Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Jakub G (strana 39)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 13:35:40 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: neuveden
Ale jestli jsou nějaká objektivní práva, tak sem s nimi a důvod jejich objektivity.

Já ti explicitně napíšu, že taková nejsou, a ty se mne na ně obratem zaptáš. Přijde ti to normální?!
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 12:55:47 Titulek: Re: [↑]
Prostě vyznává právo silnějšího, ale to neřekne nahlas.

Jakou zcestnou úvahou jsi ze zjištění, že neuznávám objektivitu práv, došel k závěru, že uznávám zrovna toto právo?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 11:36:54 Titulek: Re: [↑]
To, co popisuješ, ale není nekonzistence. To, že nějaká pravidla vyhodnocují různé situace různě, není přece nekonzistence! A to nemluvím o tom, že srovnáváš pravidla na různých úrovních. V ankapu také vlastníci vyprodukují spoustu podivných pravidel.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 09:33:22 Titulek: Re: [↑]
Trpíš, pro anarchokapitalisty typickým, bludem, že pokud člověk neuznává vlastnická práva ankap střihu, tak neuznává žádná (vlastnická) práva.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 09:05:02 Titulek: Re: [↑]
Ale samozřejmě že NIKOMU NIC NEVNUCUJEME.

Takže vaše pravidla ohledně vlastnictví a vše z nich odvozené je dobrovolné a pokud s mini nesouhlasím, nemusím je dodržovat? Takže mohu kašlat na pravidlo "vlastníka", pokud neuznávám to vaše pravidlo, že "vlastník" si může na svém dělat co chce? Protože přece takové pravidlo by mělo být dobrovolné, pokud platí, že nikomu nic nevnucujete.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 07:33:17 Titulek: Re: [↑]
To přece nehraje žádnou roli, pořád je to o tom, že se snažíte vnutit svá pravidla hry, která určují, co lidé mohou a co nemohou. Nemůžeš to omlouvat tím, že jiní se zase snaží vnutit lidem jiná pravidla.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-07 07:08:20 Titulek: Re: [↑]
Samozřejmě, snažíte se někomu vnutit pravidla hry. To, že to vaše vnucování pravidel hry označujete jako "nenechat si vnutit cizí pravidla hry" na tom nic nemění. Je zajímavé, kolik anarchokapitalistů dokáže se zcela vážnou tváří říkat kardinální blbosti typu: My nikomu svá pravidla nevnucujeme, my se jen bráníme proti tomu, že je někdo naše pravidla porušil, ale to není vnucování.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-06 15:42:48 Titulek: Re: Ehm? [↑]
Něco si o tom zjisti a nedělej tu ze sebe blbce.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-05 23:01:33 Titulek: Re: Ehm? [↑]
Ta pozorování by musela být statisticky významná.

Nechápeš, že pro Misese žádné množství není statisticky významné. Takže sice meleš pěkně, ale napřed si o tom něco zjisti.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-05 12:21:58 Titulek: Re: Prosba [↑]
Prosím, neodpovídej na otázky, které nechápeš.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-05 06:58:05 Titulek: Re: Prosba [↑]
Celý ten komentář je přece o tom, že bez ohledu na to, že lidé něco nepovažovali dříve za špatné, tak to vždy špatné bylo. Tak mne zajímá, jak se pozná taková vždy špatná věc, když se nemohu opřít o to, jak špatné to lidem připadá?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-05 00:06:31 Titulek: Prosba
Jenže ono bylo. Je. A vždy bude.

Prosím, prosím, jak to děláte, že dokážete odlišit to, co vám přijde špatné, od toho, co je doopravdy špatné?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 10:30:45 Titulek: Re: Kristova noho [↑]
Kauza me too mohla vzniknut iba v state.

Jak to, že soukromá firma ukončí spolupráci s hercem, který byl nařčen z obtěžování, souvisí se státem? Proč si myslíš, že v ankapu by s ním spolupráci neukončila?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 08:56:03 Titulek: Re: Kristova noho [↑]
Viz kauza me too, že?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 08:35:47 Titulek: Re: Pro Jakuba G [↑]
Hlavně to byl zřejmě někdo, kdo musel mé komentáře číst. Sice je pochopil zcela špatně, jako většina lidí tady, co uvažují zkratkovitě "kdo není pro ankap, chce lidem omezovat práva - je to tedy fašista", ale zjevně je musel číst a musel vědět, že jsou nějakým způsobem typické.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 08:32:35 Titulek: Re: Kristova noho [↑]
Na šíření pomluv a nepravdivých informací za účelem někoho (třeba konkurenci) zdiskreditovat je konkrétně co nereálného?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 07:42:52 Titulek: Neobhajitelné?
Ochrana důstojnosti, nejde-li jen o ochranu před fyzickým napadením, pošlapává svobodu jednat

