Diskuse – Stoky Svobodného přístavu (Urza.cz); (S)toky myšlenek Svobodného přístavu (Urza.cz)

hamburger menu

Komentáře uživatele norbertsnv (strana 173)

Nezobrazí-li se komentář po prokliku do odpovídající diskuse, znamená to, že se jedná o reakci ve vlákně, které se uživatelé rozhodli skrýt (tyto může každý zobrazit po přihlášení).

Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 15:42:27 Titulek: Re: [↑]
Web: neuveden Mail: schován
Ja keď som bol v autoškole na skúškach tak z našej skupiny jeden nespravil testy a traja jazdy. Ale ani jeden nebol môj kamarát tak neviem ako nakoniec dopadli.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 14:44:48 Titulek: Re: [↑]
Myslíš také tie "služby" že sa v nákupnom centre schovám pred búrkou?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 14:41:46 Titulek: Re: [↑]
Tak mi prezraď že kde v ČR máte obchod čo predáva lacnejšie než nakupuje, sadám do auta a idem nakúpiť kým neskrachuje :-D.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 14:39:17 Titulek: Re: [↑]
Hurá, objavil si to isté čo som ja písal už ráno o 9:23.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 13:43:58 Titulek: Re: [↑]
Houby o mne vieš, ale priznávam že ako predavač som častejšie v prostredí kde ide v prvom rade o zisk. To že napr. môžeš mať kamaráta čo vlastní rozsiahly pozemok a nechá ťa na ňom trénovať šoférovanie neznamená že takú možnosť bude mať každý. Niekto môže byť aj synáčik majiteľa cesty, ale čo tí ostatní?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 13:31:04 Titulek: Re: [↑]
Práveže nie každý debil tú skúšku spraví a potom vyplakáva že ako ho vodičské preukazy obmedzujú :-D.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 11:58:22 Titulek: Re: [↑]
Presne si to uhádol, tvoja logika pokrivkáva. Ak tebe nevadí že ťa vykradnú tak tvoja vec, ak štátu nie je jedno kto jazdí po štátnych cestách je zase vec štátu.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 11:49:47 Titulek: Re: [↑]
Naopak, to ty máš príliš bujnú fantáziu. Myslieť si že ťa nechá súkromný vlastník pozemku zadarmo ničiť mu ten pozemok učením sa šoférovať chce riadnu dávku naivity.
A tie kecy o komunistoch a lucernách škoda komentovať.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 09:23:51 Titulek: Re: [↑]
A napríklad aj to je rozdiel medzi súčasnosťou a hypotetickým ankapom, v ankape nebude žiadna verejná lúka kde by si sa naučil jazdiť a nepokladám za pravdepodobné že súkromní majitelia ciest budú súhlasiť s tým aby im tam jazdil šofér čo si práve prvýkrát v živote sadol do auta. Takže skôr tipujem že autoškoly budú aj tak, akurát preukazy možno nie. Alebo vzhľadom k tomu že ankap tak skoro nebude už budú autá aj tak autonómne a na schopnosti šoférovať už nebude záležať. A fanúšikovia šoférovania si ručne zajazdia iba na pretekárskych tratiach.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-27 09:05:29 Titulek: Re: [↑]
Ďalší nechápavý? Ak má byť existencia vodičov bez vodičáku argumentom proti vodičským preukazom, potom je existencia bytových zlodejov argument proti zamykaniu bytu. Samozrejme podľa mňa sú obidva argumenty hlúpe, ale keď chceš byť konzistentný tak musíš buď s oboma argumentami súhlasiť alebo s oboma nesúhlasiť.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 23:02:33 Titulek: Re: [↑]
Zhodneme sa len na tom že existencia vodičského preukazu nebráni jazdiť ani takým držiteľom VP , ktorým sa z dôvodu chýbajúcej praxe možno zhoršila ich schopnosť bezpečne šoférovať.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 18:35:30 Titulek: Re: [↑]
