Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele norbertsnv (strana 127)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-20 12:21:39 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: schován
Tie desaťtisíce umučených a zavraždených odporcov Pinocheta sú Vám málo?
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-20 12:17:05 Titulek: Re: [↑]
Napríklad kritizovať v ankapistane ankap.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-19 18:20:59 Titulek: Re: [↑]
Tak mi ukážte príklad čo len jednoho takého osvieteného diktátora, ktorý by bol lepší vládca než hoci aj Babiš.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-19 14:24:02 Titulek: Re: [↑]
S tými potravinami ste si strelil vlastenca. Lebo trh s potravinami vedie práve k tomu že vo vyspelých krajinách sa ľudia prežierajú a vyhadzujú potraviny do smetí, kým v chudobnejších krajinách najmä Afriky umierajú od hladu.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-15 23:14:50 Titulek: Re: [↑]
Aj prenajímanie pozemku je hospodárením, aj keď reálne ten pozemok využíva nájomca a nie prenajímateľ.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 22:55:06 Titulek: Re: [↑]
Samozrejme že taká diskusia nemá zmysel, keď ja a M-Jul tvrdíme že konzumácia drog nie je trestná a Vy namiesto aby ste si priznal chybu tak zahovárate tým že iné činy spojené s drogami sú trestné.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 15:15:21 Titulek: Re: [↑]
To nie je chyba zákona že je niekto nechápavý. Alebo že má nedostatky v logike.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 14:49:20 Titulek: Re: [↑]
Kto sa má vyznať v zákonoch? No predsa právnici :-D
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:36:04 Titulek: Re: [↑]
Pripájam sa :-).
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:32:08 Titulek: Re: [↑]
To ani nie je žiaden JakubG, ale jeho nepodarený imitátor.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:31:07 Titulek: Re: [↑]
V spomínanom § 234 sa žiadna oprávnenosť nespomína: "(1) Kdo proti jinému užije násilí, nebo pohrůžky bezprostředního násilí v úmyslu zmocnit se cizí věci, bude potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let."
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:24:03 Titulek: Re: [↑]
Znova: ukážte mi paragraf podľa ktorého je užívanie drogy trestné. A keď neexistuje tak prestaňte trollovať a uznajte si chybu :-DDDD
Ľudia vedia že drogy existujú aj bez toho aby ich na každom kroku otravovali ankapistami legalizovaní dealeri. Aj že existujú nacisti vedia ľudia aj bez toho aby propagácia nacizmu bola legálna. A LGBTI u nás nikto nezatvára, tu nie sme v moslimskej krajine.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:05:58 Titulek: Re: [↑]
Keď ten paragraf zoberiete bez kontextu, tak platí na akékoľvek vymáhanie dlhu bez ohľadu na oprávnenosť.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 13:02:57 Titulek: Re: [↑]
Iste, dane sa neplatia iba v demokracii, ale platia sa aj v monarchiách, diktatúrach a iných násilne nastolených režimoch, kde skutočne občan nemá na služby štátu nárok. A z niektorých ani nesmie voľne odísť, takže tam uznám že dane platia nedobrovoľne.
Mňa vôbec nemrzí že za služby polície ( a im uznám že nedobrovoľne ) platia aj zlodeji, lúpežníci či vrahovia, ktorí by logicky boli radšej keby polícia neexistovala a mohli svoju činnosť vykonávať s omnoho menším rizikom potrestania.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 12:47:18 Titulek: Re: [↑]
Ja vidím iný rozdiel:
Nezaplatím za služby ktoré využívam: krádež.
