil názor? Proč i když diskuze skončí tak že nemáte ždáné arguemtny kterými byste se obhájil, za pár dnů až měsíců začnete s tím samým dokola? Proč to většinou skončí tím že se navzájem pošlete do prdele. Nápověda: aspoň půlka aktuálních diskutujících explicitně nejsou fandové Urzy a ankapu, takže tím že by chtěli všichni mermomocí šířit ankapistickou propagandu to nebude.
Zamyslel jsem se a vyšlo mi že vám do hlavy nevidím a je mi docela ukradené co za pseudodůvod jste si vymyslel. Třeba vás to přestalo bavit, když jsem s váma přestal hrát tu hru kdy se jak zaseklý gramofon furt dokola "konstruktivně" ptám na to samé a vy jak zaseklý gramofon "konstruktivně" odpovídáte na něco jiného a vykrucujete se jak had. Tak jsem to v jednu chvíli utnul, vaše bláboly jednoduše shrnul a vy jste to emocionálně neunesl. Tak jste začal ten svůj hovnomet.
No opravdu nejsem ochoten převzít závazek postarat se o několik milonů lidí. Samozřejmě, když (až) , se to tu nějak posere, o sebe a svoji rodinu se nějak budu snažit postarat. Jak, zaleží na tom jak to bude probíhat. Pokud teze je že průběžný systém je špatě a je potřeba ho zrušit, tak ho je holt potřeba zrušit a nějakým lidem holt přestanou ty průběžné doplňované peníze chodit. Kulatý čtverec ani perpetum mobile vymyslet nezvládnu.
Jako nějaké fantaskní nápady bych měl. Např se může stát zprivatizovat právě do rukou těch co do něj dřív peníze sypali a ti pak může pobírat "důchod" z komerčního provozu. Prostě bez toho aby se o sebe lidi chtěli začít starat sami, začali a nějak to zvládli, místo průběžného parazitování na jiných to nepůjde. Jak se to říká: Když se každý bude starat o sebe, tak bude o každého postaráno.
Zamyslel jsem se:
Závěr 1: že něco nezvládáte, jste sprostý, nadáváte, odmítáte disktutovat, utočíte a pak si stěžujete když vám znova nesespisuju argumenty, notabene, když jsem vám je nedávno napsal a vy jste je ingoroval, je váš problém
I po té "konstruktivní" diskuzi s Hefem a Hrošíkem plácáte furt to samé a oni se vás ptají furt na to samé, protože jste jim nic nezvládl vysvětlit
Závěr 2: ta "konstruktivní" diskuze s vámi stejně nijak konstruktivní není. Když jsem před pár dny napsal ten komentář co vás tak navztekal (v návaznosti na dotaz ohledně zjišťování hodnty: "Takže nijak") , že jste spustil ten svůj průjem spamu a nádávek, měl jsem pravdu.
Klasický Norbertův cherrypickig. Vytáhne jeden obor ve kterém se v SSSR něco povedlo. A ještě se zapomene zmínit o všech těch otrocích v gulazích co v SSSR využívali. I ti raketoví vývojáři byli v podstatě vězni. To věznení bude asi taková výplata v natruálíích (nocleh, strava, hlídání v ceně) a určitě se bude rovnat hodnotě jejich práce, přece je v SSSR nevykořisťovali.
No dopouštíte se. Nemám pořebu se vyjdařovat k tomu co dělám nebo nedělám se svojí rodinou. Dejme tomu že se o ně hodlám postarat. A co? Tak jsme pořešili nastávající 4 důchodce z kolika milonů?
Obviňovat cizí vám jde. Že se mnou konsturktivně nezvládáte diksutovat vidím. Možná zkuste ubrat sprostých canců, přidat nějaké věcně odpovědi, a půjde to.
Opravud s vám nebud diskutovat když začenete tím že mě hodláte ignorovat. Nevím co je na tom zvláštního nebo složitého na pochopení.
A bez můky, pece a energie by měl zaměstanec velký prd.
Ne ten si to prostě normálně ukradne, pardon, znárodní.
Tak jste vyplodil další útočný canc o ničem. Tak nebrečte že něhodlám marnit čas nějakým konstruktivním vypisováním.
