Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele Regis2 (strana 39)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Web: neuveden Mail: schován
Máš pravdu. Bavit se s tebou je naprostá ztráta času a tolik ho opravdu nemám.
Stát. Protože by porušoval vyhlášku.
Jen se tak zeptám, jsi úplný retard?
Bude taková uklizena garáž splňovat podmínky stanovené ve vyhlášce co jsem ti posílal? Pokud ne, tak já ji znám, a je to tato norma.
Naser si žvanile :-D
A když někde soustavně vykonáváš podnikatelskou činnost a potkáváš se tam s klienty tak je to co?

Pochopitelně, můžeš se potkávat s žáčkem u něj doma nebo online což bude asi to co Thevar dělal. Což by sis už mohl pamatovat a neustále to tu nespamovat.

Fakt tu nikdo nebude poskakovat jak mu nějaký užvaněný šašek nařídí. Se s tím smiř.
Chtěl bych mít tvůj čas. Po tolika příspěvcích by ti mohlo dojít že ti tu nikdo právní resersi dělat nebude.
Ale aby ses měl od čeho odpíchnout
Vyhláška č. 410/2005 Sb.
Vyhláška o hygienických požadavcích na prostory a provoz zařízení a provozoven pro výchovu a vzdělávání dětí a mladistvých
https://www.bozpinfo.cz/1-kapitola-kdo-muze-pracovat-s-detmi-pri-organizovane-cinnosti-ve-volnem-case-mimo-skolu

Tak tím to můžeme utnout. A věnovat se zákazu psychiatrie, šup šup! Ať máš konečně nějaký materiál do reportu až se tě za rok zeptám.
Právě proto mi stojí za reakci :-P
Jinak to pravě soukromou výuku pravděpodobně nějakým podobným stylem Thevar dělal. Zmiňoval to i v článcích tady. Takže od začátku jsi úplně mimo a svým naprosto směšným způsobem ho úkoluješ věcmi, které dávno dělá.
Ne no :-D.
Takovej nápad. Než zase budeš v tomhle placání pokračovat, co kdyby sis tu legislativu a regulace kolem nastudoval? Ušetřili bychom cenné místo na zdejším fóru. Takový malý domaci úkol.
Pravda, má takovej Pražáckééj akcent. Ale není to o nic hroznější než pod každým druhým videem číst tyhle tvoje kecy ohledně něčího vzhledu, gest a hlasu. Velice podnětné, to nemohu říci. Škoda.
Hovno. Jo tím se to tvoje žvanění da shrnout. Tím můžeme diskuzi o tvých minulých halucinacích ukončit.
Ano je tam zmíněn naprosto povrchně. To je ta pointa. Holt výsledek tvé usilovné aktivity za poslední roky. Nic lepšího neexistuje. Nikoho antipsychiatrické hnutí nezajímá.
Čtvrtý příspěvek v řadě, který jen zasírá diskuze a je bez jakéhokoliv informační hodnoty.

Bezmála polovinu tvých příspěvků pod tímto článkem tvoří kecy o zasírání, vyhrávání apod. s nulovou hodnotou (ne že by ty ostatní nějakou výraznější hodnotu měly). Je tedy zjevné že velká část zdejšího zasíraní jsi vytvořil ty. Směšné.
Třetí příspěvek v řadě, kde akorát zbytečně zasíráš Stoky kecama o zasírání Stok. Dej si pár facek a zmlkni. Nebo si naprogramuj vlastní web a tam pak můžeš žvanit o zasírání do aleluja.
Další halucinace?
Nikde nepíšu, že si ho máš pamatovat, jen konstatuji, že si ho nepamatuješ. Což je pravda.
Mě to tvoje vztekání náramně baví, takže rozhodně zmlknout nehodlám. Budu v tvojí kritice pokračovat, dokud se mi bude chtít a dokud kromě žvanění neprokážeš nějakou reálnou aktivitu směrem zákazu psychiatrie nebo aspoň pomoci jejím obětem. Ale můžeš klidně v zasírání pokračovat, už jsi v tomhle vláknu vyplodil víc jak deset úplně zbytečných blábolů.

