Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 125)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Ehm...a na to jsi prisel jak?
Vzdyt zrovna u te Francie je to PRESNE NAOPAK :-O
A na tohle jsi prosim te prisel jak?
To je tvoje naprosta neznalost, nebo jen trolis?
Pockej pockej...v demokraciich snad maji hlasovaci pravo VSICHNI? A kde prosim? To je mi nejaka novinka, o tom vubec nic nevim...
Nic, spi dal..
Jako obvykle, lzes
Hmm, nedostatecne jsem zduraznil slovo "nekoho".
Nejde o to, zda "nekoho", ale slo mi konkretne o homosexualy.
A jinak chapu to spravne, ze vety "Homosexuáli sú diskriminovaní? Teda v muslimských štátoch áno, ale to nie sú demokracie ale monarchie alebo diktatúry." jsi nepsal ty, je to tak?
Ne, nenasel jsem demokraticky stat, kde nekoho diskriminuji. Ty nejak jako obvykle netusis, o cem sam pises.
Ty jsi zacal psat o homosexualech. To je konkretni vec, ne "nekde neco". Ty jsi napsal homosexualove, ja ti napsal stat, se kterym shodou okolnosti ten tvuj i muj sousedi. To je uz docela blizko, nemyslis?
A co do toho seres ancap? Ty jsi neco rekl, rekl jsi to o DEMOKRATICKYCH statech....
Az se budem bavit o ancapu, tak muzeme resit ancap. Ted jsme resili demokraticky stat Polsko.
A jak je videt, tak demokracie NIJAK nezabranuje tomu, aby v ni byla nejaka skupina osob diskriminovana.
Jak je to jen mozne? Nebude to trebas tak, ze Polsko tedy neni demokraticke?
Protoze jestli je, tak je beze vsi pochybnosti prokazano, ze i ve stredni Evrope jsou bezne demokraticke staty, ktere diskriminuji nejake skupiny osob.
A co teprve dale od stredu Evropy, ze...
Tak mi povez, JAK JE TO MOZNE, ze v demokratickem state nekoho diskriminuji, a proc teda vycitas jinym, ze by nekoho mohli diskriminovat, kdyz ty tve oblibene demokraticke staty delaji TO SAME?
Kdyz ono tohle spolu nesouvisi imho vubec nijak, nedokazu najit vubec zadny spojovaci moment, to je uplne jak kdybych se zeptal, co si das k obedu, a ty bys rekl, ze hvezdy jsou hodne vzdalene :-D
Aha uz to chapu.
Ty naznacis, ze v demokratickych statech homosexualove nejsou diskriminovani.
Kdyz ti na to namitnu, ze v nekterych ano, tak mi reknes, ze prece v ancapu si muzu na svuj pozemek pustit, pouze koho chci.
No, to dava logiku....to spolu souvisi, uplne jasne.
Teda...
Coze?
Jak to spolu souvisi?
Tak proč jsi o tom psal?
Oni tam maji ancap?:-O
Ja jen ze tam docela dost diskriminuji homosexualy....
Beres Polsko jako demokracii?
Rock skoncil ?:-O To jsem si uplne nevsiml teda
Asi je otazka, co si kdo predstavuje pod pojmem rock, respektive jestli ty to neberes tak, ze skoncila nejaka jeho konkretni podmnozina. To by bylo mozne pak...
Nemyslim si, ze aby vzniklo zcela svobodne a nezavisle umelecke dilo, musi jit o nejakou vzpouru proti normam. Proc by tomu tak melo byt?
Svobodne a nezavisle umelecke dilo si predstavuji tak, ze autor ma v hlave nejakou vizi, a tu realizuje. A je zcela jedno, jestli se vejde do nejake skatulky nejakych norem, ci ne. Autora tohle vubec nezajima. chce neco vytvorit a nezajima ho, co si o tom kdo mysli a jestli je to zrovna v mode, ci nikoliv.
Ehm...mas tam chybu.
vaznou prekazkou to je nekdy, pro nejake druhy umeni.
Nikoliv vzdy pro vsechny.
Ostatne, spousta umeleckych del vznikla prave tak, ze autor necitil zadne prekazky a plne realizoval svoji vizi, at uz to bylo cokoliv, bez ohledu na to, co si o te veci zrovna myslela vetsinova spolecnost.
Coz neni pravda, viz moje odpoved vyse.
Aaaa, makrela #2
Mluvi se tu o nem stale dokola, Mlho...
Je to ten bod, ze "je neprijatelne na nekoho pouzivat utocne nasili", do cehoz spada i "je neprijatelne nekomu nasilim brat jeho majetek"
A ano, tento jeden jediny bod, ktery je v ancapu nadrazeny vsemu dalsimu, skutecne omezuje volny trh.
