Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis (strana 48)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Víceméně. Většina lidí si myslí, že momentální silnější pes není tak hrozný. A jeho odstraněním by mohl s velkou pravděpodobností přijít horší.
Aby vám to nemohl sebrat úplně kdokoliv?
Je to hned vedle toho, jak dovoluje podvádět, to nevíš? :-D Norbert Ti to kdyžtak vysvětlí.
Tvoje srovnávání fyziky (pojmenování 100°) a psychiatrie (aromatizmus, tvoje oblíbená schizofrenie...). Já myslím, že fyzice trošku rozumím, mám z ní něco málo (taky?) vystudované.
Do fyziky fakt nezahýbej, je to až trapné.
A kde tady ty tvoje argumenty jsou prosím tě?
No rozhodně ji nezmění kvůli tvým prázdným výkřikům :-D
Víš ty vůbec co to je?
Já nevím, dokážeš trochu udržet myšlenkovou linku? Jak souvisí tvůj kardiolog s nastolením ankapu?
Pak kdo je tu demagog :-D
Ó. Tak to je ovšem ultimátní argument. :-D
Jaké lži? Jakože nezajímají Tě a proto na mě reaguješ? To je trochu zvláštní.
Nesouhlasím, nemluvě o tom že já mluvil o přesném opaku.
Ty tu taky kafráš do věcí, co nejsou tvůj problém (třeba můj dotaz na Szasziána) takže předpokládám, že Ti neva, když to někdo dělá tobě.
Nesouhlasím
Já toho sem zas tolik nenapsal, takže jeslti z toho máš náběh na infarkt, možná bys to fakt měl řešit s lékařem.
No a?
Já mám jen starost. Nemyslím, že by bylo dobré se takhle po ránu rozčilovat. Na to nemusím být doktor .
Já se taky nad tvými kecy nerozčiluju a je to fajn.
To ne no.
Tak zkus nějaká uklidnující dechová cvičení :-)
Taky sis nevzal prášky?
Někdy by bylo fajn ho moc aspoň nevyužívat, i když už ho musíme platit.
A kde já tvrdím, že jsou to moje doslovné citáty?
Co kdyby ses zkusil nejprve zamyslet, než něco napíšeš?
Kde že tu ode mne padaly takové myšlenky? Já jen, že si nic takového nevybavuju. Mám pocit že máš asi nějakou poruchu, která Ti neumožňuje chápat ostatní lidi. Nějaký extrémní nedostatek empatie možná.

A je to už min. po druhé, co se tu na mě takhle podivně odkazuješ.
Vždycky je jednoduší být konoformní s okolím, nijak nevyčuhovat, na nic si nestěžovat. Naštěstí všichni takoví nejsou.
Jasně. Klidně tu můžeš plácat blbosti. A když tě na to někdo upozorní tak můžeš místo toho začít o něčem jiném. Tady za to poznámku do žákovské nedostaneš
Moc to taky nechápu. Většina si zvolí vládu a ta tvůj život ovlivňuje nebo ne? Nějak si ty tvoje texty odporují.
A chápeš že to platí i pro lidskou práci?
Ok. No to že se Ti něco podaří koupit, zaleží čistě jen na Tobě. Není ničí povinnost Ti to zajišťovat, proč by to kdo dělal? Pokud se něčeho prodá míň/ prodává se to pomaleji, zvyšuje se šance že Tě někdo nepředběhne (nad tím si tu brečel před chvílí).

Kdyby se místní supermarekt rozhodl, že vajíčka budou za 1 cent, tak Ti to taky může být docela k hovnu, protože než přijdeš odpoledne z práce, budou pryč. S takovu cenou si jich koupí první kdo půjde kolem, i když je vlastně vůbec nepotřebuje a půlka se mu třeba skazí. Vzhledem k ceně mu tom může být jedno. Ale na ty co si vejce cení víc už ani nezbyde.

Takže z tohoto úhlu pohledu si myslím, že nizká cena může Tobě jako zákazníkovi, který má o zboží zájem, škodit. Nechápu proč to ignoruješ. To jsou prinicipy, které můžeš sledovat v běžném světě kolem a které popisuje mainstreamová ekonomie. Na to nepotřebuju znát ankap ani rakouskou školu.
To že tam hrají roli i jiné fakotry, jako třeba marketing, neznamená že to není pravda.
Obecně platí že vyší cena znamená menší poptávku a naopak.
Jasně, můžeš se i dobrovolně rozhodnout, jeslti dáš lupiči život nebo peníze. Takže je to v pohodě.
Tak to pochopitelně. A vážně mi chceš tvrdit, že nižší cena nezvýší poptávku?
logo Urza.cz
kapky