Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 122)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
Ty me k tomu nutis tim, ze je pises
Ty jses tak omezenej, ze vubec nema cenu s tebou tyhle veci resit.
Boze, co sem vubec lezes diskutovat, kdyz nemas mentalni kapacitu pochopit alespon zakladni veci.
Akorat tu okradas o cas normalni lidi.
Jojo, nema to s tim nic spolecneho, az na to, ze sami odbornici na toto tema rikaji, ze to na tom je zalozene.
TY si fakt se Sasianem muzes podat ruku.
Pro me osobne to byl OBROVSKY problem "to snest".
Bez ironie, obrovsky.
Citil jsem se jako ve vezeni. A o odporu jsem uvazoval, ostatne ne nadarmo me ve druhaku vyhodili z prumyslovky za situace, kdy jsem mel nejakych 100+ neomluvenych hodin (nastesti, protoze jsem pak sel na vyrazne lepsi skolu, kde jsem se skutecne i neco malo naucil na praxi....ve skole samozrjeme temer vubec nic, klasicky)
Sam jsi psal, ze napriklad obchodnik vykoristuje zakaznika, protoze ma na zbozi marzi.
Pripadne, pokud budu napriklad instalater, rozhodne budu vykoristovat zakaznika, protoze si dam na material marzi.
To jsou tvoje slova, ne moje, ja si tohle nemyslim.
No prece z toho, co pro ne nekdo jiny udela zadarmo, to te nenapadlo?
Btw, ja ti jen pomahat, to ty tu porad basnis o tom, jak zisk je spatny. Tak si to klidne muzes zaridit bez zisku.
Ale evidentne spise proste vubec netusis, co chces...
Muzes mit klidne druzstvo na bazi komunismu, kdyz budes chtit...vsichni pro vsechny budou delat vsechno zadarmo, kdyz sezebes dost lidi, co do toho pujdou...
Zakaznika prece
Ja se ale ptal na tu celoplanetarne platnou, ne na tu v CR
Aha, a kde se to da sehnat k nahlednuti? Jde to nejak?
A napada me trebas USA. Oni maji take tuhle Listinu? A pokud ano, tak kde ji tam najdeme prosim?
Vzdycky
ahaaaaa, takze pokud se o necem duskutuje, nevnimane kontext, ale resime STRIKNE posledni text. Takze ja nemuzu reagovat na to, ze jsi predtim neco napsal...
No to by ledacos vysvetlovalo.
Asi to bude nejaka jazykova bariera, jinak si to neumim vysvetlit.

Ty rikas, ze nemam pravo do toho nutit ostatni nasilim, ja s tim souhlasim (tedy ze nemam pravo nikoho nutit nasilim), a ty se me nasledne zeptas, kdy jsem priznal, ze ankapisti chteji etatisty nutit do ancapu. Proc se me ptas, kdyz jsem ti predtim rekl, ze souhlasim s tim, ze je nutit nemaji? Ja jsem nic takoveho "nepriznal", protoze to tak neni, tak proc se me ptas, kdy jsem to priznal?
To nechapu
A nakonec napises "no prave", coz uz tuplem nedava smysl.
Predevsim muze pro nekoho delat neco uzitecneho, a tento mu za to zaplati...
Btw, komu presne tu ankapisti slibuji prosperitu? Nekomu konkretnimu? To se deje jo? fiiiha...
Tak mi teda vysvetli, jake to melo cely smysl :-D
WTF???
Sam jsi napsal toto: "No určite nebudem tvrdiť že tá potenciálna cukrárka je génius, keď má na strednej škole nezvládnuteľné problémy s učivom zo základky."

nebo to psal nekdo jinej za tebe?
A proc by musela byt zrovna genius????
je tvoje chyba, ze pises naproste nesmysly.
No to jiste neni.
Take neni bagr, napriklad.
Ani nebude srna
Nejspise nebude ani zizala.
Problem je, ze o nicem z toho jsme se nebavili, ze. Takze nechapu, proc to sem zacinas motat.
to co predvadis nedava nejmensi smysl
Aha, a to se tedy jedna o nejakou celosvetove univerzalni listinu?
Nebo se toleruje, ze kazdy ze statu, co tu listinu ma, ji ma jinou?