Jediny "system", kde by volny trh byl zcela bez omezeni je imho cista anarchie, ale ani tam si tim nejsem zcela jisty, ale nejspise ano.
Chyba je v tom, ze ti tam jeden bod chybi, ten ktery je temto bodum NADRAZEN.
Je zcela proti principum ancapu, aby se nekomu nasilim bral majetek.
Takze je uplne jedno, jestli je ancap dobry ci spatny. Pokud vetsina lidi chce, aby se nekomu bral majetek, neni to proste ancap jiz z definice toho, co to ancap je.
Ale chapu, na tebe je to prilis slozite.
Bych ti tu nasel jednoho kamarada...byste si rozumneli.
Branilo by jim v tom presvedceni, ktere jim umoznilo, aby vubec vznikl ancap.
Pokud by v ancapu byla vetsina lidi, co by chtela okradat jine lidi, ancap by proste zanikl a vzniklo by neco zcela jineho.
No, a mozna si daval i kafe k snidani....
Skutecne? tak nas pouc, jak to tedy bylo doopravdy....
No, to, ze demokraticky zvoleny clovek se nasledne muze stat diktatorem po urcite dobe, co je ve funkci, je opravdu TAAAAAK SLOZITE na pochopeni...
Akorat ze vubec :-D
Makrelo
On tohle nikdy nepochopi.... IQ zmrzle makrely no
Ok, makrelo
No jiste, a beruska neni barg!!! Nezapominej na to!!!
Aneb, ja neco reknu, a ty mi vyctes neco, CO JSEM DO PICE NIKDY NEREKL!!!!!
TY hovado nekulturni, ja nikdy nerekl, ze diktator byl zvoleny za diktatora. Proc to tu vubec pises, kdyz to NIKDO nerekl????
Ty jses fazne nemocny, jinak si to neumim vysvetlit.
Pokud nedokazes pochopit, ze nejaky clovek, jako trebas Hitler, byl NEJPRVE zvolen ZCELA V SOULADU S DEMOKRACII, v DEMOKRATICKYCH VOLBACH, pak nejakou dobu byl STANDARDNI DEMOKRATICKY POLITIK, jakych dneska okolo sebe vidime mraky, a TEPRVE POTOM, PO NEJAKE DOBE se stal diktatorem, a to, ze se stal diktatorem, bylo umozneno JEN A POUZE TIM, ZE BYL DEMOKRATICKY ZVOLEN, tak mas fakt IQ zmrzle makrely.
To vis, ucil jsem se u nejlepsiho v oboru...
jinak, CO PRESNE bych mel povedet?
Promin, ale jestli jsi nikdy neslysel o takovych tech vecech, ze tam vojaci omylem pozabijeli celou svatbu, protoze si to spletli s teroristama a podobne, tak .... tak ok, kazdy nesleduje vsechno, ja take nevim spoustu veci. Ale proste kdyz te nekdo navede na tu cestu, aby sis o tom neco zjistil, zkus se zamyslet, jestli to nedela trebas proto, ze skutecne takove veci, ktere si mas zjistit, existuji, jsou bezne na netu, a kdyz se jen malicicicicicicicicicko budes snazit, tak je naleznes.
Me je opravdu TRAPNE, napsat do Googlu par slov a hodit ti sem odkazy, co to najde. Protoze mi prijde, ze kazdy, kdo ma vyssi IQ nez zmrzla makrela, tak to dokaze udelat sam.
Aaaaaa, koukam dalsi vec, kterou by sis mel dostudovat.
Ale pozor, radsi nedelej a napis, ze to jsou vsechno jenom domnenky a nic takove se nestalo a taK. Tim vse zachranis a nebudes muset delat, ze mas i jen malicko rozumu a ze bys neco nekdy zjistil, nedej boze pochopil.
Tak pozor na to....silene by to ublizilo tve reputaci
Jiste, diktator nemohl nekdy na zacatku byt zvolen demokraticky. A kazdy diktator, do jednoho, hned ze zacatku diktatoroval. Neni mozne, ze by to byl normalni bezny politik a diktator se z nej stal az nekdy v prubehu toho, co byl dlooooouho v politice.
Ne, to neni mozne, nic takoveho neexistuje.
Ja jsem nekdy rekl, ze Sasian je HULVAT? COZE?
Ty zase dokazujes, ze meles picoviny uplne z cesty.
A ani podle bagru. A co je horší, ani podle berušky se to nepozná.
A to o je dulezite
logo Urza.cz
kapky