Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 126)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Jezisi promiň, já jsem ještě zapomněl na jednoho pána, co v tom hraje hlavní roli. Omlouvám se, samozřejmě nejvíce se v tom angažuje ten Japonec, pan Samo Seto
Ty kokote, už jsem ti to psal opakovaně, napíšu to znova, aby to i debil jako tu pochopil.
Já si nepletu argumenty a vulgarismy.
Když chci použít argument, používá ju argument, když chci použít vulgarismus, použijí vulgarismus. Rozhodně si ty vypatlance nepletu.
Presne tak. Prijde pan Realita a ten to rozhodne.
Jak jinak.
Nauc se chovat, zmrde, a pak muzem spolu diskutovat. Nauc se diskutovat, nauc se chovat k ostatnim a pak se vrat.
Do te doby, jak jsem napsal - tahni do pici. Jedinej, kdo je zvedavej na tohle tvoje chovani, je tvoje mama, tak si to bez resit s ni.
Ty zmrde, úkoluj si svoji mámu laskavě...když nejseš schopnej dám odpovědět na žádnou otázku, tak táhni do piči, nehodlám se bavit se xmrdem, kterej je schopnej říct, že neeer vždy za kašel může nemoc. Jasně ty zmrdene vzdy... ale v drtivém procentu propadu ano. A dobře to víš, takže až budeš chtít normálně diskutovat, tak mužem, ale tohle co ty předvádís, to si fakt zkoušek na svoji mámu a ne na me
Pokud výška 180cm nevyžaduje příčinu, proč ji vyžaduje rýma? He?
ze stejneho duvodu, jako popis osoby "kaslajici" vyzaduje neco, co zpusobuje kasel, ty demente.
Jdu spat, protoze ty mi stejne neodpovis
muzes proste odpovedet na otazku?
existuje zapal plic, jakozto nemoc? ano/ne?
ptam se proto, ze tim, co tvrdis, vlastne tvrdis, ze neexistuji nemoci.
muzes proste odpovedet na otazku?
existuje zapal plic, jakozto nemoc? ano/ne?
Jiz jsem ti to napsal.
existuje zapal plic jakozto nemoc?
ano/ne?
negramotnost je popis. stejne jako muzeme o nekom rict, ze je "hnedy" ci "180 cm vysoky"
Autismus je "porucha mozku", "nemoc". stejne jako "zapal plic".
Je mi to az trapne ti to takhle muset psat.
Jedine snad, ze by neexistoval "zapal plic" jakozto nemoc. Existuje? ano / ne
neni to stejny logicky vztah.
Je to ZCELA JINY vztah.
Ptal jsem se, jestli existuje zapal plic. Existuje? ano / ne
Ty, ty 2 veci spolu NIJAK nesouvisi.
Nebo mi snad chces rict, ze neexistuje "zapal plic"?
Tak schvalne...existuje "zapal plic", ktery zpusobuje osklive veci, nekdy i smrt? ano/ne?
ne
ovsem nechapu, jak to s tim souvisi
1. No, jestli se chces tocit na tom, jestli "porucha autistickeho spektra" je neco jineho nez "autismus", tak muzes no...
Jinak nemas pravdu
di do prdele debile. Jake domnenky? Co mi to zase vkladas do ust?
Takze si dohledej laskave fakta, proc tak kdo sel valcit a co bylo cilem. Dohledej si, co rikal napriklad americky prezident.
A az si to dohledas, budes zase o neco chytrejsi a budes vedet, ze tam rozhodne nesli branit, aby se Taliban nedostal zpet k moci.
PUVODNE.
Jooo, potom, kdyz uz tam byli nejaky ten patek, tak se najednou zacaly veci menit. Ale zjisti si, proc tam sli puvodne a jake byly cile.
to uz jsme resili mnohokrat a odmitl jsi cokoliv uznat, tak to asi nema znovu cenu.
Jinak napriklad existuje "zapal plic" a ten neco zpusobuje.
Pritom "zapal plic" je jen nejake pojmenovani pro nejake stavy z plicich, ktere zpusobuji nejake viry ci bakterie ci kyho certa.
"autismus" je jen nejake pojmenovani pro nejake stavy v mozku, ktere zpusobuje nevim presne co, protoze na to nejsem odbornik.
Ve finale "zapal plic" = nemoc plic
"autismus" = nemoc mozku
A zjistit si to sam, to si neumis?
Jezisi, uz je tu zas.
Btw, pokud si urcis zpusob diagnostiky tak, jak potrebujes, vyjde ti to, co potrebujes.
Autismus take napriklad nejde zjistit molekularnim rozborem stolice matky cloveka, kteremu mame diagnostikovat autismus. Hle, autismus neexistuje, a dokaz ze ano, ted jsem ti zcela jasne napsal, ze nejde diagnostikovat!!!!
Tvl
Njn...pisu vzdycky behem par sekund a nejak to po sobe ani nekontroluju :-)
No, dodavas informace, ktere jsou s temito lidmi zcela v rozporu.
Tak asi musis vedet neco, co oni sami nevedi....
Jak jinak si to vysvetlit?
Aaa, koukam, ze vis vic, nez nam prezidenti USA a podobni lide, co o tech vojacich v Avganistanu rozhodovali.
WOW, ty jses tak mocny, ze vis vic, nez nejmocnejsi lide na svete.
Gratuluji!!!
Ja trebas takove lidi znam, rikaji si poslanci...Pravda, je to par let, co jsem to sledoval, ale mel jsem v okruhu svych znamych nekoho, kdo by si i byl byval zaplatil nejaky nadstandard, ale bylo mu receno, ze to neni mozne, pac je to zakazane.
Kez by to bylo alespon tak, jak rikas, tedy ze kdo chce, mohl by si priplatit, za co by chtel.
Jojo, cetl jsem na to nejake studie :-) Ze nejvice genu rozsiri nikoliv nejsilnejsi pes, ale spise "nejdrzejsi" / "nejvychcanejsi" :-)
Jen me to tehdy zaujalo, protoze to jde proti tomu, "co se bezne rika" :-)
coz je ve skutecnosti davno vyvracene. Ne, silnejnsi pes typicky nemrda.
znacne mnozstvi lidi to tak bere.
A ja bysem bagr neoznacoval za berusku
No vidis, a zase se pletes :-D :-D
Coz bude tim, ze nejses schopny pochopit takove veci, jako je pricina - dusledek, logicka struktura vety a podobne
To je docela sranda :-)
Takze mensi mafie se holt musi spojit s vetsi mafii, jinak by byla v prdeli :-))
Ehmmm...chapu, ze o tom nic nevis...tak te poucim.
Co se tyce valky proti teorrismu, tak samotne cile teto valky byly naplnene uz pred mnoha a mnoha lety. Od te doby tam ty armady byly, protoze....protoze tam byly. Rozhodne ne proto, ze by nejak valcili s terorismem.
Imho kdyz uz se tam valcilo, melo se prestat nekdy v okamziku, kdy byl dopaden Usama...
S tou posledni vetou. Ono to tak nebere znacne mnozstvi lidi
No, ja s tim nesouhlasim, ze by tomu tak bylo
logo Urza.cz
kapky