Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis (strana 59)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Super :-) Už je to Ok
S touhle kritikou se dá souhlasit, s řešením - chce to víc státu pochopitelně ne. Státní zakázky vytváří prostor pro korupci a firmy toho často využívají aby stát "natáhly". Ani s principem privatizace zisků a socializace ztrát, nikdo rozumný souhlasit nebude.
Že by se to ale dalo vyřešit vznikem nějakého dalšího státního molochu? Ale no tak. Podívejte se jak fungují věci co stát zajišťuje - údržba komunikací, pošta, jakýkoliv úřad, i ty České dráhy - těm konkurence naopak prospěla, předtím neměly prakticky žádnou motivaci svoje služby zlepšovat.
>změnit udaje účtu < Vyskočí ti tam nahoře kolonka.
Dělá to tak všude - Android Firefox a Chrome, na Windows Edge, Brave i Chrome
Autor: Regis Čas: 2021-04-21 11:10:40 Titulek: Chyby při uzkém okně
Při nižší šířce obrazovky, ať už na PC při zmenšení okna, nebo v mobilním prohlížeči se některé prvky nepřizpůsobí a vyžadují odrolovaní doprava. Viz screenshot. Šlo by to napravit aby se to vše nějak poskládalo pod sebe a nepřečuhovalo to mimo?
https://ibb.co/6D1vWHH
Hynek Řihák tu kdysi publikoval, ale nějak se s Urzou pohádali, tak přestal. Pokud vím, tak má svůj web - bawerk.eu
A dokonce jsou moje příspěvky už i skryté. Zajímavé
Situace se mění každým okamžikem. Já před chvílí ještě viděl tlačítka na hlasování, ale už mi asi kredit klesl, takže zase nemůžu.
Autor: Regis Čas: 2021-04-20 11:46:44
Asi jsem objevil drobný bug. V posledních komentářích se objevují reakce na skryté komentáře (viz přiložený screenshot, vyznačen příklad). Když na něj kliknu tak to neudělá nic. Korektně mě to přesměruje, až když si zapnu zobrazit skryté komentáře. To není moc přívětivé.
Buď by se reakce na skryté komentáře neměly zobrazovat vůbec ani v posledních komentářích, nebo by asi měly být vidět i normálně (tak jako to funguje třeba na Facebooku).
https://ibb.co/3ywHJmc
Potřebuješ lepší sociální kredit
Ok. Hlavní problém teď je, že to narušuje pěkný design stránky.

Mimo jiné moc nechápu, jak to Captcha vyhodnocuje. Někdy to po mě nechtělo nic, i když jsem psal jako nepřihlášený, někdy to po mě chtělo několik opakování ověření ačkoliv jsem psal jako přihlášený (ale možná jsem byl přihlášený na VPN, tak to vyhodnotilo jako potenciální hrozbu).
Oprava. Vidím to i v Brave, je mi asi trvalo než se to načte.
Není to tak otravně jak v předchozí verzi, kdy to při odrolování dolů zavazelo a nešlo si přečíst konec textu na stránce. Teď je tam ještě lišta s možností skrytí příspěvků, takže to zakryje až ji. Každopádně by to mohlo zmizet.
Jasně, vypínání a zapínání chápu. To mi přijde fajn. Ačkoliv jinak se mi ten systém nijak extra nelíbí, ale třeba to nakonec bude fungovat dobře.

Nešlo by alespoň zrušit tu ikonku captchi vpravo dole? Nebo zmenšit, cokoliv. Visí to přes text a je to poněkud otravné. Vidím to tedy na Android Firefox, na PC v Brave ne.
Autor: Regis Čas: 2021-04-20 09:24:23 Titulek: jak funguje blokování
Rád bych se zeptal, jak to funguje u neregistrovaných uživatelů. Příspěvek od TomCat a TomIsd vidím, ale některé jiné ne, třeba od Nikdo důležitý. Na druhou stranu, registrovaného Vostála pořád vidím, ačkoliv je to první adept na text, který bych si rád skryl ;-).

Může se stát, že neuvidím nějaký zajímavý příspěvek od náhodného kolemjdoucího, který se neregistruje?

