Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele TaxationISTheft (strana 17)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-02-04 14:29:02 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: schován
btw, na cos reagoval, když jsi řekl "díky, to jsem moc rád" ?

Někdo ti něco řekl v hledišti :)

Kolem 34:20
Opět super přednáška, opět jsem to rozposlal všude možně (všem kamarádům na Skype/Wire) a sdílel na Twitteru :)

Jen maličkost - vyhýbej se slovu "jako"
"když nebude nikdo dávat hasičům, znamená to, že o to JAKO nikdo nemá zájem."
"Na trhu bych si vybral nějakou firmu a vybral bych si, jak bych to JAKOŽE platil a..."

#sorryjako
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-02-03 14:48:16 Titulek: Re: [↑]
Meaning "world ruler", "world wielder"

:D
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-02-03 14:47:34 Titulek: Re: [↑]
Mimochodem, Trump je DýDžej?
No nevím, jestli argument o Breivikovi a o pošukovi z Quebecu by byl funkční pro konvičkovce/okamurovce/ivčrn etc.

Myslím, že tady se dá hlavně poukázat na množství, protože
1) Breivik, 2) Terorista z Québecu = 2

U Islámu je skóre trochu vyšší

1) Vystřílení Charlie Hedbo, 2) Kamión v Nice, 3) Kamión v Berlíně, 4) Útoky v Bruselu 5) Útok v Gaybaru v USA 6) 11. září (pokud si to USA neshodilo samo). atd atd.

Nicméně hlavní viník všeho je stejně stát :) Kdo dává dávky imigrantům? Stát. Kdo jim ustupuje a nechává v rámci "tolerance" ohýbat zákony v jejich prospěch? Stát. Pokud islámobíjci volají na pomoc stát, chtějí léčit rakovinu rakovinou.
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-02-01 21:12:09 Titulek: Re: Zajímavá čtení [↑]
to první mi zajímavý nepřišlo:)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-30 13:28:57 Titulek: Re: [↑]
abyste

píše se abyste, ne "aby jste" :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-30 13:08:11 Titulek: Re: [↑]
já tu hlavně vidím samá sofismata
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-30 13:00:44 Titulek: Re: [↑]
?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-30 12:19:29 Titulek: Re: [↑]
Vnutil někdy kapitalista někomu nebezpečnou myšlenku?

Např. že nějaká rasa je nadřazená jiné nebo tak? Nebo že že je v pořádku užít násilí, když někdo odmítne odevzdávat výpalné?
Každou chvíli čtu nějaký rozhovor s nějakým odobrníkem, co má naprosto geniální plán, jak reformovat školství. Třeba jsem četl jeden s nějakou reportérkou, co navrhovala něco jako mediální gramotnost - čili nový předmět, který by učil o tom jak číst média, jak rozumět informacím atd. Pak jsem četl jinej, kde padlo, že by na školách měla být finanční gramotnost a mělo by se tam učit např. o tom, jak fungují úroky atd.

Jsou to sice moc pěkné centárlní plány, ale ignorují pořád ten stejný problém - že je chyba centrálně plánovat.
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-30 10:32:47 Titulek: Re: [↑]
A kterej kapitalista se mnou manipuluje a jak?:)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-28 13:57:12 Titulek: Re: [↑]
takže to máme:

argumentum ad hominem fallacy + strawman argument

Na to jen můžu dodat: MOVE TO SOMALIA

:)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-28 11:46:35 Titulek: Re: [↑]
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-28 11:23:26 Titulek: Re: [↑]
Jo no, AltRights tam dělají bordel a využívají toho, že na r/Anarcho_Capitalism není žádná cenzura a pravidla, takže ví, že jim nikdo nesmaže ty jejich Trump circlejerky, můžou všem nadávat "you are cuck" a mít antisemitské smýšlení (obvykle všechno, co nějak souvisí s (((židama))) dávají do trojítých závorek, takže pozor na věci jako jsou (((peníze))) nebo (((Rothbard))).

r/Libertarian už je úplně ztraceno. No hope.

GoldandBlack už mě taky párkrát šokovalo s nějakými těmi pro-Trump a pro-Democracy kecama.

atheism jsem opustil už tak před pěti lety :D

Obecně nejradši mám r/shitstatistssay, kde se citují nejšílenější hlášky etatistů a dávají na ně odkazy - perfektní pro pobavení.
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-28 10:28:31 Titulek: Re: [↑]
Bro, přečetl jsem celej tvůj blog a zírám

takže... ty jsi rothbardovec a ankap, ale nemáš rád Mises institut, protože tam nesouhlasí s myšlenkou, že některé národy a rasy jsou lepší, než jiné. Zdejší komunitu nazýváš levicovými libertariány a údajně ti za tvůj názor někteří nadávali formou emailů - really?

