Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 128)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: neuveden
:-D :-D
Ty jses cukrousek :-D :-D
Clovek ti da konkretni priklad, vysvetli ti ho a ty napises, ze ON je nechapavy :-D :-D
No, jak uz jsem psal jinde, ty musis mit taaaaaak stastny zivot...Zadne problemy s tim, ze bys nejak chapal, co se okolo tebe deje, proste dokonaly hlupak, ktery je tak hloupy, ze si mysli, ze je nejchytrejsi na svete a hlupaci jsou vsichni okolo nej :-D
Na jednu stranu ti zavidim, na druhou bych takhle zit fakt nechtel :-(
Promin, nevim, jestli ti to nekdo uz rekl, ale jses hloupy clovek.
Jeste k tomu jses tak hloupy, ze nedokazes pochopit, o cem kdo mluvi.
Je proto velmi obtizne s tebou diskutovat.
Ale zkusim ti to vysvetlit.
Ja jsem reagoval na fakt, ze : Pokud si stat vezme tolik, ze uz mi nezbyde na to, abych si zaplatil neco lepsiho, tak se s tim musim spokojit. Na coz jsem se ptal, jestli je to super - tedy jestli je super to, ze stat bere tolik, ze uz mi nezbyva na lepsi a musim se spokojit s tim, co poskytuje stat.
Na to ty reknes, ze je super, ze stat poskytuje sluzby i tem, kteri by si to nemohli zaplatit.
Ale to prece spolu NIJAK nesouvisi. Ja se o tom VUBEC nebavim. To super byt muze, a nebo nemusi, ale hlavne je to UPLNE IRELEVANTNI vzhledem k tomu, co jsem rikal ja - totiz ze se mi nelibi, ze stat bere tolik, ze uz mi nezbyva na neco jineho, co bych chtel mnohem vice.
No...zlato...neni ono to se zlatem tak, ze za poslednichpar desitek let se zlato zhodnotilo nejen nasobne, ale spise dokonce radove?
Hodnota zlata neustale roste a jeste se nestalo, aby tomu tak nebylo...
Zkus si znovu procist to vlakno, jak sly vety za sebou.
To, co jsi napsal ty, nema NIC spolecneho s tim, co tam bylo napsano predtim.
Aha. Takze ty sice nevis nic konkretniho, ale vis jiste, ze jsem naivni.
No, nic, co bych od tebe necekal :-D
A ty sam ses take s nicim spatnym nesetkal...
Ale vis, ze ostatni se s tim setkavaji neustale, i kdyz vubec nevis o pripade, kdy by se s tim nekdo setkal :-D :-D :-D
V mnoha pripadech je nejlepsi pro me zaroven nejlepsi i pro ne. Ja jsem spokojeny, oni vydelaji...
Mnoho veci, ktere jsem si nechal poradit, si neumim predstavit, ze by mohly jit jeste nejak lepe.
barg a jablko...klasika.
O tom, co jsi ted napsal, VUBEC nebyla rec. Ani slovem.
A tak je to vzdycky.
Zajímavé....opravdu zajímavé. Musíš mít fakt zvláštni život. To já se třebas občas na něco ptám v obchodě, případně u lékaře, případně když potřebuju zajistit nějakou službu ...
A nebo nikdo neklame a tobe se to celou dobu jen zda...
Btw, klasicky jsi neodpovedel na otazku
Aha.
Pokud nekomu prijde super, ze musi vyuzivat neco, co neni nic moc, rad by vyuzival neco lepsiho, ale nemuze....
Tak pokud ti TENHLE stav prijde super, tak jses nejaky zvlastni pripad masochisty asi no...
To je zajimavy...me uz zadnej kapitalista neoklamal pekne dlouho. Naposledy tak nekdy pred 20 lety od oka, no poucil jsem se z toho a uz se mi to pak nestalo.
Tebe kapitalisti nejak casto oklamavaji?
A to ma byt jako nejak super, jo?
Chapu
a je to jeden z velkeho mnozstvi pojmu, ktere znam.
Je otazka, jestli ho ale znas ty a pokud ano, jestli ho pouzivas zamerne, nebo jen nedokazes mentalne zvladnout tak slozity proces, jako je diskuze.
strawman
strawman
super
Gratuluji, povozil ses na necem, co vubec netvrdim a ani si to nemyslim.
Aha, tak uz to chapu.
