Komentář 81931
» odpovědět «
Autor: v6ak
Čas: 2022-06-16 11:31:58
[↑]
Web: https://v6ak.com
Mail: cz.urza v doméně reg.v6ak.com
2. Já tu taky nechci žádnou totalitu. Nicméně nejsem přesvědčen, že rozšíření manželství k tomu povede, nebo že by to z tohoto hlediska bylo horší než přiblížení registrovaného partnerství a manželství. Ono to může být i naopak – čím déle tomu budeme vzdorovat, tím radikálnější zastánci se objeví. Kdyby nikomu z LGBT stát neházel klacky pod nohy z nikdo by neměl důvod se radikalizovat.
5. Já si netroufnou generalizovat. Hádám, že různí aktivisté mohou mít různé motivace. A rozšíření registrovaného partnerství pro ně dost možná bude většinou second best. Ale kdo by šel do vyjednávání rovnou se second best?
6. Psal jsem důvody. Pokud je v tom videu někde protiargument, tak teď zrovna si žádné video pouštět nemůžu.
5. Já si netroufnou generalizovat. Hádám, že různí aktivisté mohou mít různé motivace. A rozšíření registrovaného partnerství pro ně dost možná bude většinou second best. Ale kdo by šel do vyjednávání rovnou se second best?
6. Psal jsem důvody. Pokud je v tom videu někde protiargument, tak teď zrovna si žádné video pouštět nemůžu.