Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele TaxationISTheft (strana 13)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-12 15:23:21 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: schován
zajímalo by mě, jaký má pz názor na šikanu

když silnější kluk bije slabšího pro radost? je to ok? prostě silnější pes mrdá, v životě to tak chodí?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-12 10:02:17 Titulek: Re: [↑]
no ono to může být bez jejich souhlasu

resp. dítě vykonává rozkazy rodiče, aniž by souhlasil často přece
1) Choď do školy, i kdybys chtěl být doma
2) Nechoď ven v tričku, když je tam -30°C
3) Nemůžeš jíst jen čokoládu
4) Přestaň kreslit na sousedoviv dům hákový kříž
5) Jestli tě ještě jednou uvidím s tím dýlerem heráku, tak máš zaracha
atd.
:)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-12 09:39:07 Titulek: Re: [↑]
Já myslím, že lze uzavírat smlouvu na své potomky (nebo aspoň mohou být předmětem smlouvy).

Např. se školou, kam bude chodit. Nebo se společností, co ho bude chránit. etc,
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-11 11:04:10 Titulek: Re: [↑]
stejně by PP měl v budoucnu vypadat takto:

http://imgur.com/a/gkflY
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-11 08:57:21 Titulek: Re: [↑]
nevím, představoval jsem si ji bílou

asi jsem rasista :D
wait, PP je taková černá budova?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-10 13:09:59 Titulek: Re: [↑]
pz - ultimate spammer
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-07 21:36:49 Titulek: Re: Cherry-picking sqared [↑]
není "cherry-pickng"

jen dropbnost, která je důsledkem mnohem většího problému :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-07 21:35:43 Titulek: Re: [↑]
ne, to, že cajti brutálně ponižují a šikanují bezdomovce z našich peněz dělá ze státu v mých očích mrdku

(resp. jen další položka na seznam proč stát fakt ne)

jinak stát pochopitelně nepomáhá potřebným - to, že někomu vezme peníze proti jeho vůli a někomu je dává, to není pomoc, to je krádež

Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-07 19:35:40 Titulek: Re: [↑]
a ano, argument "bez státu by chudí byli v prdeli" slyšel hodněkrát x)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-07 19:32:44 Titulek: Re: [↑]
já ale netvrdím v tom článku "vidíte, jak je stát zlý... a v ankapu by se k bezdomovcům chovali hezky"

já říkám "většina lidí si myslí, jak je stát hodnej a hezkej a stará se o chudé a "a v ankapu by byli chudí úplně v prdeli"

říkám: hovno... stát dokonce dává peníze na úpravu laviček a dotuje bodce, aby se jich zbavil
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-07 09:56:47 Titulek: Re: [↑]
to bylo myšleno s nadsázkou

já si hlavně nemyslím, že lidi končí na ulici díky kapitalismu, jak se říkává :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-05 15:36:55 Titulek: Re: Skutečně propaganda? [↑]
viděl bych to naopak

stát dosadí svý lidi na tyhle místa
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-05 06:46:58 Titulek: Re: [↑]
'se hodnoti' jako kym?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-04 10:53:08 Titulek: Re: [↑]
co kdyby někdo nemohl studovat, protože není členem KSČ - on sám

liší se to pak nějak od zákazu chovu burunduků?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-03 22:41:42 Titulek: Re: [↑]
takže nebýt členem KSČ není jednání?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-03 15:47:45 Titulek: Re: [↑]
jj

Komunisti zakázali někomu studovat, protože jeho rodiče nebyli v komunistické straně = fuj, zločiny komunismu

EU zakáže někomu chovat burunduka = to je v pořádku, svoboda musí mít hranice

fuck logic
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-04-01 11:51:06 Titulek: Re: [↑]
"Další dotaz, ale prosím ať je od těch, co se mnou nesouhlaSEEEEJJJ" :D
Áááá zkouknuto! Další super přednáška, díky! Dokonce už mi přestává vadit tvůj výrazný pražský přízvuk :P Tentokrát jsem se dozvěděl docela dost, protože o drogách toho moc nevím.

Každopádně bych rád něco napsal o kofeinu a já jsem rád, že jsi ho tam zmínil.

No, já jsem na kofeinu závislej - to už jsem ti říkal vlastně - což začalo když jsem byl malej. Chodil jsem do školy a kupoval si kofolu. O pár let později jsem si řekl, že to musí skočit - je v tom cukr, je to nezdravý atd. A tak jsem prostě přestal, ale pak to přišlo - extrémní záchvaty únavy, ostré bolesti hlavy, totální roztěkanost, nesoustředěnost atd.

Pak jsem si našel, že kofein je droga a má silné abstinenční příznaky: https://www.caffeineinformer.com/caffeine-withdrawal-symptoms-top-ten

Je až neuvěřitelné, kde všude se dá kofein najít - kromě kafe a kokakoliv a kofoli a pepsi a energy drincích je třeba taky v moutain dew a v čokoládě. A je ho tam taky dost!!

Existuje komunita lidí, co se snaží zbavit závislosti na kafeinu tady: https://www.reddit.com/r/decaf/

Jak jsi říkal, že kofein patří k drogám, co povzbuzují, je to pravda, ale jen částečně. Po určité době silné závislosti může vést třeba i k únavě - někdy člověk musí mít přesně to množství, na kterým je závislý. Dáš i o trochu míň - bolesti hlavy a únava. Dál si o něco víc? Bolesti hlavy a.. únava.

