Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Ano. Takze je potřeba aby tam byla souvislost , která tam taky byla . Např: Studenti bojici se popravy neruší a ti popraveni už vůbec .
Neni tak důležité kde . Hlavně se douč co to znamená a nepoužívej to, když nedomyslíš co všechno “cokoliv” zahrnuje. Ať příště zase nepopravuješ studenty ale pouze vybrané diskutéry
No da se cekat , ze kdyz ti předhazuju ty tvoje bláboly , tak to budou bludy . S tím souhlasím.
To sis vytáhl sám , tedy předpokládám ze svoji riti
Protože zjevně neznáš.
už sis dohledal co znamená "cokoliv"? Doporučuju, ať víš kdy tu zase budeš psát o dalších vraždách a nemusíš se z toho expost vykrucovat.
tak to je hezký že to víš trolko
Psal jsem nechat zavraždit ne zavraždit, a to je rozdíl, tak neklam zmrde. A za kecání na internetu to bude vždycky vražda, i když tomu vy rudí zmrdi budete říkat poprava.
To sis zase spletl se sebou. Já tu ničí zabíjení na rozdíl od tebe neschvaluju.
Taky bys mě za to chtěl nechat zavraždit, nebo čím si to člověk musí vysloužit?
Samozřejme že chtít po tobě doložit tvoje bláboly je zbytečné. To uznávám. Ale to neznámená, že to tu čas od času někdo nebude chtít (z nudy, nebo že tě nezná), a bude to naprosto v souladu s tím, co sis tu teď sám tak pěkně shrnul.
xD
Nemůžu za to ze te otravuji tvoje vlastní kecy trolko .
Se začni těmi svými kecy řídit . Pak te možná přestane otravovat, když ti je budu předhazovat
Souhlas. Začni se tím taky řídit .
Hovno, ty niečo tvrdíš tak to dokáž, blbe!
Ještě aby ses tím řídil sám, když sis to tak pěkně sepsal. Třeba ve vlákně zde https://stoky.urza.cz/texty/je-zakon-dobry-nebo-zly-3695#comment132721
Chtěl bych mít tvůj čas.
Zkoušet kdo koho zastřelí? Ani bych neřekl.
Asi beru radši stát , než čekat kdo koho při vstupu do lesa zastřelí .
“ Hovno, ty niečo tvrdíš tak to dokáž, blbe!”
Chtěl bych mít tvůj čas
Přičemž to ze existuje si akorát cucáš z prstu .
Stejne tak z těch tvých blábolů co jsou reálně akorát více či méně skryte hejty na kapitalisty neplyne že existuje . A už vůbec z nich neplyne že nekdo bere nějakou “nadhodnotu “, to si čistě jen cucáš z prdele .
Pravda. Jelikoz je hodnoceni, zda je zákaz majitele dobry ci zly, silne subjektivni, vzdy dojde z definice veci k tomu, ze se nekomu bude libit a nekomu ne. Pokud se zákaz majitele nelibi alespon jednomu cloveku, ktery se jim musi ridit, je pachano zlo! Vzdy tedy dojde k tomu, ze zákaz majitele pacha zlo... Proto jsou jedinym spravnym resenim vztahy zalozene na svobodne dobrovolne smlouve! Ne nasilim vymahane zakony.

Tvoje sdělení jsem pochopil a naznal ze je to hovadina . Asi jalo cokoliv co tu plácá Norbert jen v žluto černé .
Nedokážu posoudit . Ale určitě existuje množina lidí která by vraždu spáchat chtěla ale neudělá to protože se bojí následku , které jsou dané třeba těmi zákony . Třeba Norbert by chtěl zabíjet ostatní diskutéry ale nedělá to možná protože by šel sedět , tak radši sní o popravčí četě co by to udělala za něj.
Přesně . Žádný zákon by me treba nemel zakazovat chodit do lesa na houby . Nebudu tam chodit jen kdyz s někým uzavřu dobrovolně smlouvu o zákazu vstupu .
A pokud se někomu nelíbí zákaz vražd , tak je to zlo .
Tvl …
Jen si vymyslíš
Bavit mě to přestalo po předposlední větě, tak jsem to potřeboval ukončit :-). Ale jako ta rodina klidně může být ta moje, a představuju si to tak že bychom se chovali podobně jako dnes. Velkou část z toho co jsi popsal, že nemusí dělat, bych chtěl dělat, protože mi to přijde rozumné. Otázka je kolik by to stálo a kolik bychom měli k dispozici zdrojů a to se mi fakt težko odhaduje.
Už se to táhne. Nevyřešila by to popravička?
Co vidíš nevím. Ale vím co vidím já, a tohle to rozhodně není.
Neplač
A já ti nic nepodsouvám, já se tě ptám zmrde, jeslti " Heydrich a Hojer byli taky jen žvanilové na internetu". Protože o tom že chceš posílat internetové žvanili na smrt je řeč.
logo Urza.cz
kapky