Komentář 110815
» odpovědět «
Autor: PavelX7
Čas: 2024-12-10 10:13:14
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
Firma má kapitál protože si ho někdo sežene, půjčí, najde investory, vydělá jinde, máte tu ten stát, můžete si sehnat dotaci na rozjezd... nechte už papouškování těchle keců, to mě fakt nebaví. Příležitost máte jako každý. I Jeff Bezos začal u sebe v garáži. Malé a mikropodniky zaměstnávají velkou část lidí, zjevně fungují a taky asi nezačali nějakým boháčem. I vy beztak vlastníte nemovitost, takže byste ji klidně mohl použít do zástavy a půjčit si na rozjezd nějaké "sociálně spravedlivé firmy", a když se domluvité s dalšími lidmi, co by byli v takové firmě podílníci/zaměstnanci tak si riziko pro jednotlivce snížíte.
Podnikatelský plán vám tu vymýšlet nebudu. To je právě to co byste musel reálně začít dělat místo hejtování kapitalistů na Stokách. Ale samozřejme jsem ochoten vsadit boty že se nic takového nestane.
Podnikatelský plán vám tu vymýšlet nebudu. To je právě to co byste musel reálně začít dělat místo hejtování kapitalistů na Stokách. Ale samozřejme jsem ochoten vsadit boty že se nic takového nestane.