Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis (strana 47)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Nevím jeslti je to běžné, ale rozhodně takové jsou. Odborník nejsem, ale umím požívat Google. ttps://www.bezpasaka.cz/blog/kupliri-zakon-proc-je-lepsi-byt-bez-pasaka#trend
Píšu ze ne. Ale nevím proč by holka nemohla poskytovat služby sama za sebe. A i kdyby tam byl nějaký pásák, tak z toho neplyne, že ji k něčemu nutí. Jediný kdo se tu přiznal, že by ji nutil k sexu i když nechce, seš ty.
Tak to jsem chodící důkaz, že státní vzdělávací systém je k ničemu a měl by se celý zrušit, když jsem se dopracoval až k červenému diplomu. To je taky dobrý :-D
Já nikoho nekádruju. Jen si chci rozhodnout komu budu svůj čas a majetek věnovat. Nevím proč by ti mělo cokoliv být po mých důvodech.

Jinak teda nemám, žádný obchod, takže se bavíme jen teoreticky. Ale kdyby měl restauraci tak bych takovým jak ty možná aspoň naplival do talíře, ať si tu nediskriminaci užiješ.
To je nějaká nová regulace nebo co? Dneska můžeš poskytovat služby online, některé holky si tak prostě živí. Žádný páska je nenutí. Tak tu nemel hovadiny.
Ale možná máš víc zkušenosti z praxe. Já se přiznám že nemám žádné.
Zase se nemůžeš na nic než nadávky? Ty seš fakt trapák :-D
Tak to by každý koho neobsloužím měl být rád, nebude poškozen tím že na jeho úkor vydělám. Nechápu co máš za problém :-)
Ty ses fakt hustej. Klidně nutíš ženu k sexu a ani ti to není blbé. Takže stát v tvém podání není jen zloděj a mafie, dokonce i znásilňovač žen. :-D

Prostitutka žádného páska z principu nepotřebuje, tak nevím co to zase motáš.
Tak jo, ty hrdino. Jen takový detail, že je to protizákonne. To ti najednou neva? mMožná bby sses měl odstěhovat do Somálska, když se ti zákony nelíbí :-D
Já si na nic nemám potřebu hrát. Ale nevím proč bych měl povinně věnovat svůj čas komukoliv kdo si zamane.
Takže když prostitutka odmítne svévolně klienta, třeba protože je ošklivý. Tak je to diskriminace a měla by být potrestána?
Za co?
Na začátku byl tvůj výplod o tom, že svévolně někoho neobsloužit je agrese, iniciace násilí.
Takže se z tebe snažíme dostat, podle čeho se to rozhoduje. Jestli Ti to vadí u usvědčeného vraha, u vraha který náhodou unikl trestu, u člověka, kterého z nějakého jiného důvodu nemusíš mít rád a tak podobně.
Ty to vokecáváš Tím, že nemáme ze sebe dělat "samozvaného soudce", což je jen slaměný panák, protože to (ani já ani Lojza) neděláme, nechceme nikoho zavírat nebo ho jinak trestat. Jen nechceme někomu z nějakého důvodu věnovat svůj čas a dělat mu službu. A ty nás do toho chceš nutit.
Btw. Toho "vašeho" Kočnera co si měl objednat vraždu Kuciaka taky za vraždu nakonec neodsoudili, ne? Je to takový pěkný příklad toho, o čem se tu bavíme. Proto moc nechápu ty pohádky co tu Norbert vypráví.
Tak uvidíme. V tom případě je agrese i těch jeho pár facek za lži. :-) Ale jako je to jedno, já to jen tak zkouším, protože se nudím. I stojící hodiny ukazují dvakrát denně správný čas, tak třeba Norbert zvládne vyprodukovat něco zajímavého.
Nevím jestli sis toho všiml, ale za vraždu se u nás nedává provaz, ani automaticky doživotí. Takže vrah jednou z vězení vyleze. A klidně si může jít nakoupit k tobě do obchodu. A pochopitelně zdaleka nemusí jít jen o vraha. Klidně k tobě může přijít nakoupit tvůj bývalý spolužák, který Ti celou základku dělal ze života peklo, nebo kdokoliv podobný, koho z nějakého důvodu nemusíš mít rád. Pořád to bude diskriminace za kterou mám být potrestán, když ho odmítnu obsloužit?

