Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis2 (strana 22)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Pro ankapisty jo? Ja jen ze o kofeinu se to píše hned v prvním odstavci na Wikipedii. Ankapisticke spiknutí? Nebo chceš zpochybňovat ze je kofein návykový stimulant cns? A jistě i o cukru se části hovoří jako o droze, vzhledem k tomu jaké má účinky a ze jsou na nej lidé taky navyklí. Ale zase to je výživvove téma , s ankapem to nemá nic moc společného. Fakt je ze i ohledně cukru se v různých státech uvažuje o různě omezování, podobně jako je tomu u různých legálních drog
Nežvaň a dodělávej resty.
Od tebe často slýcháváme ze něco uděláš. Často i v nejakem určeném časovém horizontu. A pak se nic nestane. Dává to smysl? Ne. Jsi blbec?
Odpověď: Jsi
Téma je tvoje nepravdivé obviněni ze lži a plácání nesmyslu. Ako obvykle se jen vymlouváš.
Říkám, jako obvykle. Nechápeš psány text. Prvně ze průměrný etatista, teď ze to má být většina. Přitom text nic takového nespecifikuje v tomto případě . Proste lidi. No a lidi co kouři a chlastají přestože ví ze jim to škodí existují a rozhodne jich není ani zanedbatelně málo. Není tu o čem se hádat. Jen ty si proste nemůžeš pomoct
Klamstvo které sis zase vymyslel. Zase nechápeš psány text. Ohledně ignorance autor píše obecně o lidech bez nějakého upřesnění. Mas pocit ze zadní takoví lidé neexistují?
Tvoje žvanění tady nemá nikdy žádný smysl. A úkoly se ti zatím jen hromadí.
Ja sleduju par skupin na fb kde lidé řeší různé problémy ve školách. Můžeš se poptat o radu tam. Nicméně z toho co tam čtu mám pocit místo nějakého boje se školou je částo jednodušší přesunout dítě jinam. Nemusí to být nutné soukromá škola nebo domácí výuka, ale i to jsou validni a bohudíky možné alternativy u nás.
O nějakých systémových změnách tu můžeme zvanit, ale to dceři nepomůže
Nemyslím si. Nicméně to ničemu nevadí. Společnost to tak chce, je to v souladu s demokraticky schválenými zákony, takže je to v pořádku.
Za posledních několik měsíců si nám nasliboval nějaké důkazy (Do dvou dnů), 3 články a všichni napjatě čekáme na úspěšnou ústavní žalobu. Dal sis aspoň Novoroční předsevzetí ze se něčeho z toho letos dočkáme?
Captcha mě tu sere taky a už jsem si na to kdysi stěžoval. Normálně ji musím pro schválení vyplnit jednou až dvakrát. A když jsem se zkoušel připojovat přes VPN nebo rovnou tor tak to bylo úplně nepoužitelné, to ji to po ne chtělo klidně 10x.
No zjevně mám. Myslel jsem si ze rozumět jednoduchému textu je docela standardní skill. Ale co jsem narazil na tebe jsem zjistil, ze to zjevně muže být pro někoho nepřekonatelně náročné.
U tebe zjevně jak po celý rok tak na Nový Rok. Na tom ze proste nejsi schopný pochopit význam jednoduchých vět se už asi nikdy nic nezmění.
Vůbec jsem nepočítal s tím, že by taková myšlenka, jako ze mezi autisty co nefandí ankapu budou i tací, co fandí kde jakým zvěrstvům včetně těch rudých, byla na tebe moc složitá. Fakt ne :-D.

Jiste. Po splnění podmínek dodám coby dup.
Žvásty
Kde si mi dal svůj citát, pár příspěvků výš: "Ak tí autisti nefandia ankapu tak nie :-)" Byla to odpověd na otázku zda představují autisti ohrožení. Pišeš že množina autistů co nefandí ankapu nepředstavuje ohrožení, tedy doslova směřuje na lidi mimo ankapisty. Že množina autistů fandící ankapu jsou ohrožení, to by byl jiný výrok s odlišným vyznamem.

Ok proberu se tvým hnojem a citát o Stalinovi doložím a klidně se ti pak omluvím. Nicměně nebudu zbytečně marnit čas jen tak. Počkám až ty doložíš nesmysly o mě nebo se omluvíš: že neplatím daně, kde tvrdím že 1+1=3 a že neplatím daně jak mám. A to jsou jen vybrané kecy z poslední doby které bys možná mohl pochopit.
Tam kde si to psal. Nemám důvod si vymýšlet,. A taky nemám důvod se znova prohrabávat tvým hnojem a dohledat ti znova přesný odkaz, rozhodne ne dokud sám nezačneš svoje nesmysly dokládat. Navíc už jsem ti ho několikrát psal.