Služby ktoré nezaplatím nedostanem: ankap.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 12:35:30 Titulek: Re: [↑]
Teda aby som sa opravil, chytanie vlastného vraha by ste si už neplatil, ale to Vám neprajem.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 12:34:05 Titulek: Re: [↑]
V ankape si zo svojho budete platiť všetko, aj chytanie zlodejov či vrahov. Ale máte pravdu že za to aby v Kladne niekto chytal feťákov by som neplatil, keďže v Kladne som nikdy v živote nebol a ani nepočítam že tam niekedy budem. A tým nechcem povedať že mám niečo proti Kladnu, len jednoducho žijem pár stoviek km ďaleko.
Pojem feťák sa používa vo viacerých významoch, ja som ho použil v tom prvom,"Feťák je hanlivé označení uživatele drog, narkomana.", aj keď niekedy sa používa aj v zúženom význame, na označenie čuchačov toluénu.
A neviem ako u vás v Kladne, ale tu u nás to určite nie je bežná činnosť.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 12:15:30 Titulek: Re: [↑]
A Vy viete že policajti tých dealerov nechytili alebo dokonca že o nich vedia a nechcú ich chytiť?
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 12:09:37 Titulek: Re: [↑]
No a? Veď si nebudú konkurovať.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 10:59:24 Titulek: Re: [↑]
To ste na omyle, firma ktorá by v ankape chytala feťákov by existovala veľmi dlho, keďže ľudí čo šírenie drog neschvaľujú je veľa.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 10:07:24 Titulek: Re: [↑]
Argumentum ad absurdum? Poznám. Strom je zelený, auto je zelené, auto=strom. LOL.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 10:02:54 Titulek: Re: Urzova propaganda [↑]
No a? Ja s Jakubom píšeme o morálke, nie o zákonoch.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 10:00:36 Titulek: Re: [↑]
A odsúdil ju súd? Mňa nezaujíma nejaký ojedinelý prípad hyperaktívneho policajta ale konkrétny paragraf trestného zákonníka. A možno u vás v ČR je aj konzumácia drog na rozdiel od Slovenska trestná, v tom prípade sa ospravedlňujem.
Aj keby som ignoroval nezmyselnosť tvrdenia že platenie za poskytnuté služby je krádež, aj tak je v článku aj ďalší nezmysel. Tvrdenie že nezdanené peniaze sa nestratia. Argument je sám osebe samozrejme správny, lenže peniaze sa nestratia ani pri krádeži, lúpeži či sprenevere a napriek tomu spomínané skutky považujeme za nemorálne.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 08:20:08 Titulek: Re: [↑]
Kedy ČR bombardovala nejakú nemocnicu? Odkedy je užívanie drog trestné? Facebook je štátny?
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 08:16:54 Titulek: Re: Urzova propaganda [↑]
Tá kde bohatí okrádajú chudobných a tí sa nesmú brániť.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 08:14:27 Titulek: Re: [↑]
Ja som ešte nevidel žiadne presvedčivé vyvrátenie faktu že zamestnávatelia bohatnú na úkor svojich zamestnancov. Ale inak súhlasím s tým že okrem ankapu je aj komunizmus tiež utópia :-D.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-14 08:02:40 Titulek: Re: Celek systému školstvý [↑]
Paralela nesedí, keďže vysťahovanie sa do iného štátu JE vysťahovanie a nie výlet do susednej dediny.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-13 22:53:18 Titulek: Re: Hodnoty jsou hodnoty [↑]
Kto má dosť sily, môže sa vám na váš NAP zvysoka vysrať.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-13 22:22:26 Titulek: Re: šedá ekonomika [↑]
Iste, štátu pomáha že nezdanené zisky skončia namiesto štátneho rozpočtu niekde na Belize. LOL.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-13 21:50:59 Titulek: Re: Hodnoty jsou hodnoty [↑]
Mao-Ce-Tung je argument proti ankapu. Ako neštátny subjekt dokázal násilím ovládnuť obrovské územie a nedemokraticky tam nastoliť vlastnú diktatúru.
Autor: norbertsnv Čas: 2020-02-13 21:43:26 Titulek: Re: [↑]
Naozaj?
logo Urza.cz
kapky