Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Kdybych tě neznal . Řekl bych ze je to ubohá reakce . Vzhledem k tomu ze te znám déle nez existuji stoky, vím ze te Urza popsal dobre . A tímhle neustálým škemránim tady o nějakou validaci to potvrzuješ. Vzpamatuj se , začni se chovat jako dospělý člověk .
Nevím co udělal s JakubemG (a je mi to jedno , takže si to nech pro sebe) Za ubohého bude případně proto , co vám přímo k té konferenci napsal . A proc ze to řešíme?
No STH vzniká tak ze někomu nedávala smysl pracovní teorie hodnoty . Tak vymysleli něco lepšího. To v podstatě popisujete v druhém odstavci, jste na dobré cestě :-).
Rozdíl by byl v tom ze by se choval jako Norbert a diskuze by byla jeden o voze a druhy o koze (jeden mluví o hodnotě v pojetí STH , Norbert odpovídá o ty svoji “objektivní hodnotě) Tvoje záměna terminu za jiny je proste zbytečná . Asi jako když Norbert místo náklady říká hodnota .
Vsak si stanovuj jakou chceš strategie . Nikdo ti ji nestanovuje . Ale pak te holt mize nekdo poslat do prdele , když mu prijde naprosto nesmyslná .
Ne ale blbosti vyprodukujete za 10 :-D A trolling zase má být co ? Ze jsem vám poslal odkaz na wiki který zjevně neznáte přesto ze tyhle pojmy tu omíláte furt dokola?
Nezmůžu opravovat všechny, nemám na to kapacitu . Ani jsem všechny jeho texty nečetl . Ale jestli vás to potěšit tak mi přijde ze i on mele trochu blbosti
Tomu se říká hruba a čistá marže, aspoň teda jak jsem dohledal. No oboje se může spočítat až z realizovaného prodeje , do té doby je to jen nějaký jejich odhad .
Marže se počítá až realizovaných prodejů. Tu si prodejce tedy fakt neurčí. Max může odhadnout počet prodaných kusů z dané ceny a podle toho je nastavit .
Značnou část zdejší diskuse tvoří to , že si vymslite nějakou blbost abyste byl ve sporu a ostatní se vám snaží vysvětlit že nejsme . A vy se do krve hádáte ze jo . Nic nového ve Stokach.
To si asi nedokážeš představit správně . Jen si nemyslím ze v našich luzích a hájích máme nějaké výhradní vlastníky těchto.
logo Urza.cz
kapky