Dal si mi citát který naopak mluví o množině autistů co nejsou ankapisti.
Ty si natvrdly ze to ani není možný. Psal jsi ze si Stalin jen bral co mu patřilo. To je to co ti tu neustále připomínám Takže zase jedinej kdo tu překrucuje ses ty. No nepatřilo mu to, to sis zase sám potvrdil teď.

Tvoje konstatování bylo napsáno jinak. Zase se překrucuješ :-D. Proč bych to dělal ja když to zvládneš v pohodě sám? Až si ten svůj původní vyrok nakreslíš, ale tak aby mu ty nakreslené množiny doslova odpovídaly, tak se vrať.
Ty jsi cely svoje žvanění začal tím ze jsi o mě napsal úplnou hovadinu, tak si nech tohle nesmyslné vyplakavaní.
Ty jsi napsal ze když na začátku ww2 stalin zaútočil na západ (Pobaltí, Polsko, Finsko), tak si JEN bral co mu patřilo. Kontext byla debata o tom začátku ww2 a agresorech a jejich zvěrstvech. Ze je to stejně cele hovadina sis teď sám potvrdil, ani si nebral nic co mu kdysi patřilo, v době kdy tahle území Rusko ovládalo on nevládl. Tak co bych si měl vymýšlet?

Plyne. Nakresli si to jako Venův diagram, třeba ti to pak dojde
To ze Stalin v době kdy Rusko ovládalo tato území nevládl jen potvrzuje jaky hovadiny meleš. Důkaz je tvůj výrok který uvádím. Nemám potřebu mrhat časem na hledání nějakých dalších důkazu, zvlášť když naše mezisváteční diskuze začala další hovadinou kterou sis o mě vymyslel a tvým následným trapným osobním útokem když jsem te na to upozornil.

Z citovaného výroku plyne co jsem napsal. Tam žádné překrucování není.
Tvůj kec o Stalinovi tam je , ten s “jen” , dohledej si ho mezi svými texty sám když si ho i přesto ze se o něm poměrně pravidelně bavíme nepamatuješ.
A o autistech si to takto nenapsal. Překrucuješ i sám sebe. Z toho co jsi napsal plyne to co jsem popsal ja.
Točím se na tom co sám píšeš , jen to zjevně nechápeš. Materiálu dodáváš dost, nemám důvod mrhat energíí na to abych si vymýšlel.
Jsi jako zasekla gramofonová deska. Zkus nějaké argumenty , jestli víš co to je
Ano, na tom krásné demonstruješ neschopnost chápat psány text. A už jsem ti to docela jasné vysvětlil, jen tys to ignoroval, jako obvykle. Ale proč ti to nepripomenout, jako obvykle jsem ti to připomenul v kontextu tvých podobně nechutnych zvástů. Taky proto jsi tam asi z diskuze utekl. https://stoky.urza.cz/texty/musi-lide-v-kapitalismu-pracovat-2534#comment94507
Například by to bylo, kdybych to dělal. V tvém případě je to ovšem jen výmluva kterou zakrýváš neschopnost porozumět i vlastnímu textu.
Douc se co je argumentační faul. Pak se vrat do první třídy ať tě naučí číst . A pak se vrať diskutovat.
Už jsem ti to minimálně jednou detailně vysvětloval. Jen opakovaně demonstruješ ze nechápeš vlastni text, jakož i teď.
To už v historii fakt hledat nebudu, řešil jsem to s tebou už několikrát.

Přečti si co si napsal prosím tě. Jeslti zase nechápeš ani vlastni text, a to fakt nemůžu.
A co bych měl vidět na tvých komentářích? Hloupé osobní útoky? Jo ty tam vidím
Ne. Řeč byla o tom ze Stalina objajuješ, což je pravda a že ti neva lidi, konkrétně autisti, co jemu nebo různým jiným zvěrstvům fandí, což je taky pravda.
Však sebe tam vidím. Ale ty jsi mluvil o nějakém blbci či co. Toho tam ovšem žádného nevidím.
Kde?
Toho vidím spoustu v tvých textech, ano. A co ja s tím?
logo Urza.cz
kapky