Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Lojza (strana 101)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: Lojza Čas: 2022-01-26 00:10:03
Web: neuveden Mail: neuveden
Jo to znam. Meli jsme to obcas podobne. Zazil jsem ale vcelku bizarni momenty, jako ze na dalnici se nas nekteri lide snazili vychovavat, ruzne na nas troubili a gestikulovali a tak...
Ja to mam vubec s tema predpisama takove...napriklad pasy. Osobne pokud je to mozne, ridim bez pasu. Nuti me to jezdit bezpecneji...Ale lidi tohle mnohdy vubec nepochopej...
No, takze plati to, co jsem napsal vyse.
Zameril bych se na vetu "Předseda maďarského bruslařského svazu a poslanec za vládní stranu FIDESZ Lajos Kósa ve čtvrtek oznámil nominaci do Pekingu a Burján v ní chybí."
Zodpovednost za nominace nese nekdo takovy, rozhodne ne trener.
Ale cely tenhle pripad je jen takova tresinka na dortu, neustale okolo sebe vidime pripady, kdy se neco nesmi rikat, psat a podobne. Zkus zacit seriozne polemizovat s vecma, jako je holokaust a uvidis (coz pisu zcela bez ohledu na muj osobni nazor, kdy se mi popiraci holokaustu moralne hnusi. Rozhodne ale nevidim duvod, proc by nemohli sve teorie zkouset obhajovat)
Btw, tuhle jsem cetl cosi o nejake poslankyni, tusim v Norsku nebo tam nekde okolo, ktera je trestne stihana za to, ze CITOVALA BIBLI (!!!!).
Ale ten člověk tam nejede z rozhodnutí maďarské strany, ne z rozhodnutí čínské strany...chapes
jenze ono to je jinak, ze...a je to tak, ze mame od statu jako ze zarucena nejaka prava, ze....a ono to vypada, ze se daji osekavat, jak se to statu hodi, ze...
Proste stat Madarsko melo toho plavce na olympiadu poslat, zvlast, kdyz je tam nejlepsi ze vsech (minimalne v minulosti vyhral zlatou medaili) a ne se sklanet pred Cinou a davat tim najevo, ze sice svoboda slova ano, ale vocamcad pocamcad, ze....
Problem je, jak jsem psal. Omezeni svobody vyjadreni nazoru je problem proto, ze v podstate cokoliv nekdo rekne se muze dotknout nekoho jineho. A proto je potreba to omezit..a omezit..a omezit...
Nejaky madarsky plavec nejede na olympiadu proto,. ze pred NEKOLIKA LETY v reakci na nejake neprijemnosti v Cine napsal nekam na twiter ci kam text "Fucking China".
No a z toho duvodu nejede na olympiadu (!!!!)
Jinek to co pises nepovazuji za pravdu, prave naopak. Svoboda slova nezasahuje do svobody slova jineho cloveka. Cokoliv reknu, nezasahuje do svobody slova jineho. A nezasahuje to do zadne jine svobody.
Pokud teda nepozadujes "svobodu, aby ti nikdo nemohl rict nic, co se ti nelibi". Podle me takova svoboda neexistuje a NEMA existovat.
Systematicka nezbytnost to je tedy pouze u veci, jako je vlastnicke pravo. Tam ano, pokud me nekdo okrade, je jasne, ze v tu chvili neni mozne dodrzovat vlastnicka prava toho zlodeje.
Coz ovsem v realu vede k tomu, ze kazdeho urazi v podstate cokoliv a tak neni mozne vyjadrovat jakekoliv ostrejsi ci kontroverzjesi nazory.
A za mnohe z nich te muzou zavrit.
Zrovna vcera jsem slysel, ze nejakej manik napsal nejde na FB ci kde ke clanku, jak nejakej clovek vystrilel nejakou mesitu ci co komentar. Tento komentar znel "Dobre on".
Zalobce navrhoval nekolik let v base, no manik mel kliku, dostal jenom maxilani moznou podminku.
Btw, jako pritezujici okolnost soudkyne uvedla, ze "nema kladny vztah k muslimum, jak se jiz drive vyjadroval na FB"
Skvely. Dekuji za tento uzasny svet.
Napsal bych, at shoris v pekle, ale mohli by me zavrit, tak radsi nic...
Ehm...Timhle zpusobem ovsem nema cenu tohle obhajovat, protoze je logicke, ze pokud se branis, tak se proste branis a utocnikovi muzes i ublizit.
Zajimavejsi je to ve vsech ostatnich pripadech. Tedy ze clovek ma trebas pravo vyjadrovat svobodne svuj nazor....ovsem zakonem se to da omezit a trebas v CR to mame velmi omezene, a v nekterych jinych statech "demokratickeho sveta" je o mnoho vice...
Napriklad....
A JAKOU KONKRETNE ma to, co pises souvislost s tim, o cem pisu ja???
Ja reaguju na "Ovšem přesně to teď předvedl Roman: prohlásil část společenské smlouvy, české ústavy, za porušení jiné její části."
Tvl, vzdyt o tom presne mluvim, co jako rozporujes????
ja presne mluvim o te "spolecneske smlouve", i proto jsem dal slovo "smlouva" do uvozovek...
A ke zmene "spolecenske smlouvy" je potreba menit LZPS nebo co?
Ehm....tusis vubec, o cem pises???
Zde se prece nehovori o tom, ze nekdo neco dava nekomu v ramci smlouvy.
Ale mame zde situaci, ze mame nejakou "smlouvu" a SOUCASTI TE "SMLOUVY" je stav, ze jedna strana muze smlouvu LIBOVOLNE MENIT.