Ale klidně se místo slušné diskuze a argumentování ztrapňuj dál, aspoň to člověka takhle o víkendu pobaví. Ještě že nejsem jako ty, mohl bych si zajet do Spišské a dát ti těch pár facek, byla by to jen obrana vůči těm tvým nadávkám :-).
A i váhové často z vězení jednou vylezou. Hlavně že nadáváš ostatním do blbů a sám tu plácáš takového hovadiny :-D
Jasně, protože státní spravedlnost je naprosto dokonalá, a k žádnými chybám nikdy nedochází. Ha ha
Jinými slovy, Ano. i když je to vrah, a vím to (třeba jsem tu vraždu přímo viděl, ale nějak se z toho vyvlíknul), nebo ho nemám rád z jakékoliv jiného důvodu,musím ho ve svém obchodě poslušně obsloužit. Protože rozhodnout se, co budu dělat se svým časem, penězi a majetkem je "nadprávo". Hezký no.

Tak hlavně, ze já jsem kretén, doufám že tu zase budeš někdy za chvíli brečet, jak ti někdo nadává. D
No jasně, protože on to asi bude všude vytrubovat, že si kupuje sekaček na vraždění. Nesmyslný je tvůj kec.
Takže co, musím podle Tebe vrahovi prodávat nástroje, které může použít na vraždění, nebo ne? Nebojje to diskriminace za kterou si zasloužím být potrestán?
Prijde nevinný člověk do obchodu, kde prodavaji sekacky na maso. On teda je nevinný, ale všichni si myslí, že je to masovy vrah, ale nebylo to prokazano, nicméně lidé mají přesto jasno. ... No majiteli obchodu se zda, ze by to fakt masovy vrah byt mohl a sekacek na maso mu neproda.
Je to i v tomto pripade diskriminace, ze toho pana neobslouzili? Je takové jednání v pořádku?
Sorry, asi už chápu jak jsi to myslel. Nemám pocit, že by to ovšem nějaké významné množství lidí takto zjednodušovalo. I když máš vysoké časové preference a místo utrácení a chlastání v hospodách se poctivě učíš, neznámená to automaticky, že bys to nemohl skončit chudý.
Sorry jako. Asi vnímám rozdíl mezi tím kdy napíšeš že ti vadí koncept něčeho a že ti vadí nějaké obskurní vyjádření kohosi kdysi.
Já nic nemlátím, proboha, je se normálně ptám, odkud to teda máš a komu co vyvracíš.
Já si teď ten Urzův článek, ze kterého Szaszián cituje, četl. Rozhodně tam nic takového nepíše. Tak by mě zajímalo, kde jsi na to přišel nebo proč zase mlátíš slaměného panáka.
On snad někdo tvrdí, že z toho má něco takového automaticky plynout?
bylo, už není. Nesouhlas se dá odebat, nebo jej můžou osatní přehlasovat
Nevím proč úplně. Jen to nejsou dva měsíce ale 15 dnů.
Tak jestli to chápu správně, tak pokud to nebylo úmyslně, tak je to do 15 dnů od upozornění. Ale jako ideální to není, to máš pravdu. Jinak to co popisuješ ty, je podle mě, právě to úmyslné nevyplácení. Neúmyslné to je, když se účetní uklikne a pošle to špatně nebo tak podobně.
Ty tu taky občas meleš strašný kraviny Lojzo. Na vyvraceni toho tvého nesmyslu mi stačilo tak 10 vteřin. https://www.pravoprovsechny.cz/clanky/okamzite-zruseni-pracovniho-pomeru-ze-strany-zamestnance-v-pripade-nevyplaceni-mzdy-ci-platu/ 15 dnů od úmyslného nevyplaceni můžeš okamžitě skončit.
Našel jsem na tohle téma zpracovanou diplomku, https://is.muni.cz/th/210217/pravf_m/?lang=en jen ji ještě nemám úplně prostudovanou. Nicméně, na některých místech to asi docela fungovalo.
Tak to nechápu ani já.
logo Urza.cz
kapky