A ako znížite množstvo takých "sviatočných šoférov" zrušením vodičákov? Žeby nijako?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 18:18:20 Titulek: Re: [↑]
Držiteľ vodičského oprávnenia ktorý nejazdí nikomu autom neublíži.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 18:12:47 Titulek: Re: [↑]
A to si až taký indoktrinovaný že si neuvedomuješ že zrušením vodičských oprávnení sa sviatočných šoférov nezbavíš, ale že naopak neskúsených šoférov ešte pribudne?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 15:28:20 Titulek: Re: [↑]
Paťko, fakt zo seba musíš robiť ešte väčšieho blbca než si?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 11:54:42 Titulek: Re: [↑]
Za jazdu bez vodičáku ( kto ho vôbec nemá ) je pokuta a zákaz šoférovania, basa hrozí ak vodič šoféruje počas zákazu šoférovania.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-26 08:34:20 Titulek: Re: [↑]
Na to netreba žiadnu nadľudskú moc aby som vedel že vodič čo nevie šoférovať je ohrozením pre ostatných účastníkov cestnej premávky.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-25 12:42:01 Titulek: Re: [↑]
:-)
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-25 09:26:52 Titulek: Re: [↑]
Takže Vy si myslíte že keď budete oponentov namiesto presviedčania hejtovať že tým dosiahnete viac?
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-23 00:17:08 Titulek: Re: [↑]
Republikánom nejde o žiadne slobody, im ide iba o zisky zbrojárskej lobby a ďalších republikánskych sponzorov.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-22 14:07:05 Titulek: Re: [↑]
Skoro ste sa trafil, je nutné mať prostriedky aby ste mohol využiť osobné slobody a ankapisti si myslia že ekonomická sloboda im tie prostriedky zabezpečí.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-22 12:49:07 Titulek: Re: [↑]
Ty sa mi do mojich tiež občas pcháš tak čuš.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-22 12:39:36 Titulek: Re: [↑]
Negatívne práva sú blud, nezmyselná zbytočná prázdna deklarácia.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-22 12:35:27 Titulek: Re: [↑]
Nekecaj, veď všetky osobné slobody odvodzujete od vlastníckeho práva, čo je ekonomická sloboda.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-22 11:55:36 Titulek: Re: [↑]
A kde píšem že hladujem? Mal som radšej napísať že zisky sú dôležitejšie než osobné slobody?
Vidím že ankapisti sa idú pretrhnúť aby odpovedali, tak to namiesto nich skúsim ja: s prázdnym žalúdkom si človek osobné slobody veľmi neužije.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 22:47:27 Titulek: Re: [↑]
IQ mu určite chýba, ostatné neviem.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 21:15:48 Titulek: Re: čísla [↑]
Bender, o tvoje trollovanie nikto nestojí, vôbec mi chýbať nebude.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 21:07:21 Titulek: Re: [↑]
Ty si zrátaj počet príspevkov kde si okrem osobných útokov mal aspoň pokus o argument.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 18:14:47 Titulek: Re: [↑]
Už len ty s Benderom máte čo hovoriť o trolloch. LOL.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 15:45:19 Titulek: Re: [↑]
VĎaka za ponuku, ale k tebe sa chrbtom otáčať nebudem, cením si svoj život dosť na to aby som ťa mal radšej v zornom poli. A čo sa týka tých výhovoriek, ty predsa tvrdíš že kryptomeny sa štátom regulovať nedajú, tak čoho sa bojíš že si dávaš podmienky?
A čo sa týka tej diverzifikácie, ja neviem ako si sporíš na dôchodok ( okrem toho že dostaneš štátny ) a je mi to jedno, ale ak bude kríza tak padnú aj ceny nehnuteľností, aj akcií , aj komodít takže stratám sa tak či tak nevyhneš.
Autor: norbertsnv Čas: 2019-03-20 15:34:10 Titulek: Re: [↑]
Snívaj ďalej.
logo Urza.cz
kapky