Nevtirej se ty zmrdskej prolhanej sraci.....
Ne, nevznikne.
Nic takoveho nemuze vzniknout. Protoze zadna vasba ani vazba ani nic podobnyho nema zadne jine moznosti ani prava, nez kdokoliv jiny.
Pokud by nejaka organizace nasilim uchopila moc, nebude to jiz ancap a muzeme se bavit o tom, jak je pravdepodobne, ze spolecenstvi lidi, kteri se dobrovolne rozhodnou pro ancap pak predaji vsechno, na cem jim zalezi nejake vasbe. Imho to nedava nejmensi logiku.
Ok, koncim s tebou, tohle mi nestoji uz za vic jak tento post...
Pokud to pořekadlo používáš pro potvrzení chybného názoru, pak stojí za to ukázat, že to pořekadlo je zcela nesmyslné a tedy s ním nemá cenu potvrzovat své argumenty.
IMHO je to možnost konat tak, jak je všeobecně přijímané jako správné.
Ve stručnosti...
Pokud bude všeobecné přijímany NAP, potom je to možnost konat podle něj...
Hele ty demente, já ti nemůžu za to, že neustále argumentujes nejakejma psama, což je naprostá píčovina, a když už jsem ti to asi 10x vysvětloval, že to o je píčovina, tak si dal meleš svou a stavíš na tom své další argumenty. Stavět argumenty na píčovine, to je takové....úplně na hovno, protože tím pak degradujes celej zbytek toho, co chceš říct.
Jinak prostě nechapu, proč s nejdřív zeptáš, jak budu bránit dveře a když ti to řeknu, tak mi napíšeš, že žádné dveře bránit nemam. To fakt nechápu.
Nejdřív se na m co normálně zeptáš a když ti odpovím, začneš psát nějaké urážky, opravdu netuším, proč to delas
1. Ne
Protože
2. Žádný mocenský subjekt neexistuje
Proč přesně jsi ty debile napsal, že nejde bránit dveře, na které nikdo neútočí? Možná bys mohl rozvést myšlenku, že voda je mokrá, tvl.
TOS byl ty, kdo první napsal, že NAPem dveře neubranis. A když ti na to odpovím, začneš zase mlít nějaký hovna a napíšeš tohle.
Je to zvláštní, před pár dny to vypadalo, že by s tebou šlo pěkně diskutovat, ale už se to zase vrátilo do starých kolejí.
A sme opäť pri tom novom sovietskom človeku, ktorý spokojne hoc aj umrie od hladu s piesňou na perách, ale NAP neporuší ani tak.
k bodu 2. : predevsim zadna "agentura" nema vubec zadna prava navic, nez kdokoliv jiny. Nema pravo vymahat nejake sve pojeti prava a podobne. Ostatne, je mozne, ze ani zadna agentura nemusi existovat :-)
mnohokrat, ale lidi jako ty ci sasian to zvesela ignorujete
zjednodusene receno prvni mrda ten, co proste prvni prijde. Vubec nezalezi, jestli je silnejsi, nebo slabsi, vetsi ci mensi....
wtf?
neco takoveho jsem nekdy rekl?
Uroven toho, jak moc dokazes zcela ignorovat ty, kdo s tebou chteji diskutovat, je obdivuhodna.
Pokud potrebujes, aby nejaka skutecnost byla tak, jak potrebujes, proste prohlasis, ze to tak je. I kdyz ti to nekdo 100x vyvrati, zcela to ignorujes a proste si dal meles to svoje.
Opravdu obdivuhodne, jak dokazes mit vsechny lidi uplne u prdele.
1. Ne
Jinak me rikal Frantisek Vomacka, ze lidstvo naopak je na tom intelektualne cim dal tim lepe.
Cimz jsem dokazal, ze nemas pravdu.
Jinak svoje dvere kazdy logicky brani utocnym nasilim, to je zcela logicke...
Nikoho, protoze takhle to v prirode proste nefunguje.
Na to nemusim byt uchyl, staci mit nejake znalosti, no
Spravne
NAPem dvere ubranis, prokud ten NAP BUDE CHTIT DOBROVOLNE VETSINA LIDI DODRZOVAT.
Fakt netusim, jestli jses blbej, nebo navedenej...
Btw, ty mas nejake osobni zkusenosti s tema psama? Prijde mi, ze na to mas nejakou uchylku, jak o tom porad pises... (pricemz to jeste k tomu neni pravda)
zadny subjekt nemusi urcit, kdo ma jaka prava.
to jenom ty a tobe podobni si to neustale mysli a nedokazi si ani predstavit, ze proste nemusi.
S tim propadem intelektualni urovne - muzes to nejak dokazat? jinak, nez "ja to proste vim".
neudrzis ho tam, protoze to NEJDE.
Ja uz nevim, jak ti to mam napsat pomaleji, kdyz evidentne neumis tak rychle premyslet.
Klidne si u toho placej do vody, stejne ho tam neudrzis. Neumim si predstavit, jak to udelat.
Ty ano?
Pokud ano, tak jsi mi to zatim nenapsal, jak presne.
Ale mozna ses ucil u nejlepsich, tedy ze vis, ale nepovis, i to je mozny...
A jinak se tedy hluboce omlouvam, ze ve svem zivote mam i jine aktivity, nez se 24/7 venovat prohlizeni tohoto fora, jestli mi nahodou neutekla nekde jedina veta od tebe a ja na ni nezapomnel zareagovat.
Asi si na to radsi nekoho naujmu, aby mi to kontroloval, aby neutrpel tvuj jemnocit...
logo Urza.cz
kapky