Nemáš rád Urzu a v jednom článku ho kritizuješ za to, že jen 180km/h v autě a pak si stěžuje, že má problémy s policii. A na tom byl založený celý tvůj kritický článek. Máš nějaký přímý důkaz, že jel 180km/h? Pokud ne, je to tvá domněnka a kritika založená na něčem, co sis vymyslel je teda dost kvalitní WTF.

Za třetí, trpíš extrémní nenávisti k osobě Martina Pánka, protože podle tebe podporuje islamizaci a imigranty. Trochu jsem zagooglil, ale nic takovýho jsem nenašel - můžeš vysvětlit? A stejně jako minule bych se rád zeptal, jestli si to nepleteš s tím druhým Pánkem.

To je vše :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 16:57:27 Titulek: Re: [↑]
že někdo reagoval na tvůj komentář někde na stokách

osobně bych ale vykřičníky nahradil dopisem, který ti doručí do domu dron a bude v něm stát "máš novou reakci na stokách"
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 16:39:53 Titulek: Re: [↑]
jmá bych doporučil nápis "máte novou zprávu"

font-color: red;
size: 78px;

To by mohlo pomoct :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 15:55:12 Titulek: Re: [↑]
aha, makes sense :)
jinak dva dotazy na stoky

proč je v názvu to [!!!] a proč každý články vychází dvě vteřiny po půlnoci?:D
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 14:05:51 Titulek: Re: [↑]
taky to podle mě demotivuje pracovat

zastánci tvrdí, že ne, že každý dostane jen 10 litrů (nebo kolik) a že je to motivuje si jít vydělat víc, protože s tím příjmem nevyžijí.

Hovno!

Pokud nějaká uklízečka třeba pracuje za 10 tisíc, tak je zvyklá na život s takovým příjmem. A pokud jí to někdo dá s tím, že nebude muset jezdit autobusem do vedlejšího města a může sedět doma a číst si časopis "Pestrý svět", tak pochopitelně pracovat nebude.

Argument "však ona by měla deset, ale protože člověk chce mít víc, tak by zároveň dělala tu uklízečku a měla by 20"

Jasnééé - deset jit před tím stačilo a teď jí to najednou stačit nebude a bude chtít víc, takže bude ochotna každý den stávat, jezdit 30km a dělat někde, zvláště když má třeba křečový žíly, všechno ji bolí... jasně, že ne, jasně, že si řekne "těch deset od státu mi stačí a fuck off"

Takže dojde i k úbytku pracujících. Takže nějaké množství pracujících bude platit ze svých výplat ZNP pro pracující i pro nepracující (jejichž počet se ještě zvýší, takže se sníží počet těch, co se na ZNP budou muset skládat).

Mnohem lepší by bylo zrušit daně a regulace, takže paní s křečovýma žílama si najde práci i někde blízko domova (protože si firmu bude moct založit každý, aniž by musel oběhávat úřady a mít živ. list, povolení od kraj. úřadu, stavební povolení, povolení od hygieny, od ČOI a já nevím, co všechno se dneska vyřizuje, aby člověk mohl mít třeba malou firmičku), bylo by těch firem víc a tím pádem větší výběr.

Plus žádné daně, takže by její plat mohl být vyšší (stát ji z platu nesebere).

Volný trh řeší problémy, ne nějaký posraný ZNP.
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 13:41:51 Titulek: Re: [↑]
sociální dávky dostává jen někdo (x)

nepodmíněný příjem by dostávali všichni (y)

takže by to stálo pochopitelně mnohem víc (x+y)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 12:47:16 Titulek: Re: [↑]
mně pár odpovědělo, že chtějí progresivní zdanění
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 11:02:00 Titulek: Re: Řihák změnil pohlaví [↑]
tak jako státní moci

lol
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 11:01:02 Titulek: Re: [↑]
*mi
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-27 11:00:45 Titulek: Re: [↑]
Žádný zastánce garantovaného příjmu mu neřekl, kde by stát bral každý měsíc 105 538 430 000 kč
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-26 17:30:04 Titulek: Re: Řihák změnil pohlaví [↑]
No, já jsem gay, takže klidně to může tady řešit po zbytek života :D
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-26 12:20:03 Titulek: Re: [↑]
(čili jinými slovy, hledej přímo v tom zákoně, ne nějaký výklady novinky.cz apod.)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-26 12:11:28 Titulek: Re: [↑]
to první bylo publikované 2010

to už se mohlo stokrát změnit

2015 už je taky pár let starý - zákony se mění každej rok a co platilo včera je už dneska jinak
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-25 13:56:51 Titulek: Re: [↑]
bohužel pod tím článek nelze přidávat komentáře bez registrace a registrovat se mi nechce, takže nemůžu autorovi ani napsat "move to Somalia"

ale aspoň tam nic o tom chemtrails není :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-01-25 13:42:17 Titulek: Re: [↑]
Lojzo, jestli máš pocit, že v článku můžeš něco přehlídnout, je nejvyšší čas tě seznámit s trickem jménem CTRL + F :)
logo Urza.cz
kapky