Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis2 (strana 53)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
:-D
Ty svůj pohled vnucuješ, protože je vás dost. V principu je stát vnucování.
To právě jo. Velikostí poptávky se ten tvůj traktát nezabývá.
A proč mi to píšeš? Proč když se ptám na lienku mluvíš o bagru?
Me se líbí, jak by se celý ten tvůj eloborát dal prakticky překopírovat a pozměnit pár reálií na dobu před pár sty lety a bude z toho kritika buřičů proti monarchii co nebezpečně blábolí o demokracii.
A?
Něco jako kuřácká/nerouškařská hospoda? Kouřit se tam smí, ale nemusí/ Nosit roušku se tam smí ale nemusí.
Jaký asi dopad na šíření nemoci mělo nařízení nosit roušky venku, kde široko daleko nikdo není?
Zasmál jsem se u toho. Takže zjevně to fungovalo ;-)
K tomu abych se vysmal tvému "důkazu" - jedné anedokticke evidenci - nic víc nepotřebuju :-).
Čekal jsem, co za podobný blábol o mě zase vymyslíš.
A píšu snad že je to to isté?
Kde to určené není? Buď někam smíš vstoupit bez roušky /tečky /nemocný, nebo nesmíš. Kde je nějaká neurčitost?
Takže když třeba majitel hospody nebo supermarketu určí, že se tam může bez roušek etc. , tak zjevně ti co tam lezou akceptují riziko nakažení a na následné poškození si nemají co stěžovat. Souhlas? Protože to pak nevím o čem se tu vlastně hádáš.
Přijde mi trošku ironické, že ses s bačou před chvílí taky odhadoval o kuřácích. Takovej kouřící kuřák ti při kontaktu zasere plíce splodinama, což může mít delším časovém horizontu za následek závažné zdravotní komplikace, v krátkém je to prostě nepříjemné.

Takže jak to je? Měl by kuřák vynalozit maximalni mozne usili, aby nikoho nepoškodil? Nebo prostě když někde majitel povolí kouření, tak se tam kouřit smí a komu se to nelíbí tam lézt nemusí? Stejně tak když majitel povolí, že se tam smí nakažený/bez roušky /bez tečky...
Norbert a důkazy, LOL.
Někdo zase bral ivermektin, někdo zase vedl zdravý životní styl a ani roušku nenosil, nekdo pil moč a kloktal savo. Určitě to nebolo zbytočné, dôkazom je že žije, namiesto aby zomrel udusením niekde na ARO (JIP).

A někdo zase roušku nosil a napíchal si všechny tečky. Určitě to nebolo zbytočné, dôkazom je že přesto nežije, jelikož zomrel udusením niekde na ARO (JIP)
Nie
Naopak. My jim ho nekazíme, zachraňujeme je před vámi.
Pokud Rastislavovi nechceš alternativní vzdělávání zakazovat, tak se v podstatě shodneme :-).
Děti nejsou ani tvůj majetek nebo majetek státu abys jim kvůli svojej blbosti kazil život.
Na tom není absurdního nic.

Jak funguje dítě ve standardní škole? Roky stráví povinně s tím samým kolektivem stejně starých dětí, se kterými si třeba vůbec nemusí rozumět nebo ho můžou vyloženě šikanovat. Přičemž ta "interakce" typicky proběhne během pár minut o přestávkách. Nevím jak jsi to měl ty, ale když jsem s ostatními spolužáky interagoval v hodině, tak jsem dostal většinou vynadáno že ruším, bavím se nebo rovnou, že podvádím ;-).

Dítě vzdělávané "alternativně" může ten čas trávit všelijak. S různými jinými dětmi, staršími, mladšími nebo s dospělými. Není omezeno na přestávky a furt ten samý kolektiv stejně starých spolužáků (což se mj. popisuje právě jako významný faktor pro vznik šikany) a učitelů. Klidně může mít takových interakcí mnohem víc a můžou být mnohem podnětnější a užitečnější. Nevím, možná máš v hlavě představu dětí co jsou akorát místo školy doma s maminkou, se kterou prochází učebnice. Ale tak to fakt být nemusí.

Ať už je takové interakce víc nebo mín, není proč by to s výmluvou na nějakou "kulturní identitu", mělo být důvod pro to, do toho všechny plošně státem nutit do chození do školy.
Lepší holub na střeše, než drátem do oka.
Jj. Ještě že tě máme. Naše svobodomyslná pravicová Li, která chce cizím lidem nařizovat jak svobodně smí a nesmí nakládat svým tělem. :-)
Tvůj standardní problém je že si vystavíš tunového slaměného panáka kterého pak slavnostně rozcupuješ.
No a to mě asi úplně nebaví, takže se měj. Rozebírat co všechno mi tu podsouváš by byla ztráta času :-).
Jakože alternativně individuálně vzděláváné děti se nesetkávají s dalšími dětmi a neinteragují s nimi a s rodinnými příslušníky? Kam na to prosím tě chodíš?

Nějake případy děti zavřených ve sklepě nebo něco podobného se určitě najdou, ale je to naprostá menšina. Normální rodič a dítě takhle opravdu nefungují.
Pokud se ti to po testu vykouří z hlavy, nezajímá tě to a na nic to v životě nepoužiješ, tak bych to jako ztrátu času klidně označil. Pokud tě to baví a zajímá, nebo to bude pro tebe užitečné, tak bych to tak spíše neoznačil. Asi jako se vším.
Kulturní identita a výchova jsou tuplem věci, které by neměly být vnucovány násilím
.
LOL. Podsuneš mi něco co netvrdím a v zápětí si stěžuješ, že ti podsouvám něco co netvrdím.
Irónia by to bola keby nebola založená na klamstev. Já se v dějepise neflákal a že jsme bezstátní společnosti měli a ráj to nebyl, taky vím.

Kdyby si se v hodinách dejepisu neflákal ty, tak by si vedel že štátné spoločnosťi existovaly a existují a žiaden raj na Zemi to není :-D.
A toto je irónia, nie tvoje klamstvá a iné argumentačné klamy.
Je založena na tom co tu píšeš. Jestli jsou to lži, za to nemůžu. :-)
NEZASÍREJTE CIZÍ WEB! Nenaprogramoval jste, nezasírejte!
Vědomostní soutěže... ultimátní argument proč nutit všechny marnit stovky hodin nad dějepisem :-).
logo Urza.cz
kapky