Komentář 123401
» odpovědět «
Autor: Vajo
Čas: 2026-02-04 13:58:37
[↑]
Web: neuveden
Mail: schován
To, že je článek z r.2021 ještě neznamená, že není aktuální! Dokazuje totiž, že ještě v tom roce EU diskriminovala jadernou energetiku. A v souvislosti s tím se v EU pozavíraly desítky provozuschopných elektráren! Pokud nejste diletant, tohle byste chápat mohl. A i když teď obrátili, ty důsledky se nedají dost dobře napravit, bude to trvat desetiletí a stát stovky miliard.
Pokud nejste soukmenovcem ekoaktivistů, omlouvám se vám upřímně. Jako grýndýlistu jsem vás tam automaticky přiřadil.
Já od začátku tvrdím pouze to, že přírodní procesy jsou tak složité, že je nikdo nedokáže poznat tak dokonale, aby mohl tvrdit, že rozumí Golfskému proudu, tornádům a tvrdit, o kolik desetin stupně se Země "globálně" oteplí za třicet let. Chcete po mně, abych dokázal, že vy nemáte důkazy? Když sem dáváte jen nepodložená tvrzení?
Pokud nejste soukmenovcem ekoaktivistů, omlouvám se vám upřímně. Jako grýndýlistu jsem vás tam automaticky přiřadil.
Já od začátku tvrdím pouze to, že přírodní procesy jsou tak složité, že je nikdo nedokáže poznat tak dokonale, aby mohl tvrdit, že rozumí Golfskému proudu, tornádům a tvrdit, o kolik desetin stupně se Země "globálně" oteplí za třicet let. Chcete po mně, abych dokázal, že vy nemáte důkazy? Když sem dáváte jen nepodložená tvrzení?