Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Radoslav Khun (strana 1)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: radoslav.khun v doméně gmail.com
Jakože vážně :D??? Pokud jsi to použil třeba tisíc let potom, co jsem to použil já, tak to jako není až potom?? No nic, ozvi se zas, až v Bohnicích skončej vycházky :D
Já jsem neřekl, že teď :). Je to pár dnů nebo týdnů, co jsem to na tebe použil.
No je dost divný, že to vždycky začneš používat až potom, co to někdo použije na tebe...
No ano, tak to bohužel asi zdáse bude...
Naučili jsme tě nový termín, co? To už jsem si taky všiml mnohokrát, že když tě někdo nějak označí, tak ty to pak začneš používat proti všem, kolikrát bez zjevné souvislosti :)
Jak byl vyvrácen :)? Uveď prosím konkrétní argumentaci. A předesílám, že to, že jsem podle tebe zmrd, ankap nevyvrací :)
Tak to on má zjevně pořád :D. Je to smyslem jeho života, snažit se nás tady nasírat.
Jasně no, z mýho komentáře vůbec není zjevný, že toho vím podstatně víc, než jak se tahá figurama :)
Ale tak to přesně je. Ankap může vypadat jako blbost, ale jaksi ještě nikdo ho rozumně nevyvrátil. Jediná vyvracení přicházejí ve formě poukazování na ekonomicky zcela nesmyslné chování lidí, které, ač se i dnes může dít, nikdo nikdy neviděl. Takové to, že bez státu bude chleba stát milion a tak.
Neboj, už to asi chápu. Přehrál jsem si pár tvých partií a to, co tam předvádíš, rozhodně na 1800 nevypadá (blokovat si v zahájení dámou střelce, nebrat pěšcem do středu a tím si úplně rozhodit střed apod), tak nevím, asi je to jiný Norbert Recký :)
Tohle je pro mě naprosto nepochopitelné (respektive Jardík už se mi pokusil vysvětlit, ale stejně je to těžké). Jak může mít někdo FIDE ELO 1822 (a prej měl i vyšší), ale zároveň být zcela slepý k realitě i k tomu, co sám kde napsal nebo co bylo napsáno jemu?
Hm... Nemyslel bych, že je to až takhle možný, že by člověk mohl být inteligentní a zároveň být vyloženě slepý vůči realitě, ať už tím názorem nebo tím, jak nás tady neustále prohlašuje za troly...
S tím šachem by mě zajímalo, jak to je. Jistý Recký má na FIDE elo 1822, což je určitě nadprůměr, ale nejsem si vůbec schopen představit, že by měkdo tak zjevně tupý mohl být zároveň tak dobrým šachistou. Neříkám, že komunista nemůže být dobrým šachistou, to rozhodně může, ale musel by na něm být poznat ten intelekt, který Norbertovi rozhodně zcela chybí. Úplně ho za tou šachovnicí vidím, zahraje se třeba e4 c5, načež Norbert řekne oponentovi ty zmrd, netrol, veď som už velakrát vyhrál., a odejde od stolu s tím, že zase vyhrál :D
Je to možný :D
Jistě, to je možný. Ale to mi nijak nevadí, však ať si o mně klidně lidi jako Norbert rozhlašujou, co chtěj :D. Já holt budu taky.
A dost možná to tak má i být, ostatně on se tím myslím moc netají :D. Chápu, že se to nelíbí, já to vždy rád uvítám čistě pro pobavení.
Mně tento jeho obsah velice baví, jakkoli samozřejmě uznávám jeho akademickou zbytečnost a morální nízkost :D
No ano, však to Norbert neustále deklaruje :D

To zase můj oblíbený pan Mareš říkal, že blbec se pozná mimo jiné tak, že je mu všechno okamžitě jasný.

(Mimochodem kanál Badatele.net, doporučuji vřele, teď zrovna učinil znamenitý objev v tématu smrti Jana Masaryka.)
Ano. A to zase myslím Twain řekl, že hádat se s blbcem nemá cenu, protože člověka akorát stáhne na svou úroveň a tam ho porazí zkušenostmi. Tak možná zkusím tu opačnou strategii a zkusím všechny ty místní troly a idioty ignorovat :)
No ano, proto to koupání, aby to každý pokud možno hned viděl :D

Jak řekl Werich, proti lidské hlouposti se nedá vyhrát, ale nikdy se s ní nesmí přestat bojovat. Norbert je arogantní hlupák a přesně tak musí být neustále odhalován. Dobré je, že nás k tomu kolikrát ani nepotřebuje, když je schopen napsat něco takovýho, že jsem ho vyprovokoval tím, že jsem někomu jinému napsal něco zcela bez narážek na Norberta :D.
No ano, to ve tvým případě zjevně přesně tohle znamená :)
Chápu, čili ta moje reakce na úplně jiného komentujícího byla taky za tvými zády, protože jsem tě tam neoznačil, ale přesto jsi tam odpověděl. Opět jsme u toho, že krom lháře a hlupáka jsi taky egocentrik :)
Jako čeho, ctrl c a v? Fakt velká síla charakteru, opravdu :)
Jo, sám jsem tu psal, že bychom ho měli zcela ignorovat. Teď mi přišlo lepší ho v tom vykoupat, aby bylo jasný všem, zejména nově příchozím, co je to za blba, ale třeba je to chyba a fakt bychom ho měli úplně přehlížet, nevím...
Nějak ti docházejí síly, lháři :)
Nějak ti docházejí síly, lháři :)
No ale na Norberta z nich dost možná neměl nikdo :D
Jo, pravda, možná myslíte toho Jedličku? Ale to byl jen čajíček oproti tak sofistikované antikampani, kterou proti mě zdáse rozjela tak silná perzóna jako Norbert.
Nejen určitě, nýbrž zcela jistě, politováníhodný hlupče :)
Ty ses zasek? Nebo na to máš generátor? A jak neprávem, vždyť jsem přímo zareagoval na to, cos sám napsal, hlupáku :D :D
Ne, vyjadřuji svůj názor na to, že jsi chorobně arogantní a hloupý. :) Vím, že si to přečteš a budeš reagovat, čili to za tvými zády zjevně není, lháři :)
Děkuji, že ses mi představil, ale nemusel ses obtěžovat, protože to, že jsi hlupák a lhář, už dávno vím :)
logo Urza.cz
kapky