Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele norbertsnv (strana 31)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Ja že uznávam tvoje kecy?
Tak určite :-DDD
V čom?
Dáš mi link na článok a ani ho nedočítaš do konca. "V tomto smyslu lze například hovořit o vykořisťování dětí, které jsou nuceny výdělečně pracovat. V marxistickém smyslu pak vykořisťování znamená bezúplatné přivlastňování si nadhodnoty – tedy části dělníkovy produkce – jeho zaměstnavatelem, kapitalistou."
Lepšiu výhovorku nemáš?
A to sa pýtaš mňa? Veď ty si začal riešiť Poľsko.
Máš pravdu, nechápem prečo do diskusie motáš kozy a bagre.
Lebo Lukašenko im môže voziť na hranice hocikoho.
Dokazuje to že mám pravdu, takže ju nemôžeš mať ty.
Dokáž!
No veď ukáž ty "génius" tú medzinárodnú zmluvu ktorá núti štát pustiť na svoje územie hocikoho.
Nestrápňuj sa.
Ty si len namýšľaš že niečo vieš, ale nič si neukázal, len si vymýšľaš.
Tak sa douč. Pojem vykorisťovanie sa vždy používal vo vzťahu zamestnávateľa ku zamestnancovi.
Ukáž mi tú definíciu vykorisťovania podľa ktorej dieťa vykorisťuje svojich rodičov.
To by si najprv musel napísať niečo čo má zmysel.
Možno nie, ale vy dvaja to evidentne nezvládate.
Očividne sa mýliš.
Určite to nie je len moja predstava, keď medzi najbohatšími ľuďmi sú yamestnávatelia v drvivej prevahe.
Na to aby si mohol niekoho vzdelávať by si musel vedieť viac ako tvoj žiak.
Ja nie.
A ešte si aj namýšľaš že si lekár :-DDD
Si smiešny, trapáčik.
Si úplný IDIOT? Vykorisťovanie bolo odjakživa definované ako zarábanie zamestnávateľa na úkor zamestnanca. Takže ak nezamestnávaš zamestnancov ( alebo akože živnostníkov v švarcsystéme ) tak z definície nemôžeš vykorisťovať.
Platiť necelých 5000 Kč je konkurenčná výhoda oproti plateniu väčšej sumy. Ak nechápeš ani matematiku na úrovni ZŠ tak je mi ťa ľúto.
Už si s tým trápny, stále tvrdíš že si údajne odporujem ale ešte ani raz si svoje tvrdenie nedokázal.
Takých naivných zamestnancov musia zamestnávatelia milovať :-D. A toho strawmana si strč niekam, kde tvrdím že kapitál padá z neba?
Popieraj si koľko chceš, realitu nezmeníš.
Áno, na úkor zamestnancov a zákazníkov. Konkurencia s tým nemá nič spoločné.
Ale to nie je moja chyba že si pletieš kožu s bagrom
Vadí to ľuďom na úkor ktorých tí kapitalisti zbohatli. Keď okradnutý kritizuje zlodeja tak je to závisť?
Ani byť zamestnanec nie je jednoduché. Ani byť živnostník. Ani byť bezdomovec nie je jednoduché.
To sa ti ľahko porovnáva keď "kto nič nerobí tak nič nepokazí", takže neexistujúci ankap logicky žiadne obete nemá. Zatiaľ, kým neexistuje.
Odkedy si namýšľaš že vieš čítať cudzie myšlienky a ešte k tomu cez internet? Ale nič si z toho nerob, dá sa to liečiť :-D.
1. To je snáď jasné z kontextu. Ako môže štát vyhladovať ľudí nachádzajúcich sa mimo územia štátu?
2. Ukáž mi tú medzinárodnú zmluvu podľa ktorej musí štát pustiť na svoje územie hocikoho.
logo Urza.cz
kapky