Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Adam (strana 6)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: Adam Čas: 2020-01-04 01:37:03
Web: neuveden Mail: neuveden
A teď ses prozradil:máš díru
Autor: Adam Čas: 2020-01-04 01:19:34 Titulek: Re: [↑]
Fešnej je VK ml.
Autor: Adam Čas: 2019-12-28 00:12:59 Titulek: Re: [↑]
Tak zrovna letos byl slunovrat 22.12. A vzhledm k tomu, jak je těžké bez pokročié techniky/astronomie určit přesně slunovrat (viz wiki), tak docela OK
Autor: Adam Čas: 2019-12-26 00:23:25 Titulek: Re: [b]překlep[/b] [↑]
Svoboda uceni chce jenom, aby se kazdy mohl vzdelavat jak chce. To co popisujete jsou jiste smery, ktere nejsou legalni, takze potrebujou SU.
------
Vy jste VostalPetr? VP? No teda,co dela Vojensky Policajt ve stokach:) Preji hezke vanoce a svobodnejsi rok
Autor: Adam Čas: 2019-12-26 00:18:40 Titulek: Valka v ankapu?
No já bych teda v AnKapu na valku penize daval, nejlepsi filmy jsou valecne podle skutecnych udalosti. Navic mam rad pokrok ve zbrojeni. A tam se do duplikuje, ja dam 1$ a protistrana chce byt na tom lip, takze musi dat do pokroku ve zbranich taky 1$.
Autor: Adam Čas: 2019-12-25 00:12:23 Titulek: Re: [b]překlep[/b] [↑]
Vesele Vánoce Všem,to je neco jako Wesele Wanove Wsem, tj. WWW. A souhlasim, ze ma byt bud jeden vykricnik, nebo tri, nebo >9
Autor: Adam Čas: 2019-12-25 00:10:05 Titulek: Vánoce
Vždyť je dnes Božì hod Vánoční, a ty sem hodiš klasiku o tom, jak je volny trh super.
Autor: Adam Čas: 2019-12-24 10:12:29 Titulek: Re: Odpoved [↑]
Autor: Adam Čas: 2019-12-24 10:06:19 Titulek: [b]překlep[/b]
No jasně,že to je překlep. Dokonce 2!
1)Asi si omylem zmáčkl CapsLock misto Shiftu. Ja vim,jsou blizko u sebe, ale ta chyba je podstatna a.mohl sis ji snadno vsimnout pri korekture
2)Je chyba psat dva vykricniky za sebe. viz třeba tohle https://lsfliberec.cz/blog/typografie-chyby
Veselé vánoce všem.
Autor: Adam Čas: 2019-12-23 00:32:20 Titulek: Odpoved
Jo, znam odpoved. Nerozsirime to proto, ze bychom umreli hlady. Na zivocichy to nekteri chteji rozsirit,protoze bez nich bychom mohli zit
Autor: Adam Čas: 2019-11-28 17:44:54 Titulek: Re: Hyperblbost [↑]
No vždyť právě. Slozite pravni rady jsou vzdy neuplne. A proto jsou spatne. Naopak vlastnicka prava k fyzickym objektum jsou uplna. A proto je mam rad
Autor: Adam Čas: 2019-11-28 17:43:05 Titulek: Re: [↑]
Pokud jejich tvorbu bude možno zcela legálně libovolně kopírovat.
To nejspis nebude. Kopirovani je z podstaty veci od nekoho. A ten nekdo se koupi obvykle zavazuje, ze vas to okopirovat nenecha. Takze sice stahnuti bude lagalni, vlastnit server, na ktery to nekdo nahraje bude legalni, ale nahrat to tam nebude legalni
Autor: Adam Čas: 2019-11-25 21:10:23 Titulek: Re: [↑]
Manželství by nemělo dávat žádné jiné výhody a nevýhody, než možnost využívat společný majetek.
S tim nesouhlasim. Ja bych do manzelske smlouvy hodil i neco o zakazu spani s jinejma
Pokut se neschodnou na tom co udělal s majetkem ten druhý. Tak můžou zrušit smlouvu a zpátky rozdělit majetek a pravomoce.
Zalezi. Smlouva muze byt taky nezrusitelna, pripadne zrusitelna s podminkou
majetek má dva vlastníky a oba mají 100% vlastnického práva.
To se mi zda jako blbost. Jednak pro to, ze kdyby jeden cast svych prav prevedl na druheho, tak by ten druhy mel k te veci treba 150% prav. Jednak proto, ze pokud mam k veci 100% vlastnickych prav, tak s ni muzu delat co chci, coz zde nemuzu.
Autor: Adam Čas: 2019-11-15 23:07:10
Bylo to fajn, jen byl podle mě zbytečně dlouhý úvod(m.j. debata církev/sekta). Myslím, že by bylo místo toho lepší z lidí dostat jejich námitky proti volnotržnímu školství. Možná to je jen vyjímka jednotlivce, ale spolužák (s jehož názory velmi často já(liberál sympatizujici s ankapem, zaroven konzervatvec) nesouhlasim, mj. sympatizant komunismu) mi po prednasce rekl "Bylo to zajmave, s necim jsem souhlasil a s necim ne" a pak jsme se(az do dalsi prednasky) bavili o vyuce rasizmu. Nebo obecně, myslim že občas je dobre po lidech vyzadovat nesohlas(zvlast v tomto malem poctu, kdy tak nevadi zdrzovani), protoze jinak si ho nechaji pro sebe.
Jinak jeste k ohlasum, muj a stejnotridniho spoluzka jsem uz popsal. Spoluzak tusim z kvinty se vyjadril ve smyslu "moc dlouho se resil rasismus na skolach" coz me ale nevadilo, bral jsem to jako modelovy pripad.
logo Urza.cz
kapky