Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Hrosik1 (strana 42)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
myslim ze ty podobnosti dost jasne vysveltuje a rozdili si uvedomuje. stejne jako mezi jednotlivy mafiemi jsou rozdili, coz je kazdemu zjevne...

necetl jsem predesle, ale nejka nechapu smysl tohoto vaseho pruzpevku
nejak by se mi libilo, kdyby ty soudy prave to dodrzovani napu hlidali a ne, ze ho budou porusovat... tim padem mi polycentricke pravo prijde spis jako, ze ne jednom uzemi operuje více mafií (místo jedné mafie - státu)
no aj zabijeni je starsi, ale nejde o to, jeslti se o delalo. ale jeslti se to povazovalo na spatne...

vam tedy diskriminace kazaniku prijde stejne spatna jako kradez v obchode?
existuje. chapu ze vase moralni hodnoty jsou jine. nam je svate vlastnicke pravo a to by se nemelo porusovat. kazda jina prava, rozhodne ne pozitivni uplne nevidim a prijdou mi nadbytecna, ba primo skodliva.

opakuji. neni to na ukor druhych, profituje zamestnavatel i zamestnanec.
"Veď ja ani netvrdím že som povinný si od nich niečo kupovať."

stejne jako oni by nemali byt nuceni vam cokoliv prodavat a uz vubec ne davat... pokud kradete, tak jste vy ten, kdo nuti (bere jim svobodu/vlastnictví)
Autor: Hrosik1 Čas: 2024-11-29 12:02:57
na jednu stranu zajimava myslenka. na druhou stranu soucasti svobody je i svoboda vzdat se svobody :) a to je precejenom neco jineho, nez kdyz ji nemate defaultně...
a podle vas?

statni donuceni prece....

jak jako nezaslouzeny? ti lide jim zaplatit a ziskali za to nejkay tovar, diky cemuz se maji lepsie... pokud zisk kapitalisty je nezaslouzeny, tak potom i to zbozi pro zakaznika je nezaslouzene... ani jeden ani druhy ke vzejmne smene nebyli donuceni. dohodli se na ní a dohodli se i na cene. na odhodu usí být vzdy minimálně dva, víte... ne jen jeden

nebo podle ceho posuzujete, zda si nekdo neco zaslouzil? (podle toho jeslti mu zavidite, ci ne?)
logo Urza.cz
kapky