A ještě jeden dotaz. Je možné se nějak vyhnout Captchi, třeba zvýšením svého sociálního kreditu psaním textů nebo ověřením mailu? Teď se mi na ni vůbec nejde připojit.
Když v pravo nahoře klineš na hvězdičku tak jo. Když na sluníčko, tak ne.
Autor: Regis Čas: 2021-04-19 20:24:02
Možnost skrývat nevyžádané komentáře a jejich autory už má být funkční? Nikde to nevidím.
Já je stejně moc neměl rád, ale občas jsem si na ně přepínal, abych si připadal autenticky ;-)
Autor: Regis Čas: 2021-04-19 20:15:57
Takže ošklivé zelené stoky jsou pryč? Sad :-( Ale jinak pěkné :-)
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 20:33:00 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
To si taky říkám. Asi se na šachy používá jiná část mozku
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 14:53:43 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
Strawman, žádný můj vysněný ankap není.
Jake porušení práva které se mě dotýká? Co to zase plácáš?
Půlka toho co vyjmenováváš je důsledek války proti drogám, ne drog.

Ty nemáš nejmenší problém někomu totálně zničit život, jen proto že chce žít jinak a není konoformní. Ale hlavně že tu brečíš, že Ti někdo nadává.
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 11:36:09 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
U každého příspěvků je šipka. Můžeš se proklikat celým vláknem. Začíná to někde jak si začal o otrocích v USA abys zamluvil na čem (mimo jiné) stála "efektivita SSSR."
BTW, nedávno jsem se tě ptal v souvislosti s byrokracii u podnikatelů jeslti stát škodí. Tys mi řekl že ne, a že nebudeš "cherrypickovat". A teď to přesně děláš u svého milovaného SSSR. A když tě upozorním na souvislosti tě tvoji obdivované efektivity, tak hned miešám hrušky z jablky.
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 11:30:49 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
*marihuanu
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 11:30:20 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
Hele když za tebou přijde nějaký nacek, že chce poslat všechny cigany do plynu. Začneš s ním slušně vést filozofickou debatu na téma "Cikáni jsou lidi stejně lidi jako ty?" A já už mám podobný pocit u tebe. Ale v principu ani tak nejde o tvoje názory (ty jsou bohužel docela běžné) ale tvůj diskuzní styl.

Mě je to docela jedno. Pokud chceš zavírat lidi do vězení, přestože ti nijak neubližuji, co někdo kdo si koupí /prodá /vypěstuje /vykouří s kamarády Marián, tak, slušně řečeno, pro tebe prostě nemám slušný výraz.
Já nechci aby to bylo trestné vůbec, a když už aby byly tresty co nejnižší,to není žádné míchání hrušek s jabky.
Tohle je další tvůj strawman. Co by mohlo být v hypotétickém ankapu je mi docela jedno, a ani to nehodlám obhajovat a hádat se s Tebou o tom ,řeším co se mi nelíbí teď a tady.
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 09:41:40 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
Btw. Ten příspěvek obsahuje jednu větu. Jeslti máš potřebu se ptát která z těch 1 vět není pravdivá, tak máš asi trochu problém
Autor: Regis Čas: 2021-04-17 09:39:55 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
Já za to nemůžu, že jsi takový . Jen jsem se snažil být že začátku slušný. Podívejme se jak takoví dobráci tvého ražení zachraňují nebohé "feťáky": http://slobodapreroba.sk/
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 22:04:35 Titulek: Re: [↑]
Na poli, kde asi
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 17:31:04 Titulek: Re: [↑]
Strawman.
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 15:39:47 Titulek: Re: [↑]
A nebyl jsi jen bezpriznakovy prenašeč?
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 13:09:46 Titulek: Re: [↑]
No ještě že tak. Aspoň nějaké pozitivum na tom světě pořád zůstalo
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 12:40:45 Titulek: Re:Regis, Jožko [↑]
Máš pravdu. Spojuje nás to že diskutujeme s Tebou, čím to asi teda bude?
Ty tu místo argumentů odbíháš od tématu a obviňuješ mě z něčeho co není pravda. Co bys chtěl, EEG a CT mého mozku, aby ti dokázalo co si nemyslím?
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 12:33:53 Titulek: Re: [↑]
Nechutná Ti vlastní medicína? Já vím, sviňárny Ti nevadí, jen když jsou demokraticky schválené
Autor: Regis Čas: 2021-04-16 12:22:41 Titulek: Re: [↑]
Já vím, že Ti nevadí když komouši nebo nácci zavírali lidi do pracovních táborů za porušování platného práva. To mi nemusíš opakovat.
logo Urza.cz
kapky