Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele PavelX7 (strana 5)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Aspoň tu nelžete ze sem chodíte diskutovat a hledat pravdu . Ja se s vámi bavil věcně a naprosto slušně . Přestože mi bylo jasné ze to dopadne přesně takto , ne argumenty a vysvětlování , ale invektivy . Je smutné ze to jinak neumíte .
Urážet vám jde skvěle . Prej “hledat pravdu “ sem chodíte , flat vtipný .
Vy tu mluvíte o dítěti které je vyrobeno, tedy je výrobkem .

Když neumíte slušně a věcně diskutovat , nedivte se , že se radši oponenti “odmlčí “
Možná byste mohla víc dávat pozor ať se nemusím opakovat : nevím proč by měl byt na faktuře od “výrobce “ podpis “výrobku “. Taková “koupě “ dítěte , není ve skutečnosti žádná koupě dítěte . nijak principiálně se to neliší od adopce. Někdo má dítě , nechce /nemůže se o něj starat a domluvíte se ze se o něj budete starat vy. To neni ze byste si kupovala doživotního otroka. Vždyť to dítě může kdykoliv odejít , odstěhovat se od vás atp. Nic nepodepsalo, s ničím nesouhlasilo , takže není a nemize byt ničím vázáno.
Vždyť už jsem vám odpověděl ze ne . https://stoky.urza.cz/texty/kanal-svobodneho-pristavu-urza-v-zive-telke-o-hraniciach-slobody-dietata-3011#comment109479

Držte se toho psaní v mise taky. Bude nám víc fajn
Deti se “vyrábí” tak ze se spojí spermie s vajíčkem a plod se pak usadí a vyroste v děloze . Základy biologie . Umělé oplodnění máme už teď , adopce nebo baby boxy taky, i to celkove tzv “surogátní mateřství “ je minimálně v některých státech legální. Takže moc nevím co tak speciálního by se mělo dít v tom ankapu a o čem se tu hádáte .

Možná kdybyste trávila min času podobnými hloupými dotazy a koukáním na kdovíco na YouTube , mohla byste se pravdy v diskuzi dobrat rychleji .
Ale ja už vám odpověděl https://stoky.urza.cz/texty/kanal-svobodneho-pristavu-urza-v-zive-telke-o-hraniciach-slobody-dietata-3011#comment109479
Jinak moc nevím co si představit pod “ že si v ankapu (který neexistuje ) vyberete materiál(?), výrobce(?) a zaplatíte si za výrobu (?) dítěte.“
Nemam žádnou takovou fakturu .
Jinak teda nevím proč by měl byt na faktuře od “výrobce “ podpis “výrobku “. Taková “koupě “ dítěte , není ve skutečnosti žádná koupě dítěte . nijak principiálně se to neliší od adopce. Někdo má dítě , nechce /nemůže se o něj starat a domluvíte se ze se o něj budete starat vy. To neni ze byste si kupovala doživotního otroka. Vždyť to dítě může kdykoliv odejít , odstěhovat se od vás atp. Resp. dnes ne tak úplně , protože stát ho domů doveze když uteče, zavře ho do školy , naočkuje atd , i PŘES JEHO NESOUHLAS.
Nikde nepodepsal. Úplně stejně jako ji žádné dite nikdy nepodepsalo s žádným svým “výrobcem “ aka maminkou a tatínkem . Dítě nezvládne srozumitelně komunikovat ještě několik měsíců až let po narození , takže prakticky vše co se s ním děje v te době je bez jeho souhlasu.
Jasně , proto by bylo dobré , kdybyste začala logický argumentovat místo podobných z prstu vycucaných keců .
Zasekl se vám gramofon.
A já mám právo říct, že vám na vše povídání kašlu. Tak jestli jste už vystřízlivěl, snad už budete psát aby to aspoň trochu dávalo smysl.
Vy neurčujete po čem mi smí a nesmí být. Od vás poněkud chucpe, když kecat ostatním do života je náplň vaší ideologie.
Možná zkuste psát až vystřízlivíte
Zkuste to psát nějak at to dává smysl.
Nezamněňujte svoje pindání a fungování ekonomiky
Zkuste to popsat nějak at to dává smysl.
A cože to má teda společného?
A co to má společného? Já jsem třeba před chvílí koupil notebok za cenu, o které jsem si poměrně jistý, že je nižší jak výrobní náklady.
No ano, co a za kolik chcete nakoupit, to opravdu nic moc společného s náklady nemá. Bingo.
Zajímavý přístup k debatě. Beru na vědomí.
No i kdyby si přepočítával cenu na stránky, nic to na věcí nemění. Je jeho věc jak si bude knížky vybírat. Je to naprosto v souladu s STH.
Chápete to špatně.
Jistěže je to vaše, čiže subjektivní, věc. To že přemýšláte o tom jakou knihu a za kolik koupit, to už je to rozmýšlení nad "subjektivní hodnotou". Rád jsem vysvětlil.
Na "subjektivní hodnotě" není nic k věření nebo nevěření.
Slovíčkaření.
Jistěže máte cenu práce. Bude to prodejní cena valounu mínus náklady. A prodejní cena je něco co si přeci nadiktuje kopáč, který prodáva. Aby ji nadiktoval správně a neobohatil se na úkor zákazníka, musí určit cenu svojí práce. Objektivně. Prosím o konkrétní demostraci jak to udělat.
Prosím vysvětlit konkrétně na nějakém příkladu, jak se k takové ceně dopočítat. Třeba když kopáč vykope zlato :-)
Něktěří chtějí třeba zlu odporovat, zatímco jiní si nechtějí komplikovat život. Na tom nic pomýleného nemám.
Co vy si vše nevymyslíte abyste obhájil státní kontrolu …
Ne každý chce vyměnit svoje pohodlí za podporu agresora. Klidně se běžte hned nahlásit na nejbližší služebnu Gestapa ať si nekomplikujete život
Neboj se, naši politici kapitulují jako obvykle a hezky jim všechno předají. Velkých obětí bych se neobával, stejně nemáme armádu co by nás mohla dýl bránit :-).

Pak bude pro okupanta snadné si třeba dojít pro všechny držitele zbraní podle CRZ. A dohledat si další vhodné inforamce v jiných databázích.

A ono ani není potřeba se nechat porazit ve válce, lidi si nějaký zmrdy rádi sami zvolí a ti už pak budou mít celý státní aparát nachystaný na podnose. Jako v Německu před WWII.
logo Urza.cz
kapky