Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis (strana 29)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
To ne no. Ale já to dokážu pochopit a tedy vím že je to nesmysl
Ono je to skoro tautologie. On už tu jen trollí a tapetuje to tu nesmysly. Když nenapíše žádný argument, tak nemůže být ani logický, to dá rozum. Takže to lež není.
Tak těch jestli se mezi těmi tvými totálními hovadiny a strawmany nějaké relevantní objevily, tak se omlouvám. Asi jsem je přehlédl.
Zkusím vylučovací metodu - blábol o tom že tě tu cenzurují kvůli opozičním názorům (lež), že si tě někdo nemůže číst (lež), že je ankap nekonzistentní protože interpretuje svobodu jinak než ty (naprosto nesmyslná úvaha), že neregistrovaní ani nemůžou zjistit že se tu "cenzuruje" (lež, u každé diskuze se skrytými příspěvky je to napsané), brečení nad tím Ti tu Urza na svém soukromém serveru neposkytuje prostor podle tvých představ, překřikování se Lojzou... Vynechal jsem něco? Protože jsem na žádné zajímavé argumenty nenarazil.
Tys tu napsal nějaké logické argumenty? Kde prosím?
Na smích jsou hlavně tvoje neskutečně hloupé úvahy. S ankapem to nijak moc nesouvisí. Ale kdybych si měl dělat názor jen na základě těch tvých dementich keců, tak už jsem dávno největší ankap fanatik. Fakt Ti Urza neplatí?
:-D
Hlupáka ze sebe děláš, když rozpory mezi svoji a "ankapovou" interpretaci svobody označuješ za nekonzistenci ankapu.
Moct si určit pravidla na vlastním serveru není svoboda? To že si pod svobodou představuješ, že si můžeš na cizím serveru psát co chceš (což tady každopádně můžeš) a musí se to zobrazovat podle tvých představ nijak nesouvisí s ankapovými myšlenkami, takže tam žádná nekonzistence nevzniká.
Dostáváme se do bodu, když si myslím, že je lepší aby tvoje texty byly vidět a mohl ses ztrapňovat a dělat ze sebe hloupého maximálně veřejně.
Protože tam žádný skrytý příspěvek není (nebyl). Fakt jsi tak neskutečně hloupý?
To je úplně normální ukázka dobrovolnosti. Jseš na soukromém serveru, nemáš nejmenší právo si tu určovat pravidla. Blábolit si tu můžeš naprosto co chceš bez omezení a kdokoliv chce si to může přečíst. Tvoje brečení je fakt trapné.
Ty. Pod každou diskuzi je napsané, že některé příspěvky mohou být skryté. Každý se může zaregistrovat a zapnout si je,pokud má zájem. Leda že cilíš na tak hloupé lidi (což se tak zdá), že ani neumí číst. Ale to by ses nad svoji taktikou měl asi trochu zamyslet.
Můžou, lháři.
O tom pochybuji. Ale jako fungovalo by to :-)
Už ses dostatečně vyplakal?
Nelzi. Zaprvé se zdaleka neutajují jen "opoziční příspěvky" a zdaleka ne všechny. A za druhé to máš u každé diskuze napsáno. Tak jsme si připomněli proč s Tebou nemá absolutně žádnou cenu se bavit a proč je dobré, že Tě každý nemusí hned číst.
Proč by mělo být dobré nebo špatně, že se někdo nechá oblbnout nějakým podvodným sarlatánem?
Tak to musí vědět on, jeslti je chce číst a zapnout si to nebo ne. Já myslím, že tvoje prekřikování s Lojzou o to kdo je větší blb a diskuze stylem, ptejte se na co chce, ja na co chci odpovím, nikomu moc chybět nemůže.
Jak už jsem psal, je tu několik slušných oponentů, kterým se příspěvky (tolik) neskrývají. Takže jako obvykle jen hloupě blábolíš, a nevím proč by to musel každý číst, pokud nechce.
Tak v tom případě se Tě to nijak zvlášť netýká
Má to efekt, že Ty tvoje bláboly hned neuvidí každý kdo jsem přijde. A ten kdo je vidět nechce.
Je tu několik etatistů, kteří příspěvky schované nemají. Chyba bude asi někde jinde.
A viděl jsi na trhu, že bys musel povinně platit něco co nevyužíváš protože to za moc nestojí a znova platit kvalitnější konkurenci o kterou máš zájem?
Co je to taková "nekala konkurence"? Jakože poskytují lepší služby, které si musí lidi ještě zvlášť platit jo?
Tak já nemůžu za to, že se někdo nechá dobrovolně údajně "vykořisťovat". :-)
No a, ale můžeš z jejího území odejít, takže si tam dobrovolně, tedy to není, podle tebe, násilí.
A především, když můžeš odejít od zaměstnavatele dělat něco jiného, tak to děláš dobrovolně a nikdo tě o nic neobírá a nevykořisťuje Tě. Konečně jsi k tomu došel. Hurá
Když můžeš odjet z Palerma, ale neodejdes, tak jsi tam dobrovolně a vypalné mafii není násilí.
Tentokrát to bylo jen asi 5 příspěvků aby Norbi zopakoval to co oponent tvrdí od začátku. To je ještě dobrý. Holt Urza umí diskutovat o něco líp no :-)
To se tak hovorově říká. Znamená to že nechápu proč mi to říkáš, protože je to jaksi samozřejmé a nic to na věci nemění.
Ne asi
A kdy začne dítě existovat? Pokud aktem početí, tak můžu říct, že se implicitní smlouva uzavírá zároveň s tím jak dítě začne existovat. Ne nutně předtím,kdy by vzniknout nemohla.
I on. Minimálně bude stále muset platit daň z nemovitosti.
Tak to je možná známka toho, že žádná objektivní hodnota práce neexistuje. Je to jen tvoje dogma.

A jaká dogmata bychom měli dokazovat? To jedno udjané o kterém jsi psal je jen tvůj strawman.
logo Urza.cz
kapky