Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Ja měl na mysli tvoje maximum
My co čteme tebe jsme zvykli na horší žvásty , takže nám to nedělá problém
Dekuji za info o tvoji rodině. Nechovala se k tobě pěkně, máš z toho trauma? To by leccos z tvého chování vysvětlovalo.
Ne
Jistě vidím . Udělal chybu ze se s tebou vůbec bavi.
Ze nechápeš psaný text mě nepřekvapuje
No ty rozhodně ne. Ty zvládneš porazit možná vázu, když jdeš kolem.
Nezáviď. Holt Urza zvládne v jedné krátké přednášce oslovit víc lidi než ty za posledních 8 let. přes ty všechny bludy co si namlouváš jsi proste lúzr.
Zase blábolení o tvých bludy. Nelži ze nemáš čas , když ho tolik marníš podobnými prázdnými žvásty .
Co rozhodne nejsou reálné výsledky: žvásty o zásadních úderech a sebevraždách psychiatrů do roka , pár let a podobě , žvásty o bitvě u Thermopyl , žvásty o rozkopání čehokoliv.

Co by byl reálný výsledek : ze psychiatři neubližují lidem a nezavírají je násilím bez jejich souhlasu .
A zase ty tvoje žvásty o ničem . Nezasirej stoky nenaprogramoval jsi je . Me fakt nezajímají, zajímaly by me reálné výsledky . Proto jsem tě vyzval 1) https://stoky.urza.cz/texty/kdo-je-imuni-proti-vabeni-siren-rezimu-3681#comment130463 a 2) https://stoky.urza.cz/texty/kdo-je-imuni-proti-vabeni-siren-rezimu-3681#comment130523
Pravé proto žádný boj nevedeš .
Stejne bys ho promarnil žvásty . To mas jedno.
Na co nemáš čas? Me sympaticky nejsi , max je mi te trochu lito .
Já vím. Zas tak těm svým bludům nevěříš. Jen to tu zbytečně zasíráš žvásty.
v pohodě, já vím že jsi pomalejší. Tak si to znova přečti.
Vyser se na ty svoje bludy, stejně jsou jen pro smích. Co ta sázka co jsem navrhoval vedle? To těm svým bludům nevěříš ani za pár drobných?
Kteří szasiáni? Vídím, že píšeš "by", takže sis zjevně i vědom, že si jen vymýšlíš bludy.
Fakt je, že když jsem si tehdy ve zprávách přečetl že Höschl umřel, říkal jsem si, že se šašek určitě přijde pochlubit, že je to jeho zásluha xD. Ale přišel na to až teď, asi má dlouhé vedení :-D.
ty seš fakt vypatlanec, to ani není možný. Ptáš se otázkou se záporem, a chceš ano/ne. Co se asi tak dozvíš navíc, oproti otázce bez záporu. No kulový, protože ano i ne na otázku položenou se záporem může znamenat oboje. Debile. Jak chceš zasazovat údery psychatrii, když nezvládáš ani základy komunikace v češtině. Vedeš to tak že i Norbert vedle tebe vypadá jako rozumný člověk.
GONG GONG GONG GONG GONG GONG GONG GONG
neodpověděl jsi na otázku, takže jsi zase prohrál.

Udělejme to jinak. Dejme tomu že pár je deset let. Takže se vsaďme, že do deseti let zasadíš psychiatrii ten zásadní úder, nastane její konec nebo o čem to tu žvaníš. Abychom neřešili jen tvoje bludy, budeme to objektivně měřit. Navrhuji jako kriterium, že počet nedobrovolně hospitalizovaných pacientů s duševními poruchami v přepočtu na obyvatele ČR klesne na polovinu a méně, nebo dojde ke zrušení legislativy umožňující nedobrovolné hospitalizace na psychiatrii. Do deseti let, tj. do 27.7.2036. O 10 000 Kč plus inflace stanovená ČSU. Souhlasíš? Ano/NE
Případně navrni lepší formulaci kritéria nebo částku.
Takže jsi prohrál
Popřu . Zase jen tvoje dohady . Porad máš čas do půlnoci , jinak jsi prohrál .
My víme ze jsi vychcane manipulativní hovado. Pravděpodobně až do konce . A co to má s Höschlem ? Nic .

Chceme vidět ten důkaz ze se te Höschl bal . Ne tvoje nesmyslné dohady o ničem . Mas čas do dnešní půlnoci , jinak jsi prohrál. Zase.
To je podezřelé ze nekdo před smrtí nevypadá v pohodě. To by se melo vyšetřit.
Nediskutuju s tebou . Ale samozřejmě jsem věděl ze to tu akorát zasíráš bezobsažnými žvásty. Lúzře .
Par let je kolik přesně? Stanov nejzazší termín. A jakou sebereflexi hodláš projevit když se jako vždy nic nestane . Navrhuju ze konečně dodržíš slovo co jsi dal a už sem pak nebudeš psát.
Tak jim napiš a zeptej se kdyz tě to tak trápí
Stačilo mi asi deset vteřin než jsem všechny díly našel na YouTube , ty zametenej důkaze .
logo Urza.cz
kapky