Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis2 (strana 23)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
To jsi šikovný ze chápeš jak funguje zrcadlo. Ja mám z optiky dokonce úspěšně složenou zkoušku na VŠ. Ale optika s tvými argumentuprostými útoky, diskuzními fauly a jiným plácáním hovadin moc nesouvisí.
Jaky faul ty blouznivče. Připomínat co píšeš, to není žádný faul. A ani tvoje nadávky to nezmění.
Ne. Ale fakt nemusíš zase demonstrovat svoji neschopnost chápat jednoduché věty a souvětí. A snažit se z toho souvětí vytrhnout jen tu první větu a cely význam ignorovat, to je faul trapný i na tebe.
Tak jsme si zase připomněli, ze fandit Stalinovi a všem možným rudým a jiným zvěrstvům to ti neva. Jen když fandí ankapu. Díky, on by se to tvoje obhajování Stalina mohlo časem zase zapomenout.
Tím ze na svoje nesmysly navršíš podobné argumentační fauly, tím z nich nesmysly býti nepřestanou.
Stačí ti plácat nesmysly, to jsem si všiml.
Je fakt zábavné, jak neumíš pochopit jednoduchou větu. Holt ani trollit nezvládneš, aby to mělo aspoň nějakou úroveň.
Ty to taky chceš aplikovat na celém území co prohlašuješ za svoje bez ohledu na vůli lidi. Rozdíl je v tom ze na to v prvé řadě nemáš sílu, pak ze to tvoje území je menší ale na druhou stranu v něm chceš vládnout mnohem tvrději. Nic víc, nic méně.
Ze tam nevidím tebe jsem ti potvrdil už předtím. Teď jsem potvrdil ze tam nevidím ani žádného jiného blbce. Ale to je s tebou furt dokola, kdybys chápal psány text mohl bys relevantně argumentovat, místo plácání hovadin a trollení. Ze ho nechápeš ani při plácání hovadin a trollení, to už je asi jedno.
Žvásty
2. Jistě, tohle státům funguje velmi dobře.
Ráno jsem se díval a ne. Takže meleš hovadiny experimentálně ověřeno trolko.
No ve vlastním zrcadle tě bohudíky neuvidím. Takže zase meleš hovadiny trolko.
Žvásty
Blbec jako blbec
Žvásty
Jasně. Nemáš zač. Ale příště stačí abys kouknul do zrcadla, nemusíš se snažit číst.
Žvásty
Ja si nedovedu představit, ze bys uměl vyplodit něco jiného , než podobně trapné žvásty. Teda sorry, to není moje představivost, to je realita.
No ja pravě taky ne. Proto se divím , co za pomatenosti si do mě asi projektuješ.
Koukám ze si asi zase do ostatních projektuješ nějaké svoje pomatené představy.
Však my daně platíme. Kdybychom měli nějakou snadnou a vhodnou metodu jak se tomu vyhnout, věř ze bychom to udělali :-P.
Zase meleš hovadiny. Aspoň že přes svátky sis dal chvíli pokoj, ale mohl si to vydržet déle. Sad.
A tos’ ho ještě asi neslyšel, jak se vymlouvá a vyplakává, že je hrozné pomáhat na svůj úkor, když to ti ostatní okolo nedělají.
Spojení v mozku, další psychiatrický blábol, v mozku žádné myšlení neprobíhá. Přemýšlí osoba!!! :-D
Mám zkušenosti asi jako skoro každý akorát s alkoholem. A ten taky prokazatelně mení vědomí. Účinky jsou individuální nicméně určitě měřítelné a nejsou jen krátkodobé. Nemyslím že by uvolněnost nebo často agresivita byly věci co si někdo vsugeruje.
A budu hádat. Matěj Dovala? Předpokládám že je to Šaškův pseudonym, jsou pod ním publikovány starší texty na pismak.cz jeho specifickým stylem.
O mě se diskuze nevede.
Já jsem si to myslel, že zase jen žvaníš. Nicméně ještě ti dám do půlnoci čas na rozmyšlenou, pak nabídka padá. Zformuluj přesná kritéria. Nabízím 5000 Kč s tím že když vyhraji pošlu to třeba na Ligu lidských práv. Ti se také zabývaji nedobrovolnými psychiatrickymi hospitalizecemi, takže to pro tebe nebude čistá ztráta pokud jde o tvé cíle. Platba může proběhnout v třeba v BTC podle aktuálního kurzu aby byla zachována anonymita.
1.3. O co se jsi ochotný se vsadit,že nic takového jako menší ochota nechat magory kontrolovat psychiatry nenastane? Dejme tomu v následujícím roce nebo dvou. Popiš kritéria pro vyhodnocení a pojď s kůží na trh. Někoho obviňovat že je jedle a pak se vymlouvat, to zvládne každý. 5000 Kč? Basa Plzně? Máš jedinečnou příležitost si vydělat příspěvek na provoz antispsychiatrického hnutí, právníky apod.
Že by Šašek opravdu dělal něco i mimo žvanění na Stokách? :-D Překvapivé. Ještě tak bžilion dopisů a psychiatři se půjdou pást.
Zase halucinuješ. Opravdu, nech se vyšetřit.
https://www.asociacesds.cz/#seznam-svobodnych-a-demokratickych-skol
Co je na tom účelové jsem ti vysvětlil docela jasně. Nehodlám marnit další čas s někým kdo ignoruje co mu píšu a jen si furt dokola mele svoje.
A Nemám za to že by STH RŠ tyhle tři situace měla potřebu na tyto tři situace aplikovat různé definice hodnoty.
Takže hezké Vánoce. Aspoň přes ně si dej s tímhle podsouváním nesmyslů cizím lidem pokoj.
logo Urza.cz
kapky