Hezky tím demonstruješ že mám pravdu. Jsi akorát úplně zbytečný žvanil na cizích webech. Za ta léta jsi už dávno mohl naprogramovat vlastní a publikovat na něm geniální texty proti psychiatrii nebo udělat cokoliv dalšího. Ale nic. Když člověk zadá do vyhledávače "Szasz psychiatrie" za poslední rok, žádní tvoje aktivita se neobjeví. Ironicky, jedna z mála zmínek je v článku na flowee.cz.
Jasně. Předpokládám že protože si neumíš otevřít vyhledávač a svoje bláboly si před vypuštěním ověřit, tak jsem prohrál. Viď? :-D
Nejsem na pískovišti na vyhrávání ti kašlu. Že máš "zase halucinace" se vztahuje k těm halucinacím které jsem popisoval v předchozích dvou postech (oba jsem odkázal). Takže jsem se v ničem nemýlil. Nemusíš nic uznávát, jen zmlkni.
Tak to máš špatně. Zase.
Oba posty dokazují že ses zmýlil. Který jsem dodal první je irelevantní. Kde píšu že by sis to měl pamatovat? Nikde. Tak proč bych proto měl uvádět argumenty? A nejsem malé dítě na pískovišti jako ty, takže tvoje směšné žvásty o prohrávání jsou mi teprve ukradené.
To on právě dělá, na rozdíl od Tebe žvanile
1) Takže tím jsem si potvrdili, že Thevar na rozdíl od tebe opravdu jen nežvaní, ale i naprosto prakticky něco dělá.
2) Víš. Tak proč o tom žvaníš? Zjevně takové "školy" už existují, takže to že by si ji někdo další založil nic speciálního nedokáže.
Sorry že jdu kolem. Ale fakt zrovna ty nechápeš, že někdo bez jakýchkoliv argumentů prohlásí něco jako "Nemáš pravdu"? Zrovna ty?
Někdy mi fakt připadá, že jsou tu všichni blázni, jen já jsem letadlo.
Potřetí a naposled, raději to zdůrazním. NEMUSÍŠ VYHLEDÁVAT NIC. Zvlášť když je to od začátku naprosto nepodstatná prkotina jako jeslti tu o tvém halucinováním mluvím poprvé nebo ne. Podstatné je o čem tu halucinuješ teď.
Ale když už to vyhledávání někdo udělá za tebe a opraví tě, je na místě říct něco jako "Aha, tak to jsem si nevšiml, máš pravdu" a ne to tu zasírat výmluvama, trapnýma blábolama o vyhrávání úrovně pětiletého dítěte apod. žvásty ještě další tři dny. Takže už seber svoje pochroumané ego, přestaň se zbytečným zasíráním a začni se chovat jako slušný dospělý člověk.
Nemáš debile. Ale nemáš tu plácat takové hovadiny. Stoky se archivují, stačí použít vyhledávač. Takže už to tu přestaň zasírat. Nenaprogramoval jsi tento web.
1) Thevar učí.
2) Služby pro vzdělávání lidi "15+" mimo státní systém pochopitelně existují.
Verdikt: Jako obvykle si úplně mimo a zasiraš to tu žvásty.
LOL. Ty o mě placneš hovadinu a já doložím (hned dvakrát), že to tak opravdu není. Tak to je zřejmé že jsem "prohrál". Tak určitě. Ještě víc se tu hodláš ztrapňovat?
Předpokládal jsem podobný žvást, tak jsem našel i kde jsem to psal přímo tobě hlupáčku https://stoky.urza.cz/texty/hodnoceni-2600#comment96903
Nemusíš si pamatovat nic, ale v tom případě bude lepší to tu takovými debilními žvásty nezasírat.
Takže už té trapnosti stačilo. Teď teda začni konečně něco dělat. Nažvanil ses tu už dost.
https://stoky.urza.cz/texty/svoboda-versus-moznosti-2563#comment95852
Není nic jednoduššího, než abych ten vyhledávač opravdu použil. Takže znova, přestaň to tu zasírat dalšími žvásty, a začni konečně něco dělat.
Takže ještě ztráta paměti.
Přesně tak, nezasírej cizí web a začni něco dělat.
Další halucinace?
Takže za ty uplynulé roky se pro zákaz psychiatrie nebo aspoň nějakou pomoc jejím obětem nic nestalo. To byste museli začít něco dělat, a ne jen žvanit… Raději ses rozhodl ty roky promarnit zasíráním diskuzí zde. Q.E.D.
Tak si laskavě neber do huby lidi co na rozdíl od Tebe něco dělají a mají i výsledky.
Nežvaň a piš report.
Tik tak.
logo Urza.cz
kapky