A kdo určí, kdy je možné omezit svobodu jednat a kdy není? Proč si myslíte, že zrovna to vaše rozdělení je to obhajitelné? Vždyť to jediné, čím to obhajujete, je to, že vy to chcete zrovna takto.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-04 07:05:11 Titulek: Re: Pro Jakuba G [↑]
A ty si myslíš, že to je nějaký náhodný kolemjdoucí? To bude někdo z té vaší úderky, ten tu bude pořád.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 22:03:40 Titulek: Re: Pro Jakuba G [↑]
Nemyslím si, že jeho cílem je mne srát, ale že jeho cílem je, aby tu nepsali kritici.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 21:49:46 Titulek: Re: [↑]
A my ti opakovaně psali, že to není troll, který by se bavil tím, že bude nasírat kohokoliv. To je někdo z té vaší úderky, kdo se rozhodl zdiskreditovat nick, jehož názory mu byly nepohodlné. A když ho nikdo z té vaší úderky neokřikne, nebo ho dokonce někteří i pochválili, tak v tom pochopitelně bude pokračovat.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 21:30:45 Titulek: Re: [↑]
No já vidím, že se navážíš do mne. Nikdy jsi tu neoslovil přímo toho blba, aby toho nechal. To mi stačí. Možná si neuvědomuješ, jaké má tvé chování dopady, možná si to uvědomovat ani nechceš, ale to už není můj problém.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 20:22:26 Titulek: Re: [↑]
Bože, tohle snad není o tom, kde jsi co přesně napsal, ale jak se chováš!
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 19:42:11 Titulek: Re: Pro Jakuba G [↑]
Zbytečně ho v tom podporuješ, když si nikdo nestěžuje na něj, ale jen si stěžujete na mě. Vzhledem k tomu, že je to někdo z té vaší úderky, tak byste spíše měli domluvit jemu.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 17:54:44 Titulek: Re: [↑]
Proč by měl Urza něco zjišťovat? Tvůj nick je tvým majetkem, tak si ho hlídej, ať ho jiný nemůže zneužívat.

Tvá hloupost mne nepřestává udivovat. Jediný způsob, jak mohu hlídat to, že můj nick je zneužíván, upozornit na to, že byl zneužit. Tak to dělám a tobě se to nelíbí. Ty prostě nevíš, co chceš.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 16:25:09 Titulek: Re: [↑]
Bože, to je jak u blbých. Přece jsem nepsal, že se to vyřešilo, ale že to konečně nějak řešíte!
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 14:28:23 Titulek: Re: Metodologie vědy [↑]
Příkladem z praxe lze ilustrovat i teorii, že Země je plochá :-D
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 14:07:35 Titulek: Re: [↑]
Prosím tě, co ti vkládám do úst? Jen komentuji, cos tys sám napsal.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 14:05:05 Titulek: Re: [↑]
Co to presne znamena "resil"? JAK PRESNE si predstavujes "reseni"?

Slovo řešit, neznamená vyřešit. Klidně si místo něj dosaď "zabývat se tím", "vidět v tom konečně problém". Je teda smutné, že problém nevidíte v podvodníkovi, ale v upozorňování na podvodníka, ale co už holt s vámi ...

Rozlisim je a ignoruju. Rozlisim, kdo to pise a ignoruju trolla.

Tak na co si stěžuješ, ignoruj i ty tagy máš to!
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 13:21:06 Titulek: Re: [↑]
Tak jasně, můj nick byl zneužit, ale já jsem jistě agresor, že? Co ještě z tebe vypadne?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 13:20:11 Titulek: Re: [↑]
Tak mi řekni, kdo doteď řešil, že tu někdo píše příspěvky pod cizími nicky?
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 12:48:11 Titulek: Re: [↑]
Neuspěl v diskuzi? A na to si přišel jak? Měli jste to na ideologickém školení? Právě že vám došly protiargumenty, tak jste se rozhodli můj nick prostě vytrolit. Navíc jsi vůbec nepochopil, o jakém účelu jsem mluvil.
Autor: Jakub G Čas: 2019-11-03 12:46:18 Titulek: Re: [↑]
No jo, chudáčkovi Tomáškovi někdo ničí diskuzi. Že ten blbec sem začal psát, aby zničil diskuzi mně, to je mu jedno, prostě jen já, já, já ...
logo Urza.cz
kapky