Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pan Jardík (strana 13)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
K odmítnutí nepotřebuješ vůbec nic, ani díru do zadku. Ke zpochybnění potřebuješ předložit když ne hned důkaz, tak přinejmenším aspoň argument. Je rozdíl mezi skepticismem a negativismem.
1. Jdi do háje.
2. Jdi do háje.
1. Jdi do háje.
2. Jdi do háje.
Podívej se na svoji životosprávu, ty prase.
1. Jméno ti u ksichtu nevisí.
2. Nosit hidžáb nebo šátek se pořád smí.
…ne že by se to ve tvým případě nedalo stíhat. 😁
Ale ty snad chleba nepečeš, když jsi v práci.
Seriem na vás obidvoch aj s Jardíkom, kým nezačnete diskutovať bez faulov a bez trollenia tak s vami dvoma nebudem diskutovať.

Kde vidíš fauly a trolení? Stejně jako ostatní ti píšu, že ušetřit lze vždycky, jen stačí chtít.
Nikdo ti nebrání koupit si rovnou mouku. Ta je levná taky.
Mně fakt stačí, že to čteš. ;)
Ty zrovna prožereš hodně. Žiješ ve výrazným kalorickým nadbytku. Ale i ty bys dokázal ušetřit, kdyby ses tomu trochu pověnoval.
Těch, kteří si myslí, že nějakou základní životní úroveň by měl lidem garantovat stát, je na tomhle území už asi 100 let většina a nic na tom dramaticky nezměnil ani převrat.
Super no. Ty si budeš myslet, žes vzal Norbertům vítr z plachet, ale Norberti ti na to napíšou, že ses snad uplně posral.
Ale jemu ta výmluva přece zůstane, ty mu ji tím nesebereš. Jeho představa o důstojným životě není mláto a slupky od cibule.

Kromě toho, on nebere dávky, aby měl na jídlo. On bere dávky, aby měl na elektřinu, nájem, internet, mobil, autobus a v neposlední řadě i na to jídlo.
Teď si ale představ, že mít se luxusně znamená dát si pětkrát týdně párek v rohlíku na Shellce a ještě ti zbyde. Ostatně sám moc dobře vidíš, co se stane, když napíšeš Norbertovi, ať žere mláto, protože to stojí jen 8 korun za metrák. Pošle tě s tím do háje. Jeho životní standard je žrát ty hotdogy. Kvůli nim ale musí být v práci těch 8 hodin denně. Samozřejmě že i on to ví, že se dá žít i daleko levněji. Ale on tak žít nechce. A drtivá většina lidí si chce zachovat aspoň tu životní úroveň, kterou právě má a téměř nikdo ti neřekne, ty vole, máš pravdu, sežeru jen půlku brambory a tu druhou zasadim. Takže jestli chceš někoho přesvědčit, že dávky nepotřebuje, silně pochybuju, že se ti to takhle podaří.
Jenže já chápu, že změna mindsetu a životního stylu je taky práce.
Já si spíš myslim, že tím ten člověk fakticky myslí to jídlo, který jí a s takovým úsilím, který tomu věnuje. Ne že to vůbec nejde.
Téměř každej by samozřejmě zvádl radikálně snížit svoje výdaje na život. Jenže málokdo chce. Tohle nikoho o nutnosti redukce sociálního státu nepřesvědčí.
*od kapitalistů
Tak fakt je ale ten, že kdyby sis dal jednou týdně hrst čočky, ušetřil bys skoro sedminu toho, co běžně prožereš. Hlavně nefňukat nad útlakem kapitalistů, když sám doslova žiješ z marže.
Pokud odpovíš odkazem, jsi negramotný.
Dodrž svůj slib a nereaguj na mě, prosím!
I současný mainstream to za chybu považuje.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisici elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Já ti to přeložim. Když nevměstnáš myšlenku do první krátký věty, ani to už nečtu.
Já ti to přeložim. Když nevměstnáš myšlenku do první krátký věty, ani to už nečtu.
Takže nebylo. Až mě budeš chtít intelektuálně oblažit příště, tak zase prosím v první větě.
Jestli je tam něco jinýho než bezobsažný plácání, napiš to prosím stručně do první věty.
Splnil jsi to bohatě. Chyběj ti souvislý znalosti, tak plácáš a pokládáš random nesmyslný otázky a ještě se vztekáš, že nedostáváš odpověď, jakou bys rád. Model Szaszián.
Yappuješ.
logo Urza.cz
kapky