Komentář 114055
» odpovědět «
Autor: marcusant
Čas: 2025-02-27 11:21:16
[↑]
Web: neuveden
Mail: neuveden
Ne, oni byli bráni na hůl (tedy alespoň ti se středními a vyššími příjmy), úplné okradení plánujete vy. Stát jim a konec konců i mně garantuje, že sice nedostanu tolik, kolik jsem vložil, ale něco se mi vrátí. A pokud by mi Darwin nadělil stovku, tak když připočítám zdravotní náklady vůči zaplacenému zdravotnímu pojištění a nějakou sociální péči v nemohoucnosti, tak jsem možná na svém. Vy s vaším konstatováním, že to bezbolestně nejde, byste mi zřejmě okolo sedmdesátky, kdy budu pracovně už málo použitelný, řekl, že mám smůlu, že nedostanu nic a nejlepším řešením je zřejmě euthanasie. A já bych vás pro změnu vetchýma stařeckýma rukama defenestroval.
Převedení prostředků protékajících státním sociálním pojištěním na soukromé fondy by bylo pouze nápravou původního stavu před to, kdy je stát po válce ukradl. Následně by stát, když už je, garantoval doběh systému k nějakému datu narození stávajících účastníků. Dále děj se vůle podnikatele.
Mnoho mladých lidí trpí selektivní asociální slepotou vůči starším možná pramenící ze zkušenosti s vlastními rodiči. Pokud nejste ochoten a nebo schopen převzít péči o své předky alespoň v rozsahu poskytovavém státem na svá bedra, raději mlčte.
Radikální řešení vyvolávají radikální reakce často dříve či později ústící v nedobrovolné vertikální plachtění či visení ev. dekapitaci.
Převedení prostředků protékajících státním sociálním pojištěním na soukromé fondy by bylo pouze nápravou původního stavu před to, kdy je stát po válce ukradl. Následně by stát, když už je, garantoval doběh systému k nějakému datu narození stávajících účastníků. Dále děj se vůle podnikatele.
Mnoho mladých lidí trpí selektivní asociální slepotou vůči starším možná pramenící ze zkušenosti s vlastními rodiči. Pokud nejste ochoten a nebo schopen převzít péči o své předky alespoň v rozsahu poskytovavém státem na svá bedra, raději mlčte.
Radikální řešení vyvolávají radikální reakce často dříve či později ústící v nedobrovolné vertikální plachtění či visení ev. dekapitaci.