Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Rakusak (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
:-D
Ja chci s tebou sdilet byt. Kde bydlis? Prijedu si tam udelat party :-D Dame pivko, ne? :-D
Bacha na to... Aby ses v tom lese neztratil... Znas ty pohadky...
Jak kym? Jako nez prijdes ty se soudruhy a budete znarodnovat? To jsi az takova kurva? :-D
Ty jsi lakomec, ze chces cely byt sam pro sebe. Nebo mas dum? Si lakomec, ktery chce cely dum s pozemkem sam pro sebe. Pozemky, domy a byty by vubec nemely byt v soukromem vlastnictvi.... Vidis, jak idiotsky to zni?
Ja a lakomec? Ja jen nechci, aby mi cizi lide lezli na pozemek. Muzu si prijit udelat k tobe na dvorek garden party? Nebo k tobe do obyvaku? ;-) Nechces mne tam pustit? Jsi lakomec!
Uzij si to, dokud muzes tyt z faktu, ze stat nasilim narizuje vlastnikovi mit zpristupneny svuj pozemek pro verejnost. Na volnem trhu bud zaplatis vstup, nebo ti bude razne domluveno...
;-)
Neboj, na kazdeho houbare se vari voda :-D
Autor: Rakusak Čas: 2025-09-03 22:17:35
Neposlusnost je zakladem slusneho cloveka. Plati to na obe strany. Je treba nebyt poslusny a take poslusnost nevyzadovat po druhych. To se samozrejme nevylucuje s uctou k autoritam, ktere si sam vyberu, a s lpenim na dodrzovani uzavrenych smluv.
Stat dobrovolne nekomu plati z penez, ktere nekomu vzal nasilim? :-D :-D Takze je vlastne vse v poradku :-D Kdyz ti nasilim ukradnu tisic euro a dobrovolne je venuji treba sousedovi, pak je to v poradku?
Nobert je opravdu hlupak :-D
Autor: Rakusak Čas: 2025-09-02 08:57:17
Ano, od dob Rakouska-Uherska se toho moc nezmenilo. :-D Pockat, zmenilo, cely system zamestnava cim dale tim vice darmozroutu :-D
To, ze se vzdelava jinak nez chce ten tvuj stat, neznamena, ze jsou zanedbane. ;-) Mozna ve tvych ocich ano, ale s tim asi nic neudelam :-D
? Resenim je proste svoboda. Vzdelavej/nevzdalavej si sve deti, jak chces, a nekecej mi do toho, jak vzdelavam ja ty sve.
Bohuzel tomu tak asi je :D
Ale to jsou fakta. Sam vim o takovychto pripadech. A vyhruzky ze "socialky" znam z prvni ruky :-D :-D :-D Pokud pouzijes google, najdes pripady spousty deti, ktere byly odebrany kvuli tomu, ze je rodice "neposilali do skoly".
Ano, stalo. Pokud nebudes vzdelavat dite v CR v rejstrikove skole, ci pokud si nezajistis dom-skolactvi pres nejakeho punk reditele, tak ti dite vezmou.
Autor: Rakusak Čas: 2025-09-01 14:48:37
Podepisuji a preji svobodnemu pristavu krasny novy skolni rok :-D
Porad doufam, ze mu to treba jednou dojde.
Ve spouste faktoru mate centralni planovani v cechach i v cele unii. ;-)
Uznavas, ze by sis mel vzit prasky? Ano/Ne
Proc zakaznici tedy takove smlouvy podepisuji, kretene? Kdyz se jim to nelibi, proc na takovou smlouvu pristoupi?
A v cesku mas vse jiste? Vezmi si prasky uz, prosim :DD
Co? Treba problemy, ktere mladym lidem pusobi stat? Vezmi si prasky!!!
Autor: Rakusak Čas: 2025-08-25 14:06:27
Velmi zajimave video. Na tu dobu, kdy jsem resil tyto problemy, jsem uz nastesti zapomnel. Kdyz mi pod 18, mel jsem nastesti rozumne rodice a dobre vztahy s nimi. Od 15 let jsem mel vlastni prijmy a zil jsem sam. Slo to, ale nebyt rodicu, tak to bylo rozhodne tezsi.
Muzes si uz vzit sve prasky? Ano/Ne
Zadne dobro z definice neexistuje. Existuji trzni motivace, troubo. A jistota? Jistotu samozrejme nemas! Za to dnes mas jistotu, ze budes nasilne okraden :-D
Lepsi vysoka pravdepodobnost dodrzeni smlouvy v ramci vsech moznych sankci, decentralizovaneho prava a trznich incentiv, nez jistota statniho zla. Ten tvuj stat je zly z definice.
Autor: Rakusak Čas: 2025-08-21 09:31:04
Resenim na toto je zruseni statniho zdravotnictvi a statnich zdravotnich "pojistoven". Necht si kazdy plati, co chce, at se pojisti tam, kde sam chce. Pak nas nemusi srat tlustoprdi, fetaci a dalsi divni lide.
Reseni si dostal. To, ze pozadujes exaktni hranici, je tvuj problem, ktery patrne prameni z tveho postizeni. Ze sis zase nevzal prasky?
Zavrit te do blazince :-D
logo Urza.cz
kapky