Stát aktuálně garantuje že sebere někomu peníze a dá je těm co předtím obral. V tom je právě celé to zlo systému. A kvůli demografii se to bude akorát zhoršovat. Žádnou granci že to tu budoucí generaci bude furt bavit do toho sypat pěníze, a to nutně víc a víc, stejně nemáte. Zrušit ten systém bude bolet kažodpádně, ale čím později se s tím začně tím víc to bude bolet. Ale když se nebude dělat nic, tak se prostě jendou radikálně rozpadne a bude po srandě.
Ad hominem bláboly byste si mohl odpustit, máte na víc.
Stát aktuálně garantuje že sebere někomu peníze a dá je těm co předtím obral. V tom je právě celé to zlo systému. A kvůli demografii se to bude akorát zhoršovat. Žádnou granci že to tu budoucí generaci bude furt bavit do toho sypat pěníze, a to nutně víc a víc, stejně nemáte. Zrušit ten systém bude bolet kažodpádně, ale čím později se s tím začně tím víc to bude bolet. Ale když se nebude dělat nic, tak se prostě jendou radikálně rozpadne a bude po srandě.
Ad hominem bláboly byste si mohl odpustit, máte na víc.
Proč bych se měl zamýšlet nad tím proč vy něco nedokážete? Jste na mě akorát sprostý a pak se divíte čemu jako? Asi že já jsme stále slušný. Nic vám nebrání buď slušně odpovědět nebo mě ignorovat. Vy jste si vybral třetí možnost, spamovat mě sprostými cancy.
Taková rada. Když chete aby s váma někdo diskutoval, možná není dobrý nápad ho předtím akorát "konsturktivně" spamovat nadávkami a začít tu "diskuzi" prohlášením, že ho budete ignorovat. Rádo se stalo.
Sice neumíte věcně diskutovat, i ten váš trolling je nuda, ale vypravění pohádek vám relativně jde.
No jasně, mohli by to být horší, mohli bysme tu mít plnohodnotný socializmus s centrálním plánováním. Ještě že tu deláte tak dobře tu ankapistickou propagandu, jen škoda že není víc vidět.
Ja neviem o tom že by štát nemohol byť z princípu schopný indoktrinovat lidi.
Prostě by se to zdobrovolnilo. Norberti by mohli do průběžné díry sypat svoje peníze dál, aby důchodci nebyli škodní. Nebo by se Norbertům zabavil majetek a zafinancovalo by se odškodné všem jejichž okrádání podporovali :-)
Copak demagogie, ale jmelí. Všimli jste si co se letos urodilo jmelí?
Neplačte, sami jste si to zavinili
vycucáním z prstu a prohlášením že to děláte kalkulačkou z dát
A aby jste mohl tvrdit že to tak není, tak si nadhodnotu vymyslíte.
Kolikátý komentář o textu který "ignorujete" jste už napsal? Jako já se rád budu konstruktivně bavit, ale nebudu marnit čas s trollem co mě akorát spamuje.
Takže už jste se uklidnil a můžeme se normálně bavit, nebo hodláte pokračovat v "ignorování"?
Nějak vám to ignorování zase nejde. Furt mi cosi píšete. Kdyby to aspoň bylo něco k věci a ne jen trolling, neztrapňoval byste se tak moc.
Asi už nikoho nepřekvapí, že zase popíráte sám sebe.
Težko můžete vědět něco o chybách v mém příkladu když ho ignorujete.
LOL.
Dobře konkrétní příklad z reality (klidně si to Hefo zkopíruj, a napiš to norbertovi sám, když odignoruje):

V jedné firmě ve výrobě zavedli krabičky s různýma barvama podle toho k jakému výrobku díl patří. To jim měřitelně (sic!) zlepšilo organizaci práce, protože se pracovníkům díly snadněji hledají a dělají míň chyb. Takže vyrabí rychleji a s míň zmetků, tedy poměrově na jeden výrobek klesly náklady. Ty samé výrobky by tedy měli mít menší hodnotu než předtím.
Je to analogické k tomu že kopáč rozbije míň/víc krumpáčů při vytěžení jednotky zlata, nebo k tomu že k robotník B ve firmě F vyrobí výrobek za víc bubáků než robotník A.
Děkuji ti náčelníku, že ses mě zastal.
logo Urza.cz
kapky