A co by se stalo, kdyby tamnejake body byyly v rozporu, myslim ze jeden stat by tam mel neco, co by mel jiny naopak, co by se pak urcilo, ktera je ta spravna?
A chapu to spravne tak, ze pokud nejaky stat nema tuhletu listinu, tak stale bude projev neschopnosti respektovat to, kdyz nekdo nemuze souhlasit s necim, co nejaky jiny stat ma v Listine?
Jasne, ty se nedopoustis relativizace pravdy, teda az na situace, kdyz to delas :-) Ty to totiz delas zcela bezne, ted to neni prvni, ani posledni pripad. Delal jsi to uz davno pred tim, a psal jsem ti to uz davno.
Zvlastni, ze.
TY si totiz pletes "pravdu" a "hodnoceni", napriklad. O tom ja ale vubec nemluvim.
Tak proč meleš o tom, že je hloupá a bla bla bla, když sám vidíš, že to vůbec nepotřebuje?
Btw, chápu té správné, že každý, kdo neumí počítat s vektorama, je hloupý?
Wtf???
Aha. Takže pokud nějaký stát nemá "listinu práv a svobod", tak tam už to neplatí a když někdo nesouhlasí s nějakými zákony, tak už nesouhlasit může a nemůžeme o něm říct, že nerespektuje druhé, je to tak?
A neodpověděl jsi na otázku, proč je to zrovna takto. Kdo určil, že zrovna existence či neexistence nějaké listiny je to, co určuje hranici.
Mimochodem, pokud bude nějaký stát, který tu listinu bude mít, ale přesto bude tíhnout například k diktatuře, tak dokud tu listinu má, tak se to bere, že je to ok?
Jo, přesně tohle relativizování pravdy úplně nesnáším a dělaj to podle mě zmrdi.
Protože zmrd z principu nepotřebuje svět, kde je pravda známá, protože by v něm nedokázal přežít někde "nahoře". Protože by se ukázalo, že je to prostě jen zmrd, že krásné zváni, ale neví o tom nic ... A tak tito lidé říkají, že pravdu můžou mít obě strany sporu... Ve skutečnosti je v drtivé většině případů pravda prostě jedna. To samé s morálkou, mimochodem....relativizování morálky je také oblíbená disciplína těchto lidi
Vzhledem k tomu, že se o tom tehdy psalo dokonce i v novinách.....ale jasné, vymýšlím si, celou dobu .
To je divne, o tom nic nevim, kde jsem to psal?
No, chapu. Ty si to ani neumis predstavit, respektive spise predstavit nechce.
A ja znova napisu, ze to, ze je neco mensinovy nazor jeste neni dukaz, ze to neni pravda.
Njn, to neznas...vis, jak se napriklad resi nevyresene kradeze? Kdyz umre nejaky bezdomovec, tak se rekne, ze to ukradl on, uz jsme ho skoro meli, ale pak umrel...
Coz je neco, co se napriklad v tom Liberci REALNE DELO.
Moji statistiku si vytvarim sam, moje vyhoda je, ze na ni nezavisi, kolik budu mit penez, ci jestli me vyhodej z prace, narozdil od tech policejnich. Takze nemam duvod lhat...
Chapu-li to tedy spravne, tak pokud nekdo pred par desitkama let neudal Zida, i kdyz mu to zakon narizoval, tak byl spatny clovek, protoze nerespektoval ty druhe lidi, co chteli, aby se Zidi udavali. Chapu to spravne?
A nebo se to tyka pouze NEKTERYCH statu, NEKTERYCH statnich zrizeni, pripadne NEKTERYCH zakonu?
A pokud ano, tak kterych presne a proc pouze jich, a ne nejakych jinych? KDO PRESNE urcil, ze ZROVNA TYTO jsou ty spravne, kde to tak je, a ty jine jsou spatne, kde to neplati?
Btw, to ani dnes neexistuje zadny zakon, se kterym bys nesouhlasil a tvrdil bys, ze tohle je spatne, i kdyz s tim evidentne ostatni souhlasi? Jako ze 100% zakonu je podle tebe spravnych?
ahaaaaaaa, dalsi, co si neumi predastavit konkurenci dalnice.
Tak to pak chapu.
logo Urza.cz
kapky