Na každým se projevuje taky dost jinak - někdy mívá třeba i deprese, nevolnost, nespavost etc.

Tady jeden borec píše, že byl závislej na heroinu a podařilo se mu přestat a teď je závislej a kofeinu
https://www.reddit.com/r/decaf/comments/53umo2/people_underestimate_how_long_it_truly_takes_to/

a prý subjektivně vnímá, že kofein je o něco horší, nebo spíš je to "different kind of animal"

Prostě já tuhle společensky přijímanou drogu beru dost vážně :) Někdy se mi stává, že třeba užuž jsem omezil kofein na naprosté minimum, ale pak přijdou chvilky, kdy hledám výmluvy si to dát, jako: je mi nějak smutno, mám depku, potřebuju kofein. Nebo.. dneska bude těžkej den, hodně práce, musím si dát kofein... atd.

Takže tolik bych asi doplnil ke kofeinu a rozšířil tvé "nedá se moc objektivně měřit, co je horší" :)
Ber to pozitivně - bez zákazů mít doma na plotě volební poutač, bychom se určitě pozabíjeli a navíc, kdo by stavěl silnice.

Ok, trochu humoru po ránu...

Jinak díky za připomenutí, že KDU je kopa sraček :)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-29 17:01:27 Titulek: Re: [↑]
Mně furt někdo říká, jak vidím pravici a levici špatně, ale nikdo mi nikdy neřekl, v čem nemám pravdu

"spousta lidí platí daně dobrovolně.)" - neplatí, platí daně, protože zákon... až ten zákon zrušíš, pak to bude opravdu dobrovolně
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-29 10:21:13 Titulek: Re: [↑]
nebo někoho nabrat do helikoptéry a shodit ho do moře
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-29 09:55:53 Titulek: Re: [↑]
střílení není v rozporu s paficismem (pokud teda střílíš v sebeobraně nebo na terč)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-29 09:52:21 Titulek: Re: [↑]
Jak říkám, je to milovník peněz...

viz: https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Dolej%C5%A1

"LV září 2009 byl spolu s dalším místopředsedou KSČM Čeňkem Milotou tajně nahrán provokatérem deníku MF DNES, který se vydával za majitele sítě heren Jackpot, kdy byl podle interpretace MF DNES ochoten prosazovat změnu zákona o loteriích za úplatek ve výši jednoho milionu korun.[16] Dolejš navíc navrhoval případnému dárci peněz skrytí jeho identity tak, že finance nebyly vykázány jako dar pro KSČM, ale jako inzerce v deníku Haló noviny. Po zveřejnění kauzy Dolejš jakoukoli vinu popíral a trval na své nevině. "
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-29 06:54:23 Titulek: Re: Ale bohužel... [↑]
no jo, on ale tvrdil, ze se dostal k moci diky tem korporacim. To, ze ho podporovaly je pochopitelne. resp, kdyby dosel do potravin, taky mu tam prodaji chleba.
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-25 21:38:51 Titulek: Re: Rothbard [↑]
"Rothbard žil v USA, tak by se asi spíše mělo říkat Rástbárd:)" - nemělo

https://youtu.be/M3HatEn0BjI
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-22 11:12:14 Titulek: Re: neberDrogy!NikdyNikomuNeberD [↑]
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-22 10:35:48 Titulek: neberDrogy!NikdyNikomuNeberDrogy
Drogy, bereme drogy
není to náhoda, že jsme úplně grogy
Jsem ty holce nejspíše k smíchu
na tomhle tripu
na tomhle tripu
na tomhle intermegagalaktickým tripu
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-19 23:07:42 Titulek: Re: 60-70% [↑]
díky za všechny reakce:)
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-19 12:08:10 Titulek: Re: 60-70% [↑]
"což je matoucí termín, ty hodnoty samozřejmě musí vydělat zase ten zaměstnanec" - tohle jsem mu právě chtěl vysvětlit, ale nevěděl jsem jak a on s tím nesouhlasil.

Já totiž úplně dobře tady těmhle výpočtům nerozumím

(sice jsem z nich maturoval, ale whatever - prostě to nechápu dobře...)

Prostě zaměstnanec odvede to, co odvede a zaměstnavatel odvede taky něco - to platí ze svýho, ne?
Autor: TaxationISTheft Čas: 2017-03-19 10:19:24 Titulek: 60-70%
Taková věc - sledoval jsem tu přednášku včera večer se spolužákem ze školy, co mě přijel navštívit (byl to jeho nápad).

A jeho tam zaujala taková věc - teda, jak Urza řekl, že odevzdáváme 60-70% našich peněz státu.

V tu chvíli se zarazil a říká "To jako fakt?? Zdroj?"

A já ho zrovna neměl - ale vzpomněl jsem si, že tu dřív komentářích se to nějak řešilo... jaké je skutečné procento, když se sečte úplně všechno. A já se ptám, nemohl by někdo z vás tady, kdo tomu rozumí, sepsat článek, kde vysvětlí kolik přesně odevzdáváme státu? Díky!
logo Urza.cz
kapky