Komentář 20646
» odpovědět «
Autor: Vostál Petr
Čas: 2018-01-26 21:57:36
Titulek: Re: není problém
[↑]
Web: neuveden
Mail: VostalPetr v doméně seznam.cz
Veškeré úřední, ústavní nebo jiné státem posvěcené autority jsou uznávany pouze pod pohružkou násilí vynucovaném na základě legislativy.
................................................................................................................
Proč si to myslíte ?
K volbám chodí lidé vcelku dobrovolně...
Jít k prezidentským volbám ve druhém kole je stejně užitečné, jako chcát proti větru.
.....................................................................................
Chcát proti větru je vcelku užitečné,
ale jen pro ty, kteří si z toho jsou schopni vzít ponaučení...
Tak zrovna dneska mně přítelkyně řekla že jsem idiot,
když jsem jí řekl, že ten její důchod vo těch vosum let prodloužil Zeman a spol.
a že vlastně zvolila toho,
na koho dost nasraně nadává, páč už by byla ráda v důchodu zatímco místo toho ji čeká hákes vo osum let navíc...
Nu ale její volba, ovšem zvolit si někoho na koho jsem nasranej mně přijde právě jako to chcaní proti větru...
................................................................................................................
Proč si to myslíte ?
K volbám chodí lidé vcelku dobrovolně...
Jít k prezidentským volbám ve druhém kole je stejně užitečné, jako chcát proti větru.
.....................................................................................
Chcát proti větru je vcelku užitečné,
ale jen pro ty, kteří si z toho jsou schopni vzít ponaučení...
Tak zrovna dneska mně přítelkyně řekla že jsem idiot,
když jsem jí řekl, že ten její důchod vo těch vosum let prodloužil Zeman a spol.
a že vlastně zvolila toho,
na koho dost nasraně nadává, páč už by byla ráda v důchodu zatímco místo toho ji čeká hákes vo osum let navíc...
Nu ale její volba, ovšem zvolit si někoho na koho jsem nasranej mně přijde právě jako to chcaní proti větru...