Komentář 112463
» odpovědět «
Autor: PavelX7
Čas: 2025-01-24 15:17:59
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
No a protože bod neplatí, tak důslekdem jsou tyto absurdní a potupné výslechy a prohlídky. Ano jsem. Dokažu si představit že důvodem omezení by mohla být předchozí kriminalita a že kriminalita by mohla být důvodem k vyhoštění. Je to celé složitější problematika, kvůli dalším existujícím regulacím, které incentivují "nevhodné chování".
Občanství podle mě ani teď s manželstvím přímo nesouvisí. Manželství může být důvod k udělení povolení k pobytu, což si myslím že by právě mělo být volnější. A o občanství se může žádat až po 10 letech a vyžaduje to další kriteria. Třeba by mohlo být omezeno až pro lidi co se tu narodí. A nemělo by zase implikovat moc jiných práv kromě volebního. Nemám to detailně promyšlené.
Občanství podle mě ani teď s manželstvím přímo nesouvisí. Manželství může být důvod k udělení povolení k pobytu, což si myslím že by právě mělo být volnější. A o občanství se může žádat až po 10 letech a vyžaduje to další kriteria. Třeba by mohlo být omezeno až pro lidi co se tu narodí. A nemělo by zase implikovat moc jiných práv kromě volebního. Nemám to detailně promyšlené.