Ovsem pokud by skutecne teoreticky nejaky buh existoval a jeste k tomu byl zavisly na tom, jestli v nej lide veri (coz je koncept, se kterym se regulerne pracuje, ostatne na poli fantasy literatury/filmu je to zcela bezna vec), tak to vidim spise tak, ze existuje stale (dokud existovat neprestane), ovsem meni se jeho "sila", ci "moc".
Ale ona nepsala nic o tom, že ten buh zároveň je a zároveň není.
Psala o tom, jaké jsou podmínky pro to, aby byl.
Ano
ach jo.
Nejprve jsi napsal "ankapisti budú vo vymáhaní ankapu omnoho razantnejší"
a potom jsi napsal "Na to nepotrebujem krištáľovú guľu aby som vedel že v NAP sa nikde nepíše o primeranosti obrany ani o primeranosti trestu."
To spolu nijak nesouvisi. To, jestli nekdo bude ci nebude v ancapu razantnejsi zalezi na kazdem jednotlivci. Nekteri jednotlivci mohou byt razantnejsi, a jini nemusi. To nema NIC spolecneho s tim, jestli se nekde v NAPu pise neco o primerenosti obrany, ale ma to spolecneho s tim, jakou povahu ma kazdy jeden clovek a jak bude chtit v kazdem jednom pripade postupovat. Proto jsem se ptal na kristalovou kouli, jak to muzes vedet, jak bude kazdy jeden chtit postupovat, ze dokazes vynaset takova kategoricka tvrzeni.
Ty od temy odbocujes neustale.
Blby je, ze si to uz ani neuvedomujes a odmitas si to uvedomit, i kdyz te na to nekdo primo navede.
Tohle je vazne spatna vec, kterou by to chtelo konzultovat s lekari.
Ale zase, mozna te to dela v zivote stastnym....
Jen lidi okolo tebe to musi srat...
No vidis, jednou jsi napsal pravdu. Jak to ale souvisi s tim, co jsi psal predtim? Vzdyt jsi psal o necem ZCELA jinem. To co jsi napsal ted a to co jsi napsal predtim spolu NIJAK nesouvisi.
Tvl....prosim te, co presne ma spolecneho to, co jsi napsal s tim, na co reagujes? :-O :-O :-O Mozna to neco spolecneho ma, premyslim nad tim uz asi 5 minut a nic me nenapada :-( Muzes mi to nejak vysvetlit?
Od temy jsi odbocil ty, proto jsem na tebe reagoval. To te nenapadlo?
Koupim tu kristalovou kouli, co mas....zda se ale ze moc nefunguje, tak dam maxilane litr...neprodas?
To je pravda, pravdu nejde zmenit, takze je zcela jedno, co pises za blbosti.
je videt, ze jako obvykle vubec netusis, co pises
No a co?
pokud se bavime teoreticky o nejakem principu, potom je zcela irelevantni to, co pises.
Hahahahaha
A ne, neni to i tak pravda
Ne, to neni pravda
A to vis, jaky je rozdil mezi lokomotivou a beruskou?
to, kdo urcuje, jak to ma byt, je kazdy jeden clovek sam za sebe, to uz jsme tu resili mnohokrat.
Takze skutecne kazdy vladne kazdemu, kdyz nad tim ted premyslim, tak dokonce skutecne i tio, co ancap nechteji, vladnou kazdemu, protoze dle tve definice si take urcuji "jak to bude".
No vsak to rikam...
Kdyz budeme mit uzemi o rozloze dnesni CR, a v nem bude ancap, a rekneme 10 milionu lidi bude chtit ancap a tisic lidi nebude chtit ancap, budeme tu mit 10 milionu vladcu, kteri kazdy z nich bude vladnout 10 milionum a jednomu tisici lidi.
Super.
Proste stav, kdy kazdy (dobre, TEMER KAZDY) vladne kazdemu.
Pokud tomu tak chces rikat, tak tomu tak rikej
Prosim te....to podle nej znamena, ze vsichni vladnou vsem :-) To uz tu bylo, dospeli jsme ke stavu, kdy v ancapu vsichni zastanci ancapu vladnou uplne vsem lidem.
Ono to svym zvracenym zpusobem je pravda, akorat ze je takova...k nicemu.
On tvrdi, ze uz jen to, ze ostatnim znemoznuji me napriklad zabit znamena, ze jim vladnu. No, ale k cemu to je, protoze zaroven vladne on me, protoze mi take zakazuje ho zabit :-D
logo Urza.cz
kapky