Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele pz100000 (strana 110)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: pz100000 Čas: 2016-03-14 02:20:55 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: schován
Tak, Stoky, resp. komentare. Jak pisete, rozporcoval a poskladal k obrazu svemu.
Akorat nejak nevim, jak s CSS preskladat bloky a tak vubec, takze prachsprosta MazanaOpice na PozarniPande a trocha skriptu.

Nehonte se :)

http://pz100000.rajce.idnes.cz/nastenka#StokyDF.jpg
Autor: pz100000 Čas: 2016-03-13 03:54:16 Titulek: Re: [↑]
Ale kdeby Mises, tudleva todlenctoto. Mises je na me prilis... suchoparny?

Karpal, jakkoli mi momentalne hraje do partitury, Vam rozhodne ani nepreji, ani nezavidim (je nutno stridat ruce :)).
Autor: pz100000 Čas: 2016-03-13 00:17:19 Titulek: Re: [↑]
A do psi dvojriti!
Ale jestli jsem si si presne tohle (ten novy web) nerikal...

Bratru pred 14 dny jsem si v mozna lehce nesoudne, ale o to intenzivnejsi hluboke nasranosti nad kterousi (formatem) absolutne zmatecni mistni diskuzi v potu tvare a se skripenim zubu ten Vas dysajn kompletne interne prekopal na cca Dyfense vcetne (resp. spis na rozdil od te jeho Redakcni Smrti) razeni do vlaken, novinek, stromku, etc.

Je-li to neco proti necemu, tak se expost omlouvam, ale boha jeho, jak ja si to uzivam! To je jako kdyz se prestanete mlatit cihlou do hlavy. (Nic ve zlem, jasne, ze na mikrofonech a jinych blbidlech by to asi bylo na chuj, ale pro me je to nebe a dudy.)

Ovsem kazdy skutek ma byt po zasluze potrestan, takze bude, co by kamenem dohodil, novy web. Podruhe uz se asi do toho reversniho ynzinyrinku nepustim...
logo Urza.cz
kapky